Dovlecei 2009-petrecerea continua *160*
Raspunsuri - Pagina 13
mimika spune:
Va pup! V-am citit in ultimele zile, nu m-am bagat in seama, ca nu prea am starea de spirit necesara. Luna neagra si pe la mine. Da, tot cu consoarta. AM vazut pozite frumoase de tot, dar nu mai stiu tot ce am vazut. L-am vazut impreuna cu mami pe Paulica cum dadea din picioare cu viteza mare, am vazut techilosii frumosi...
Noi suntem asa:
- 8 dinti de caciula
- acum o luna (10 luni si o sapt) aveam 9550g Luca si 9000g Matei
- mergem in busi mult, cu viteza si precizie
- ne ridicam pe orice fara greutate
- nu vrem sa mergem neam pe 2 picioare, ne place in 4 picioare
- mancam de toate, adica tot ce ne da mami, nu facem mofturi daca nu avem si alte motive (dinti, somn, bazdac, etc)Azi Luca a furat un porumb fiert, l-am gasit molfaind. Le-a placut.Nu am dat visine, doar cirese, pepene rosu, caise, piersici, nectarine. Nu am dat zmeura ca cica e alergena (cum eu am descoperit ca sunt la kiwi, mi-e putin teama)Ma gandesc sa le fac branzica din lapte de la vaca lu' unchi-mio. Sa ma risc? Sa mai astept?e mai ieftin
- suntem extrem de sociabili, iesim la plimbare cu cine ne scoate (vecini, prieteni) si suntem foarte cuminti. Am fost la bar cu unchiuletul si am stat ca baietii mari pe scaun.
- nu ne e frica de nimic. ne bagam mainile in gura cateilor, ii tragem de urechi,nu ne e frica de oameni noi, de locuri noi, de intuneric
- noi ajungem la mare prin august cred, dupa ce facem 1 an, sa nu zica lumea: uite-i si pe bebelusii aia!SA zica: vai ce baieti mari! pai nu?avem si noi orgoliul nostru
Am vazut si pe Bia, mama eroina, si cu doctoratul...Mie nu imi vine sa ma mai intorc la el, dar sa ma apuc de acum...brrr
De Monica ce sa mai zic....doar sa ii urez distractie placuta si sa se relaxeze maxim la mare. Maxim am spus!
Pe iulika am felicitat-o pe F cand am prins-o la cotitura. Si le pup si pe sarbatoritele de zilele astea si pe dovlecutii aniversati.
Si ca sa nu ziceti ca am venit cu mana goala...
http://family.webshots.com/photo/2079732850105803459rAZuKh
pupizez!
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
Lali_mete spune:
'na seaaraaa!
Mai,eu mi-am pus o bere Redd's, m-am asezat confortabil sa citesc mult si cand colo nici doo pagini...
MamideAndrei unde-s bre mami pozele,ca eu am beut deja un pahar de bere si nu le vaz .
Mimika felicitari pentru progresele evanghelistilor.Chiar ma gandeam ala voi zilele astea,as fi vrut sa va sun si pe tine si pe Anamaria,dar mi-a fost sa nu deranjez.
Beau singura berea sau mai e cineva cu mine ?
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
Fragutza spune:
Ola girls!
Iulika, emoticonul ala cu gravida sexoasa pentru tine a fost inventat! Pup burtica frumoasa!
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
mimika spune:
lali, pe mine nu ma deranjai, dar eu nu mai sunt in Bucuresti, sunt la Corabia
hi5
poze cu noi
Lali_mete spune:
Nici eu Mimika,dar am vazut ca nu prea ai mai dat pe la noi si as fi vrut sa vad ce faceti . Am stat in Bucuresti 10 zile si dupa aia am venit acasa,ca imi era un dor de grasunelul meu de nu mai puteam.( grasunelul= sotul meu,ala de 105 kg,a slabit 7 in ultima luna )
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
vias spune:
buna seara...
acum am reusit sa intru la calculator putin, am avut musafiri...un prieten care mi-a rezolvat viermii si virusii din calc...ca saracu' era plin ochi....
Lali_mete si multumesc!
am vazut poze frumoase cu gemeni, mimika si Techila aveti niste baieti extraordinari..cred ca este asa frumos sa ai doi...
