Fluturasi de martie-aprilie 2011 ! (3)
Raspunsuri - Pagina 4
dinora77 spune:
Salut burtici,
vin shi la voi. Sunt shi pe la buburuze, dar suntem cei mai mici de acolo, asha ca ne potrivim mai bine aici. Am observat ca majoritatea fetelor de aici au termenul meu shi e suuuuuuuuuuper, pentru ca mergem intr-un pas, astfel putem compara mai simplu, schimba din experientele proaspete. Va
Dino 6+
roxy_s spune:
dinora bine ai venit la noi. si eu tot la februarie sunt dar burticile sunt prea avansate pt noi, asa ca am venit aici.
te asteptam la noi.
fetele ce faceti?
eu merg sa fac baita si la desene dupa aia.
imi fac si un ceai si in pat.
vorbim maine.
S-a intamplat minunea mult asteptata6+
bb_yasmi spune:
Dino bine ai venit printre noi!!! sarcina usoara!! asteptam datele tale.
mamica fericita de 2+ si 6+
AMR 4 zile !!! pana la Antalya!!
bulina_mica spune:
fetele care suntem apropiate ca varsta sarcinii ( 6 sapt): roxy, yasmi, vas, dino... spuneti-mi si mie ce s-a vazut la voi la eco?
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulina_mica fetele care suntem apropiate ca varsta sarcinii ( 6 sapt): roxy, yasmi, vas, dino... spuneti-mi si mie ce s-a vazut la voi la eco? |
bulina, eu am fost la eco la 6 sapt si 3 zile, si si bebe avea 4.3 mm si batea si inimioara. La tine cum e? cand mergi?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 7+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
dinora77 spune:
bulina_mica eu am fost la cinci saptamini la eco intravaginal shi s-a vazut un punctulet negru, in el un alt punctulet mic-mic care cica era bebicul. Sotul mi-a zis ca punctuletul din punctulet se misca. Inimioara n-am vazut-o inca, dar mergem joi la un alt eco la care doctorul mi-a promis ca vedem inimioara. Joi vom avea 6 saptamini shi trei zile dupa calculele mele, doctorul mi-a zis insa ca embrionul arata mai mare cu ca. o saptamana. Sa vedem ce ne zice joi.
Va pupic
Dino 6+
bb_yasmi spune:
bulina, eu am fost la 5 sapt si 6 zile si s a vazut un cerc (de acolo am inteles ca se hraneste bb) si inauntru era o mazarica mica-mica caruia ii pulsa inimioara.dr a zis ca e prea micut si sa revin peste o sapt pt ca sa il masoare. mergem joi din nou, si atunci voi avea 6 sapt si 5 zile, deci aproape 7 sapt.
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulina_mica si era eco prin burtica sau intra? |
endo-vaginal. Ce-i cu tine? te preocupa ceva?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 7+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
dino sa ne dai datele sa te trecem in listuta!