Fluturasi de martie-aprilie 2011 ! (3)
Raspunsuri - Pagina 5
madutza_bra spune:
yasmi, ce faci? gata bagajele pentru vacanta? vad ca mai ai putine zile pana la plecare
cat o sa stati in concediu?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 7+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
madutza acum ca niciodata...nu am pregatit nimic inca..... de obicei erau gata bagajele cu cateva zile inainte,,,,, acum ma bazez ca nu am multe de pus, bubu mic ramane cu buni, si noua nu ne trebuiesc atatea cu noi mergand la superior all inclusive.. 7 nopti stam.
mamica fericita de 2+ si 6+
AMR 4 zile !!! pana la Antalya!!
bb_yasmi spune:
bulina esti ingrijrata de ceva?? ai fost la eco? spunene sa vedem dc te putem ajuta.
AMR 4 zile !!! pana la Antalya!!
dinora77 spune:
bulina_mica eu am fost la cinci saptamini la eco intravaginal shi s-a vazut un punctulet negru, in el un alt punctulet mic-mic care cica era bebicul. Sotul mi-a zis ca punctuletul din punctulet se misca. Inimioara n-am vazut-o inca, dar mergem joi la un alt eco la care doctorul mi-a promis ca vedem inimioara. Joi vom avea 6 saptamini shi trei zile dupa calculele mele, doctorul mi-a zis insa ca embrionul arata mai mare cu ca. o saptamana. Sa vedem ce ne zice joi.
Va pupic
Dino 6+
bb_yasmi spune:
cine mai e pe aici???
cucucuuu
AMR 3 zile !!! pana la Antalya!!
copiloi spune:
Neatza!
Bun venit noilor gavidute! Sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen!
La mine nimic nou, tot fara simptome
Maine plec la o conferinta si o iau si pe mama cu mine, sa ma ajute sa car valiza Ma asteapta vreo 12 ore de mers cu trenu
Am pus o intrebare aici. Poate-mi dati si voi o parere, ca-s speriata de bombe .
Alina
dinora77 spune:
Neata fetele,
datele mele: DN 02.03.1982, UM 23.05.2010, DPN - 27.02.2011
Sa aveti o zi superba!!!
Dino 6+
roxy_s spune:
neata burtici
copiloi nici nu stiu prea bine ca sa zic, ca nu prea ma pricep la astea.poate fetele stiu. dar cel mai bine intrebi doctorul,mergi la eco ca acolo se vede cel mai bine dezvolatrea lui bebe.
bulina si eu am fost la eco la 6 sapt dupa UM dar bebe avea de fapt 5 sapt. si eu am vazut un cerculet si embrionul, inimioara a zis ca o vedem peste 2 sapt cand merg iar, ca acum era prea mic.
dinora acum cred ca o sa se vada si inimioara.
bb_yasmi, madutza, happi, alina
S-a intamplat minunea mult asteptata6+
dinora77 spune:
roxy_sda, joi mergem la eco. Dupa calculele mele voi avea 6s si 4zile(mai sus am scris si 3 zile sorry), data trecuta insa doctorul mi-a zis ca embrionul arata cu ca. 1s mai mare. Daca are dreptate, joi vom avea 7s. implinite si un pic. Abia ashtept sa-mi vad punctuletul vioi shi inimioara...Shi tu cind mergi la eco?
pupic
Dino 6+