Vorbeati de legume crude...eu pana acum nu am incercat..dar cred ca e timpul..oricum, in ultimul timp a devenit si copilul meu mai mancacios...dragalasul papa foarte bine...
Flavius la 8 luni are 8200 gr, 76cm, in patru labute prinde o viteza foarte mare...se catara peste tot...si azi a stat in picioruse nesprijinit de nimic...pt cateva secunde...apoi a cazut imediat in fundulet...
Are multa energie, este foarte curios, se joaca mult...dar este si razgaiat si oricand trebuie sa stam langa el..pt ca singur nu sta nici o secunda...eu merg cu el la toaleta....atunci cand nu doarme...[
:(]
Va pup, va multumesc pentru primire, noapte buna!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
mimika spune:
am uitat sa zic ca se joaca singuri, sau unul cu celalat, fac bau prin patuturi. dimineata ne trezim si ei incep joaca. eu dorm pe o saltea lanag patuturi. Ei se joaca, eu dormitez, uneori dorm de-a binelea cate 10-15 minute. Ma duc la bucatarie, la baie, pe afara, ii las la joaca. Ma uit inainte sa nu fie ceva periculos. Bine, nu stau mult, daca stau mai mult ii pun in patuturi, sa nu cada, sa faca ceva prin camera. Isi fura jucariile unul celuilalt si lasa buza foarte artistic. Luca e mai suparacios, da din craci daca ii iau jucaria (care numai jucarie nu e la origine)bat din palme (le scutura), nu fac pa, danseaza (mai ales Luca) si canta amandoi.Matei e mai alintat, vine ma ia in brate,ma musca/linge pe urechi, imi roade degetele la picioare.
Discuta unul cu celalalt, se trag de par, de urechi, isi fura pufuletii din gura, se trag reciproc de putze...Probabil mai sunt de povestit, dar nu imi mai amintesc...
hi5
poze cu noi
MangaGirl spune:
Buna seara,
mimiko super tare pustii tai. eu branza de vaca facuta in casa ii dau si iaurt la fel. pana acum e ok. :)
daciana, anomis, carinablanca va pup.
ma uit la poze acum ca am vazut soimita dragalasa.
am fost la un alergat in seara asta si sunt cam varza. asta si ca m-a muncit copilu; eu azi la greu. l-am dus in parc la copii si l-am dat in scranciob pentru prima oara. am sa pun maine filmuletul. i-a placut rau. mai mergem si maine. si-a facut si o prietena poloneza de 10 luni si se scarpinau unul pe altul in cap. ar fi vrut sa-si socata si ochii, dar am fost noi pe faza.
va pup
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
daciana.ilie spune:
... i'm back ...
Iuliko, eu ii dau rosie tzatza caprei si a fost ok pana acu
Mangulica draga, eu i-am dat iaurt cu fructe danone si branzica cu fructe de la danone si nu am patit nimic - inainte de a face trecerea spre danone i-am dat lapte prins facut de mine prin casa iar branzica facuta de mine nu a prea avut succes;
...din aceeasi gama "sanatate curata" si ca sa va oripilati de tot .... noi ii dam sa guste din sucurile noastre acidulate si din bere - cum prinde o sticla de bere in mana cum baga repede limba sa culega si el cate ceva
Mimika, Techila ... fetelor care aveti cate doi deodata sau la intervale mici ... eu pun de facut statui ... sau mai bine, fiecareia cate o decoratie mamici eroine
Ionika poate iesim impreuna la o terasa sau in parc cand sunteti in zona
gata, am fugit
noapte buna sa aveti cu totii !
daci
"Properly trained, a man can be dog's best friend"
"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."
"Îmbina iubirea si gatitul cu renuntarea"
daciana.ilie spune:
bine-nteles ca am uitat cate ceva:
Luto - nu am apucat inca sa vaz bine bine site-ul dar ce am vazut imi place - felicitari!
... sa va zic ?! sa nu va zic ?!(pun pariu ca va ganditi ca am ramas insarcinata ) ... gata suspansul ... pot imbraca niste pantaloni care-mi erau usor larguti inainte de sarcina ...nu va nelinistiti prea tare ... suncile principale au ramas la locul lor, burtile la fel, deci sa nu credeti ca inainte de sarcina eram vre-o fotomodeala ;
acu ca m-am laudat in stil propriu , ma duc la culcush
daci
"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."