Pufuleti ian-feb 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

RUXITA...eu am vazut filmuletele inca de azi dimineata...pe muteste, ca-mi dormea zgubilicea...si chiar am vrut sa intru sa-ti spun impresii si sa te 'cert' ca n-ai schimbat data albumului ca sa fie primul, cum ai facut tu cu mine...
Caius e un dulce! E frumusel foc si seamana bine cu tine...si Ela la fel, iti seamana foarte, foarte bine...ziceai tu mai demult ca ar semana cu tatal ei...posibil, dar si cu tine seamana izbitor. Sunt convinsa ca esti mandra de ei...nu-ti plac tie complimentele, dar esti constienta de ce stii si ce ai...si nu trebuie sa-ti mai confirme altcineva...dar pe copiii tai ne lasi sa-i complimentam, da?
frumosii si istetii (ce seamana cu mama lor!)

Cartea...oare de ce ti-o fi recomandat Ela acea carte? ce-o fi vrut sa intelegi? ce-o fi vrut sa-ti transmita?....tare sunt curioasa cum percepi tu...ca am vazut ca ai un talent deosebit in a analiza si interpreta gesturile, atitudinile, cuvintele...mi se pare interesant sa te citesc!

Daria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

salut iubitele mele va citesc de pe la cap 87 dar cam atat .am mai pus niste intrebari...m-ati sarit, dar nu-i bai.

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mai pune-le o data...si inca o data ...si inca o data...cineva o sa raspunda pana la urma!
...sau scoate-le in evidenta...mai subtil sau mai pe sleau asa...ca io asa fac...

Daria

Mergi la inceput

Mai am de citit primele 10 pagini, ca eu iar am luat-o cu raspunsurile de la coada la cap...dar mi-a asa un soooomn...ma duc langa zgubi a mea, ca de vreo saptamana am mutat-o cu mine in pat...in cosuletul ei nu mai incape, iar in patut nu vrea sa doarma...acum caut solutii alternative pentru ca n-am de gand sa continui prea mult cu situatia de acum...ca nu e bine, din punct de vedere psihologic. ...si tocmai io 'pacatuiesc'...hm...

V-am tzucat...noapte buna si linistita...somnic pufos!!!!

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!!!

Las o cafea aburinda pentru fete cucuiete

Oani, de nota 20 ai fost, bravo tie!!!!Multa sanatate lui Andre!

Ayanna, multumesc, Doamne ajuta!S-a mai linistit zgubi?

Musacaua...si eu am salvat-o, Alexuzzza

Noi plecam la dr Stanciu la spital, pentru scrisoare medicala de Singulair, pentru alergie.
O zi faina, cu vesti bune!!!!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimi
haircut multumim de

eu speram ca ieri sa mai recuperez ceva la cap scrois/citit ca trebuia sa vina mama dar s-a anulat asa ca raman tot cu fuga

am fost alaltaieri la neurolog cu Miru.Dr zice ca o sa fie bine ,ca va recupera ,mai avem de repetat peste vreo luna o eco trans fontanela ca e ceva cu semn de intrebare acolo (am mai facut 2 pana acum).Ceea ce a obs si ea si stiam si eu-are un fel de apatuiie pt care ne-a recomandat stimularte la maxim lucrul cu ea in permanenta cat e treaza.Mi s-a parut destul de sigura pe ea.

minunatul oras Iasi are ditamai spitalul pt copii si un singur neurolog de care de altfel fuge toata lumea.La iasi nu exista catedra si nu se face rezidentiat pe neurologie pediatrica.Mai e un neurolog destul de apreciat( la care merg si f multi copii-din lipsa de altceva) dar despre care eu am ramas cu o parere f proasta.Ma duc eu cu fata si il intreb-nu are nevoie de kineto ca tinea manutele intr-o pozitie mai nefireasca ziceam eu si nu le ducea in fata sa se sprijine pe ele.Iar el imi zice ca nu se face kineto la o varsta asa mica si sa ii dau encefabol.I-am zis ceva de dulce in gand si am plecat
si dr la care am fost ultima data are post undeva in Vaslui dar vine la o clinica privata aici in Iasi.A nascut cam pe cand am inceput eu sa-mi pun intrebari in legatura cu Miru si a venit abia acum la consultatii -cate 2 pe zi/2 zile pe sapt
acu mai astept cateva zile sa ma hotarasc daca mai vin sau nu la bucuresti

si fug sa vad de mai apuc sa citesc ceva din urma

Mihaela -fericita mamica a doua printese Miruna Elena -18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

mai citit ceva din urma da nu ma lungesc mult ca-s libera pana se trezreste sefa mica

vad ca va plangeti de nopti cu multe pauze de somn.
ei la cap asta cred ca va fac invidioase Miru doarme cam 10 ore cu o trezire pt papa .Si asta chiar si in zilele in care a fost f maraita-noaptea e noapte

Mihaela -fericita mamica a doua printese Miruna Elena -18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Cris_m dar daca incerci sa-l storci si sa il pui in bibe?
si Miru a renuntat pe la 3,5 luni la san si i-am stors dar cantitatea a scazut treptat-acum suntem doar pe LP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata
multumim de cofe haircut

am putin de recuperat ....revin

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

ioana albumul e public,nu am idee de ce nu poti vedea pozele
haircut felicitari!!!

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g
cris.m, ma ingrozesc doar sa ma gandesc la ziua cand o sa-l intarc pe asta mic....sa ma ajute Dumnezeu sa am macar pana la un an, asa intentionez.

mama unui pui...Stefan

si eu intentionam sa alaptez ceva mai mult,nu un an,dar.... lapte este garla,nu mai vrea

akm am dor de numai pot...sa ma mulg si azi ?

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput