Fluturasi de martie-aprilie 2011 ! (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

dinora eu merg sapt viitoare vineri cand voi avea 7 sapt dupa UM.
atunci o sa merg si cu analizele sa le vada.tu le-ai facut toate?

S-a intamplat minunea mult asteptata6+

Mergi la inceput

am gresit, voi avea 8 sapt dupa UM.
este dimineata si eu nu m-am trezit inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

roxy_s pai sunteti mricei deja....aveti multe de vazut la 8 saptamini...shi eu abia ashtept sa mai creshtem vre-o 2-3 saptamini ca sa-l vedem facand tumbe.
Analize nu am prea facut nimic in afara de analiza generala la singe care va fi joi gata...Mai shtiti voi ce mai trebuie facut?? Eu ashtept sa mergem la doctor sa ne zica el ce mai avem de facut.

Dino 6+

Mergi la inceput

dinora mie mi-a dat analizele de sange, urina si din torch numai toxoplasmoza ca la restul am anticopri si a zis ca nu mai trebuie sa le repet.
da, la 8 sapt o sa avem ce vedea numai ca daca bebe este mai mic cu o sapt....o sa am 7 sapt de fapt, dar cred ca tot se vede ceva,nu?

Mergi la inceput

Cu siguranta ca ve-ti vedeaRoxy... Pentru mine e sarbatoare orice zi cind am intilnire cu bebicu la eco..

Dino 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Copiloi nu e o regula care trebuie neaparat respectata si anume la 48 ore sa se dubleze valoare...
poate nu au trecut chiar 48 ore, sau pur si simplu bb creste dar nu la valorile care le vrei tu.
la unele femei se dubleaza, la altele creste mai mult de dublu,la altele mai putin,
cuma zis si asistenta, important e sa creasca. dc oscila cand crestea cand scadea, atunci te intelegeam sa iti faci probl. dar asa???
stai linistita,lasa bb sa creasca si nu te mai gandi la prosti

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

fetelor sunt speriata de nu mai pot. am o scurgere rozalie, de la ce-o fi?? nu ma doare absolut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Roxy nu ai cum sa mergi pana la medic?
vezi si tu k dc nu mai curge nimic, nu e nimic rau
dc continua mergi la medic.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

daca continua pana diseara merg la medic.

Mergi la inceput

roxy_smie medicul mi-a zis ca in cazul in care am o scurgere ushoara de culoare roz sa nu ma sperii shi sa incep a merge pe la urgente. Sunt mai multe motivele din cauza carora le-ai putea avea...de exemplu eu am avut un hematom mic shi doctorul mi-a zis ca s-ar putea sa am o mica scurgere roza cind se va elimina, eu n-am avut nimic inca, dar s-ar putea sa am. Hematom n-ai avut? Eu zic sa te linishteshti, sa stai mai mult culcata azi shi sa vezi ca va fi bine.

Dino 6+

Mergi la inceput