Pufuleti ian-feb 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oani_2002 CRIS_MARIO - inteleg ca Alexandra a refuzat tzitzi, dar dinbiberon bea bine? ![]() Mami de ![]() ![]() |
daaa,din bibe bea super bine....si muult LP si ceiutz/apa
![](pupic.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
varsta Alexandrei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel![]() ![]() a dormit de la 1 la 2 jumma si cand s-a trezit i-am dat legumele. le-a papat ca si pe caisa, cu mestecat si inghitzit si deschis gura sa mai ia ![]() ALICREDO, mai intreaba iar, k nu a fost intentionat ![]() ANAG tre sa te loghezi cu id-ul comun ca sa vezi pozele ![]() CRIS M vazut si eu intr-un final..aseara nu mergeau ![]() ![]() eu tin regim de mentinere si imi place sa cred ca e stil de viatza/desi la cate exceptii are ![]() ![]() multumim de complimente ![]() Cris, mami de ![]() ![]() poze povestea noastra |
felicitari k papa bine..asa k un om mare
![](olala.gif)
daaa...sotul e akm,are gemeni
![](radtare.gif)
aha,dk e de mentinere e ok
![](floare.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danyelana
Imi pare rau ca printesa mica s-a intarcat singura si mai ales ca ai dureri ![]() ![]() Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 uitati cum arata puiul meu............................... http://img819.imageshack.us/img819/3268/pozesipete055small.jpg http://img10.imageshack.us/img10/9733/pozesipete054small.jpg http://img713.imageshack.us/img713/56/pozesipete056small.jpg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nu am mult timp sa scriu incerc sa scriu repede si concis, sa ma intelegeti deci dimineata ne-am trezit la 9 dau medicamentul la el adoarme fara sa mance, nemancat de la ora 4 trezit la 10.30 pus pampers....vad ce are inca atunci nu era cine stie ce dar tot se vedea sun la dr de fam.................fara sa vada faRA SA NIK.............COPILU ARE RUBEOLAAAAAA.INTERUPI ANTIBIOTICELE.........dai vitamine tii in casa bla bla bla sun la asta de la jibou.............. da ca a fc alergie la amocsiklav, sau cum dr*** se scrie.........da-i ceva pastila sfaramata un sfert.......baga hidrasec, are si diaree.................. bun...pe cine naiba sa cred???????????????????????????????? asun la baia mare ca dade acolo gasec oameni mai destepti ma duc sun, dra era de garda.........aia la care am fost la comntrol de 3 luni ajungem cu viteza luminii, k a zis sa fim acolo la 1 1 .30, si noi facem o ora si la 12.15 eram acasa ploaie torentiala trafic........... eu numa inchideam okii cand depasea sotul buuun intram ii zic toata tarsenia da ca asa faceti voi ca parinti stresati ca purtati copilu la 10 doctori ca de ce nu va hoptarati la unul si in ala sa aveti incredere ca voi cu ce ati crescut? cu comprese reci si ceai ca nu erau antibiotice si nu ati murit ca asa sunteti ca nu aveti incredere il vede da.e frumos e sanatos bla bla are decat o viroza nici nu era caz de antibiotic........... ![]() ca du-te in afara ca cine da antibiotic nimeni ca nu e voie ca il consulta de 10 ori si atunci ii da da femeie buna.....nu i-am dat de capul meu si daca nu i-l dadeam si facea cine stie ce tot eu eram de vina deci cum sa fac sa fie bine?????????????????????????????????????????????????? pai da.....................ca sa si pe dincolo ca are eruptie de la amoxicilina si ca ce ii dau sa mance? zic ii merge burta si ne-au iesit si dintii.pai da......tre saiasa si aia la 6 luni deja................... ![]() ![]() jjjeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzz am crezut ca ma bag sub pamant asi mi l-a si decalotat.a zis ca e foarte stramt acolo a tras una doua si a venit jos pielea...................nu a zis nik si nici nu a plans si nu i-a curs nici sange ok trat: humana delacto.....puii mei ca nu stiu cum il cheama hidrasec zyrtec pt eruptie panadol in caz de febra care ins peste 38 in fund................ asa.............. aaa ceva praf care se num humana electrolyt................ asta pt hidratare si cam atat.... nu ii place humana de nici o culoare............. eu i-am dat direct......nu mi-a zis sa fac trecere da nu ii dau lapte, ca are lactoza si merge burta sa iii dau mar cu orez....adik cereale ma gandesc eu vaiiiiiiiiiiiiii nu mai pot is terminataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nu am voie sa ii fac baie asa-i???????????????????????????? Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... ![]() |
offff,imi pare rau.....acum pe cine naiba sa crezi???..offf
multa sanatate lui ivan sa treaca repede
![](pupic.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ale1212xa/ale1212xa.jpg)
ale1212xa spune:
neatza fetele
facem petrecere mare, mare........Dragoselul meu face 6 luni...doamne cand au trecut nu stiu, m-a apucat asa o nostalgie, m-am uitat pe primele poze...doamne mic era..si ce flacau mare are mami acum
Asadar, cine mai pofteste cine mai doreste...toate bunatatile din lume...
----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
cris_mario spune:
citat din mesajul lui dastefa Cris_m dar daca incerci sa-l storci si sa il pui in bibe? si Miru a renuntat pe la 3,5 luni la san si i-am stors dar cantitatea a scazut treptat-acum suntem doar pe LP Mihaela -fericita mamica a doua printese Miruna Elena -18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006 |
am incercat,dar nu il vrea deloc LM-ul.....deci sa ma mulg in continuare?
![](icon_smile.gif)
muulti pupicei lui mirunica
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
ce bine ca doarme noaptea
![](olala.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
citat din mesajul lui haircut Neata!!! Las o cafea aburinda pentru fete cucuiete ![]() Noi plecam la dr Stanciu la spital, pentru scrisoare medicala de Singulair, pentru alergie. O zi faina, cu vesti bune!!!! ![]() |
te asteptam cu vesti bune
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
citat din mesajul lui dastefa buna dimi haircut multumim de ![]() eu speram ca ieri sa mai recuperez ceva la cap scrois/citit ca trebuia sa vina mama dar s-a anulat asa ca raman tot cu fuga am fost alaltaieri la neurolog cu Miru.Dr zice ca o sa fie bine ,ca va recupera ,mai avem de repetat peste vreo luna o eco trans fontanela ca e ceva cu semn de intrebare acolo (am mai facut 2 pana acum).Ceea ce a obs si ea si stiam si eu-are un fel de apatuiie pt care ne-a recomandat stimularte la maxim lucrul cu ea in permanenta cat e treaza.Mi s-a parut destul de sigura pe ea. minunatul oras Iasi are ditamai spitalul pt copii si un singur neurolog de care de altfel fuge toata lumea.La iasi nu exista catedra si nu se face rezidentiat pe neurologie pediatrica.Mai e un neurolog destul de apreciat( la care merg si f multi copii-din lipsa de altceva) dar despre care eu am ramas cu o parere f proasta.Ma duc eu cu fata si il intreb-nu are nevoie de kineto ca tinea manutele intr-o pozitie mai nefireasca ziceam eu si nu le ducea in fata sa se sprijine pe ele.Iar el imi zice ca nu se face kineto la o varsta asa mica ![]() si dr la care am fost ultima data are post undeva in Vaslui dar vine la o clinica privata aici in Iasi.A nascut cam pe cand am inceput eu sa-mi pun intrebari in legatura cu Miru si a venit abia acum la consultatii -cate 2 pe zi/2 zile pe sapt acu mai astept cateva zile sa ma hotarasc daca mai vin sau nu la bucuresti ![]() Mihaela -fericita mamica a doua printese Miruna Elena -18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006 |
cam toti sunt siguri si optimisti,mai putin tu...hai k av fi bine,a zambit si arata perfect normal
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
citat din mesajul lui ale1212xa neatza fetele facem petrecere mare, mare.... ![]() ![]() ![]() ![]() Asadar, cine mai pofteste cine mai doreste...toate bunatatile din lume... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------- ![]() pozele noastre |
hehe ce ospat...multumim,multumim...primim
![](pupic.gif)
sa-ti traiasca baiatul,sa creasca mare si sanatos
![](olala.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
letizia,Mihai,Dragos
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+
Mario Andrei 16.08.2005+
Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
varsta Alexandrei