Pufuleti ian-feb 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

am pus si noi 2-3 poze noi si 2 filmulete scurte in album... poate-poate ne oxerva cineva... si ne face un compliment

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

sunteti superbi (inclusiv pisica)

nu te joci la mancare, ii dai cate o lingura sanatoasa, eu ii dau cate un pic pe varful linguritei si asa da pe afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Asa, acum ca am culcat copii si am si desfacut si bagajele sa va povestesc cum fuse in concediu.

In primul rand a fost f misto ca am avut 10 zile. Noi mergeam pana acum in general 7 zile si treceau asa repede si nu intelegeam mai nimic. 10 zile sunt super OK din punctul asta de vedere.

Nu e prea vizitat de romani Cipru. La hotelul la care am stat noi am fost singura familie de romani. Tot sezonul trecut cica au fost doar doua cupluri de romani. Staff-ul hotelului in schimb cred ca mai mult de jumate erau romani si erau atat de incantati ca in sfarsit au si turisti de-ai lor ca trebuia sa stam mereu cu ei la povesti. Frumos din punctul asta de vedere, as putea sa spun chiar ca e cea mai reusita combinatie.

Pentru ca am plecat cu am2 copii si ptr ca sunt inca f mici nu am avut cine stie ce asteptari. Adica am sperat sa putem dormi la pranz, lucru care s-a intamplat si sa mancam bun . Deh noi suntem inebuniti cu mancarea .

La hotel am avut doar mic dejunul inclus ca am zis ca mergem pe la diverse restaurante. Dupa ce am mers doua seri la rand si am vazut ca turbatii nostri nu prea ne lasa sa ne bucuram am ales sa mancam la hotel si seara. Am fost la un super restaurant frantuzesc, unde totul era impecabil. A urcat pe locul doi in topul restaurantelor la care am fost noi pana acum. Pe locul intai ramane un restaurant din Serbia, unde am ramas blocati si de mancare si servicii.
Mi-am propus sa invat sa fac musaca (ei o fac cu scortisoara si menta si un strat f gros de bechamel, e o nebunie). Alexutza voi gatiti musaca acasa? Si daca da, cum o faceti?
Andreea a fost inebunita cu crevetii si cu scoicile. Se uita in mare ca cica sa prinda niste scoici sa i le dea lui Bogdan (un tip roman de la bucatarie) sa i le gateasca .

Cristi a stat cu mine la umbra. Am avut mare noroc cu gradina hotelului de langa piscina unde am stat cu el si unde era super placut. Din pacate eu fac de cativa ani o alergie la soare asa ca nu mi-a lipsit prea mult statul la soare. E in continuare pe lapte de la mine si l-am incercat cu putina portocala pe buze care i-a placut la nebunie . E adevarat ca am ramas placut impresionata de gustul portocalelor acolo. Chiar nu se compara. Mai aveau si frunzulitete verzi de nu am putut sa ma abtin si le-am facut si poze. In rest a fost f cumintel. Era bucuros daca manca, daca dormea (doar cu liniste din pacate) si daca il distra cineva. Seara la disco nici pas nu spunea . Ii place sa chefuiasca .

Andreea a fost in elemenutul ei. Nu o mai scoteam din piscina nici cu politia. Cat era afara era numai in apa. Chiar ma mir cum de nu a racit.
A facut cuceriri p-acolo (o sa vedeti in poze), dar nu a fost prea interesata. Nici numele nu i-l stia prea bine. Era frumusel baiatu, mi-a placut si mie avea 6 ani si era englez. Am ras de am murit cum se tinea numai dupa ea si avea mereu grija de ea sa nu intre in piscina mare fara colac, sa o prinda intr-o poza, sa danseze cu ea de mana. Comedie curata.
Am fost in fiecare seara la kids disco unde facea show de zile mari cu ceilalti copii iar Cristi era inebunit sa se uite la ei.
Am avut mare bafta cu fata de la kids club care era romanca si cu care Andreea s-a inteles foarte bine si statea numai dupa ea. Aveam si noi o ora de liniste pentru cafea doar cu Cristi de la 4 la 5 cand ea statea la gradinita, cum i-am spus noi.
Una peste alta pentru ea a fost superb si s-a simtit f bine.

Noi doi mai aveam momente de liniste seara pe terasa dupa ce adormeau copii cand mai stateam la un pahar de beutura si tacataca . Asta cand nu adormeam bustean si noi cu copii . A fost o seara cu muzica live cand a fost superb, am zis ca nu poate sa fie adevarat De vis!!

O sa fac si o selectie de poze sa vedeti ce frumosi suntem .

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

ce frumos povestesti tu acolo... sa va fie de bine concediul

sa ne mai impartasesti din retetele tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Am dat astazi de cartea asta "Infant and young child feeding", de pe site-ul OMS-ului. Super interesanta pt cine are chef.

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

abia astept s-o devorez

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

LML PUFULETILOR DE AZI!!!
Arthur
Carla Antonia
Ioana Cristina
Mara Andreea
Darius Mihai

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Multumim

Ce ai facut, ai luat legume?

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

lml pufilor de azi si de ieri ca ieri nu am apucat sa vascriu!

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Merci

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

LML SARBATORITILOR ZILEI:

ARTHUR

CRISTINA

DARIUS

MARA

_
Povestea unei .
Cresc

Merci mult

Ne simtim asa mari acum ca avem sase luni Si in acelasi timp simt sa zboara timpul prea repede. Mi-e dor de el bebe

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

trimit link cu poze din concediu pe mailul comun

ma apuc de curatenie si mai pe seara poate am timp de recuperat

haircut - e super ca ati scapat de ghetute. acum le va purta doar noaptea? cum a reactionat la mar? i-a placut? i-ai facut poze?

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

LML sarbatoritilor de astazi! printul zapezilor la multe lunite!

ce bine e la noi, o tinem intr-un party perpetuu, in fiecare zi e ziua cuiva

Ela se distreaza cu Caius cica o pozeaza, el tine degetelul pe buton si ela "il ajuta" si-mi arata ce poze i-a facut frate-su... si ala e asa de bucuros si rade!

chestii de administrat - noi avem asa: fier 3 pic dim, 3 pic seara, calciu 2,5 ml o data pe zi, antibiotic 2 ml dim 2 ml seara, aerosoli 0,5 ml ACC + 2 ml ser fiziologic, 1 pliculet biotcis dupa 30 de min de la antibiotic, o juma de plic dimin si o juma de plic seara, ambroxoli din 6 in 6 ore 6 pic, vigantoil 3 pic (cand imi amintesc), ketof seara... sper sa ne facem bine! ela n-a prea fost bolnava, sau daca a tusit si i-am dat vreun sirop de tuse, mi l-a aruncat cat colo si m-am lasat eu pagubasa si uite asa i-a trecut (pe cai naturale...), si frate-su ar trebui sa fie la fel... dupa ce terminam cu acest tratament il imunizez, inca nu stiu cum, am inceput demult dusurile racoroase combinate cu cle calde... cine stie mai multe despre metodele de calire, sa ne zica si noua. Cumnata-mea (din prima casatorie) are 2 baieti gemeni si mi-a povestit cum si-a calit ea baietii, care erau una-intruna muciosi si raciti si numai comprese si siroape samd... aveau vreo 3-4 ani (este profesoara de sport si tatal lor ofiter politie) ii descalta si-i fugarea prin zapada desculti!...

cris_m - sorry pentru atata confuzie, ziceam ca femeile de 20 de ani sunt ca Africa, insuficient cercetate (spre deosebire de cele de 50 care au istoric in spate), doar in sensul ala, ca sotul tau are multe de descoperit si cercetat...

sarea in bucate, sotul meu are tendinte de HTA (15-16 constant) si eu incerc sa reduc cat pot sarea... ca-si pune el sare suplimentar in farfurie este felul doi, insa eu grija si datoria de soatza mi-o fac... si in general stau cam prost la capitolul "gust bun al bucatelor" - prepar toata mancarea si-mi trimit sotul sa guste si sa dreaga gustul sa puna el condimente, mirodenii, sare, s.a. - se lauda cu stiinta condimentelor (apropo ati privit filmul mistress of spices?) si e pasionat omul de gusturi, eu niciodata in viata mea nu am cumparat niciun condiment, nicio carte de bucate, le cumpara sotzul! revenind la sarea in bucate, chiar n-am de gand sa pun deloc sare in mancarea copilului, poate-poate se obisnuieste fara sare si mai tarziu va manca mai putin sarat - un bebelus in familie are si efectul asta asupra celorlalti membri ai familiei - ii face constienti de felul in care mananca si impune schimbarea obiceiurilor alimentare nesanatoase!

miky791, iti multumesc pentru compliment! (facut fatza cu brio la un compliment, dar in afara de multumesc nu va asteptati la ceva mai mult...) si eu te admir pentru felul in care rezisti neodihnita si tii pasul si cu noi!

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Merci mult

Ce frumos se distreaza Caius cu Ela

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Sa vad daca asa merge
sucul administrat bebeilor(sursa: American Academy of Pediatrics, Nutrition-related policy statements)
dati click sub articol, pe pdf

Daca nu merge nici asa, trimit pdf-ul pe mailul comun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Multumim de urari

Ce bine a luat Lucas in greutate si ce mare s-a facut. Cata dreptate ai cu doctorii si cu parerile lor.

pozele mele

Charles Baudelaire

Inainte de a face medicina vroiam sa fac matematica Am fost la olmpiade si mi-a placut intotdeuna (sau aproape intotdeauna, ca dupa ce am inceput derivatele si integralele nu am mai inteles nimic!). Cand am terminat facultatea, ceea ce-mi doream cel mai mult era sa gasesc " CARTEA", adica o carte cu "retete" universal valabile, cu analizele astea in boala asta, daca rezultatul e asta...boala e asta, daca boala e asta...tratamentul e asta...Intelegeti voi, ceva standardizat...si n-am gasit! Mi-a luat ceva timp pana am inteles ca aproape totul e interpretabil si adaptabil. De cand fac genetica imi este si mai clar, ca pt fiecare "regula" exista o exceptie, ca exista variante de normal, ca uneori chiar si "anormalul" poate intra in categoria normalului...

Mersi de aprecieri. Luc e un pic inspre grasun si probabil ca o sa mai reduc din cerealele alea pe care le papa asa de bine.

Ce bine ar fi daca ar exista o asemenea CARTE Ar ajuta foarte multi doctori sa nu mai dea tratamente dupa ureche.
Multi

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput