Pufuleti ian-feb 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

miki da,am lapte muuult,nu mai vrea DELOC
ALEXUTZZZA ms mult,am gasit-o dar nu inteleg

cred k v-ati saturat deja de postarile mele

si dk va era dor ma apuc de calcat k am muuuulteeeeeeee
merg sa o culc,revin

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

merg sa o culc,revin

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Reteta:

Crusta seboreica pielea capului
Rp/ Acid salicilic 1g (sau 0,5g)
Vaselina 100g (sau 50g)

DS extern pe pielea capului

Xela - bine ai revenit, ma bucur ca a iesit bine vacanta. Data viitoare sa vii in Portugalia, daca vrei concediu cu cafea buna

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Buna dimineata,

Va invitam pe toti la petrecere mare cu si cu caci azi e sarbatoare mare la palat.

vestitiau venit dis de dimineata ca sa pregateasca bucate alese. Pt cine pofteste si si casa alunece mai bine si niste .

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:

arthur,carla,cristina,mara,darius

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Multumim mult de urari

Transmitem si noi tuturor sabatoritilor de azi.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Citat:

merg sa o culc,revin

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Reteta:

Crusta seboreica pielea capului
Rp/ Acid salicilic 1g (sau 0,5g)
Vaselina 100g (sau 50g)

DS extern pe pielea capului

Xela - bine ai revenit, ma bucur ca a iesit bine vacanta. Data viitoare sa vii in Portugalia, daca vrei concediu cu cafea buna

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

multumesc din suflet

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Buna dimineata,

Va invitam pe toti la petrecere mare cu si cu caci azi e sarbatoare mare la palat.

vestitiau venit dis de dimineata ca sa pregateasca bucate alese. Pt cine pofteste si si casa alunece mai bine si niste .

pozele mele

Charles Baudelaire

multumim de tratatie .. sa creasca maaare si sa fie sanatos

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

LML sarbatoritilor de astazi! printul zapezilor la multe lunite!

ce bine e la noi, o tinem intr-un party perpetuu, in fiecare zi e ziua cuiva

Ela se distreaza cu Caius cica o pozeaza, el tine degetelul pe buton si ela "il ajuta" si-mi arata ce poze i-a facut frate-su... si ala e asa de bucuros si rade!

chestii de administrat - noi avem asa: fier 3 pic dim, 3 pic seara, calciu 2,5 ml o data pe zi, antibiotic 2 ml dim 2 ml seara, aerosoli 0,5 ml ACC + 2 ml ser fiziologic, 1 pliculet biotcis dupa 30 de min de la antibiotic, o juma de plic dimin si o juma de plic seara, ambroxoli din 6 in 6 ore 6 pic, vigantoil 3 pic (cand imi amintesc), ketof seara... sper sa ne facem bine! ela n-a prea fost bolnava, sau daca a tusit si i-am dat vreun sirop de tuse, mi l-a aruncat cat colo si m-am lasat eu pagubasa si uite asa i-a trecut (pe cai naturale...), si frate-su ar trebui sa fie la fel... dupa ce terminam cu acest tratament il imunizez, inca nu stiu cum, am inceput demult dusurile racoroase combinate cu cle calde... cine stie mai multe despre metodele de calire, sa ne zica si noua. Cumnata-mea (din prima casatorie) are 2 baieti gemeni si mi-a povestit cum si-a calit ea baietii, care erau una-intruna muciosi si raciti si numai comprese si siroape samd... aveau vreo 3-4 ani (este profesoara de sport si tatal lor ofiter politie) ii descalta si-i fugarea prin zapada desculti!...

cris_m - sorry pentru atata confuzie, ziceam ca femeile de 20 de ani sunt ca Africa, insuficient cercetate (spre deosebire de cele de 50 care au istoric in spate), doar in sensul ala, ca sotul tau are multe de descoperit si cercetat...

sarea in bucate, sotul meu are tendinte de HTA (15-16 constant) si eu incerc sa reduc cat pot sarea... ca-si pune el sare suplimentar in farfurie este felul doi, insa eu grija si datoria de soatza mi-o fac... si in general stau cam prost la capitolul "gust bun al bucatelor" - prepar toata mancarea si-mi trimit sotul sa guste si sa dreaga gustul sa puna el condimente, mirodenii, sare, s.a. - se lauda cu stiinta condimentelor (apropo ati privit filmul mistress of spices?) si e pasionat omul de gusturi, eu niciodata in viata mea nu am cumparat niciun condiment, nicio carte de bucate, le cumpara sotzul! revenind la sarea in bucate, chiar n-am de gand sa pun deloc sare in mancarea copilului, poate-poate se obisnuieste fara sare si mai tarziu va manca mai putin sarat - un bebelus in familie are si efectul asta asupra celorlalti membri ai familiei - ii face constienti de felul in care mananca si impune schimbarea obiceiurilor alimentare nesanatoase!

miky791, iti multumesc pentru compliment! (facut fatza cu brio la un compliment, dar in afara de multumesc nu va asteptati la ceva mai mult...) si eu te admir pentru felul in care rezisti neodihnita si tii pasul si cu noi!

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

BUNA DIMI!

ARTHUR si multi pupici de la ema
cARLA, CRISTINA, MARA SI DARIUS Chiar, d-melli, Rebiana, Mandrutza, Arwen, sunteti in concediu de atata timp?Sa va traiasca puii

Cand ma hotarasem si io s-o las moale cu cafeaua...Ema a trecut la night party. "Maimutzica cu cercei, noaptea pe la 3", chiote, rostogoliri, mangaieri, voie buna... o ora. I-am zis ca daca nu se culca nu o mai las la club cand o fi mare. A protestat de 3 ori, apoi l-a lasat pe tati s-o adoarma in bratze, plimbata. am dormit toti pana la 6 jumate, ca dupa revelion

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Multumim mult de urari si de pupicisi ii intoarcem si noi multi Emei petrecarete. Si al meu vroia sa se joace azi noapte dar i-am bagat repede tzitzi in gura si l-am pacalit

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
cris_m - sorry pentru atata confuzie, ziceam ca femeile de 20 de ani sunt ca Africa, insuficient cercetate (spre deosebire de cele de 50 care au istoric in spate), doar in sensul ala, ca sotul tau are multe de descoperit si cercetat...

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

aaaa,uitasem de chestia cu insuficient de cercetata...aha...tre' sa ma descopere...scuze,se vede ca's obosita nu inteleg nimic

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Ana g uneori constipatia poate fi semn ca LM este destul dar totusi la limita...cik asa se manifesta, incearca sa ii dai completare sa vezi daca vrea, fie ca-i dai apa daca nu vrei sa treci la a pacatui cu LP, macar asa sa vezi daca bea. Sau ii poti introduce la masa , pe langa mar, para ptr ca e usor laxativa si o sa il ajute

Eu azi m-am hotarat sa nu-i dau lui Yannis mai mult de 140-150 de fructe, gata! nu mai e dupa el! ca in ultima vreme la masa de fructe haleste 240-260 de fructe!!! cam 3 fructe medii asa. Mie mi se pare mult dar el mananca bine, cu pofta, cand se termina urla si ia din nou cu placere cand ii mai aduc, nici lapte nu mananca asa bine ca pe fructe, la lapte deja avem portii de nou-nascut , uneori numa 90ml...dar fructe, cat cuprinde! Profit de apetitul asta ptr orice in afara de lapte si de azi incepem si cu supica, ma duc in piata sa iau pastarnac, patrunjel ce-oi gasi.

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Ce bine papa Yannis dar cum ai zis si tu, i-as incepe si legumele. Sa nu te trezesti ca s-a obisnuit cu gustul dulce si nu vrea legume Zic si eu

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput