Pufuleti ian-feb 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 20
cris_mario spune:
vorbesc ca nebuna singura....
xela superbe poze...o familie tare frumoasa
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
varsta Alexandrei
mamidepuiuti spune:
neata fetele
pup u all...mi-ati lipsit tare mult
multu de cofee haircut...ma bucur ca ati scapat cat de cat de ghetutze tin pumnii sa fie bine azi la doctor!
multumim de urarile pt alex! sunteti extraordinare!
LML din suflet pufuletilor aniversati zilele astea!
cu un plus de flori pentru
ioana cristina
gargaritzul voinic matematician
arthur,printul zapezii
lucas, portughezul blond
ma bucur ca mirunica zambeste
ma intristez sa vad ca avem pufuleti bolnaviori ...multa sanatate pt ivanel,andre,caius
multe pt oani si ayanna ...sarumana de ajutorul de specialitate!
alexutzzza multam frumos de reteta ;pupici pt yannis dolofanel si dulce
cris m ...nu fii trista,noi stim ca ai facut tot ce se poate pt ...
ratusca mica ...ce bine seamana copii nostri la "ce nu fac" ...
am vazut pozele...toate... m-ati lasat spiciles
sa ne traiasca pufuletii!
pufuletzii uber alles!
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
lia_2009 spune:
am sa ma uit pe pozele postate de voi. Semnalez mare oboseala bb s-a agitat de cateva nopti a fost deranjata la stomac nu stiu de la ce. am crezut ca sunt dintii dar inca nu.
stiti cum pot da cateva kg jos din motive de sanatate trebuie sa dau jos dar nu pot, poate ma ajutati cu ceva regimuri.
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa neatza fetele facem petrecere mare, mare........Dragoselul meu face 6 luni...doamne cand au trecut nu stiu, m-a apucat asa o nostalgie, m-am uitat pe primele poze...doamne mic era..si ce flacau mare are mami acum Asadar, cine mai pofteste cine mai doreste...toate bunatatile din lume... ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
multumim de tratatie!
condoleantze pt soacra!
asa creste Alex
cris_mario spune:
mamidepuiuti bine ai revenit
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
varsta Alexandrei
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario mamidepuiuti bine ai revenit Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... aici puteti vota o printesa varsta Alexandrei |
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
felicitari pufuletilor diversificati!
am inceput si noi...mai timid,dar merge ...se pare ca alex e moldovean,vorba decenuelei...am inceput cu suc de morcovi[in 2 zile],a fost ok...am trecut apoi pe caise ...sunt coapte,asa ca am testat calitatile de mancau ale lui fimiu : am rupt caisa in doua si am luat din ea direct cu linguritza...bagat in guritza si ...caise bio,coapte de se topesc in gura...
si am mai incercat supa...noi[eu si radu] suntem innebuniti dupa supa de pasare...am descoperit ca si alex...si ii pun orez de la milupa...
lui alex nu-i place lebenitza mi-a scuipat sucul in toate partile
asa creste Alex
ale1212xa spune:
multumim frumos de urari
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
ana_g spune:
mamidepuiuti, da unde fusesi?...ca eu n-am fost pe faza. am vazut ca lipsesti..
bea, fii tare si rabdatoare!!!! o sa treaca si puiul o sa fie bine!
alexutzzza, m-ai omorat cu reteta de musaca. am adormit aseara cu gandu la ea....acu 2 ani am fost in grecia si am oprit pe drum (mergeam spre salonic) la kavala. eu am cerut niste musaca, ca doar eram in grecia, cum sa mananc altceva? si vine musacaua, aburinda, cu stratul inca neidentificat de bechamel deasupra si ma pun pe mancat cu maaaare pofta si elan....n-am putut s-o termin...mi-a picat greu ca un bolovan de am zis ca nu mai mananc in viata mea asa ceva...si mai ales stratul ala cremos si f gras nu-mi dadeam seama ce e. dup-aia m-am gandit ca tre sa fi fost bechamel si dup-aia am vazut o grecoaica la TV facand cam cum zici tu la reteta si am zis "A-HAAAA!". Doamne, cat am putut sa ma intind cu scrisu...oricum, mie-mi place in continuare musacaua, am si uitat raul de atunci asa ca abia astept sa pun in aplicare reteta de la tine
! [/navy]
mama unui pui...Stefan
tomaca spune:
Buna dimineata,
Fetelor, stiti pe cineva care si-ar dori o bona in regim intern. O doamna din Giurgiu este interesata sa aiba grija de un bebe.
Daca stiti pe cineva, va pot da un nr de telefon.
mami tomaca si bebe Tudor Ioan