Dovlecei 2009-petrecerea continua *160*
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carinablanca/carinablanca.jpg)
carinablanca spune:
Buna fetelor,
Si sarbatoritilor de azi
Daciana, e i-am dat castravete la rontait si dupa mai multe incercari l-a acceptat ca pe ceva foarte bun.
Alex, ma bucur ca v-ati simtit bine.
Monica, dar prin ce ai trecut zilele astea. Imi pare tare rau. Sper ca sunteti mai bine. O s ava reveniti la mare.
Carina
de scumpete de
in
Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliapapusa/iuliapapusa.jpg)
iuliapapusa spune:
Buna si de la noi.Rar stiu dar e greu.
la multi ani sarbatoritilor multa sanatate.
Si eu sunt intr-o depresie de zile mari de o perioada.Oricat de mult imi doresc sa-mi rezerv macar o jumatate de ora pentru voi pe zi mi se pare imposibil.Luta nu stiu ce are ca nu se mai dezlipeste de mine.Sta toata ziua agatata de mine la propriu.Numai brate.Ma simt lipsita de toate puterile si zarzavatul il toc cu ea in brate.Nu inteleg de ce.Si acum cand vad mesajul lui camy pus ca Iulika noastra iubita este gravi mi-au dat lacrimile.Mult mi-as fi dorit sa fiu si eu prezenta sa o felicit sa ne bucuram impreuna.Iulika scumpa sarcina usoara nastere si mai usoara si un bebe la fel ca Brucu..Va las ca parca simt ca va necajesc si mai rau cu negativismul meu.Aaa Luto acum urmezi tu, asai?Sau esti si tu si am ratat eu
?
de luta
Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
iuliapapusa si eu patesc exact ca si tine.... nu pot sa fac nimic decat cu Flavius in brate sau el urland (si prefer sa nu) sau cand doarme el..
...acum scriu pentru ca doarme...dar ma duc sa ma intind si eu putin langa el..ca-s extrem de obosita!!...imediat se trezeste!!!
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
![](images/user_woman.png)
suede spune:
Buna fetele,
Cate am ratat week-end-ul asta....,daca ma plimb,asa-mi trebuie.
Asadar revin :
La multi ani Uka si Uve!!
Iulikafelicitari!Esti o mamica puternica si iti doresc o papusa minunata ca tine!
Monica imi pare rau cate ai patit!Ai grija de tine!
Povestea cu liftul e deja horor!
Anamaria sa-ti traiasca iepurasul!
La multe lunite aniversatilor de astazi!
Laura fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
aricelul spune:
Buna,
Crisbebe felicitari pt licenta
Hepi - si noi ne confruntam cu aceeasi problema la masa, in sensul ca se intoarce in scaun si am tot facut niste calcule si cred ca pana la urma o sa-i cumparam un alt scaunel cu centuri peste umeri ca asta pe care il avem se prinde doar in talie si e tare nasol ....offf ca daca stiam dinainte ....in ceea ce priveste olita nici noi nu am folosit-o ...am pus-o o singura data pe ea, dar imbracata
Lali - se pare ca ziua de 2 iulie e una speciala pt amandoua ... dar la mine cu atat mai mult cu cat nu a zis nici tata pana acum ...si cineva se cam oftica . In ce priveste "formularele" ...poti sa le lasi intr-un sertar ...deocamdata
. Te prinde tare bine vestimentatia, iar Paul e tare simpatic cum se bucura
si sum citeam linistita paginile din capitolul trecut .... a venit la rand IULIKA
FELICITARI !!!!
ma bucur tare mult pt voi. Iti doresc o sarcina usoara si o bebita la fel de frumoasa si sanatoasa ca Bruculica ! Ce draguta e semnatura !!!
Uka ce bine ar fi o intalnire in Antalya, nu de alta dar anul trecut eram insarcinata in 5 luni si tare bine m-am mai simtit acolo ....iar pt copii e chiar super...
Monica - offf cate s-au petrecut ... sper ca totusi "norul negru" a trecut si de acum vor fi numai zile cu soare ... oricum trebuie sa fie cu soare pt la mareeee ... distractie placuta si odihna cat mai multa (daca e posibil).
Techila - tare dragalasi mai sunt micutii...
La multi ani sarbatoritelor din zilele trecute Happy - Uka si Uve !!!
multa sanatate si cat mai multe impliniri alaturi de familie !!!
Si bineinteles la multe lunite si sarbatoritilor din zilele trecute si de azi !!!
Ne vedem mai pe seara ...sper !!!
_
Maria (28.08.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Eu am luat capitolul de la inceput cu cititul pentru ca tot am impresia ca am ratat ceva ... si am vazut :
poze de baieti de Mely : imi place la nebunie cum se joaca amandoi,mi-a trezit amintiri de cand eram eu mica,de cand ma jucam cu surioara mijlocie iar mai tarziu si cu cea mica.
Nela ,nu stiu de ce,dar asa mi-a venit,sa te
Biaz ai reusit sa papi ieri ceea ce intentionai sa papi?
Ce or fi facut fetele la nunta?
Merci fetelor care mi-au apreciat sari-ul .Eu mi-am dorit mult unul si cand l-am primit am fost tare incantata.
Hepi legat de visine ,eu i-am dat lui Paul,si la fel ca puiul lui Biaz ,se stramba,o mesteca( eu le scoteam doar samburii si i le bagam in gurita),o inghitea si deschidea gurita sa ii mai dau.
x_ggg ma bucur ca Rares e inspre bine,sa dea DD sa se faca bine repede-repede.I-am mai dat si zmeura ,rosie cruda( musca din ea ca din mar,mai voia dar nu i-am mai dat decat a doua zi ),castravete,ieri a mancat un morcov crud ( voia sora-mea sa il manance si i l-a luat din mana),a mai papat pepene galben,cirese si pepene rosu. Nu stiu ce i-am mai dat . Mananca multe pastai fierte ,le ia una cate una si le rontaie.
Iulika nu stiu daca ti-am raspuns,sari-ul l-am primit din India,mi l-a facut cineva.
Luto am vazut si eu micutul tambalagiu.. Poate face o trupa cu micutza Carina,vad ca se pricep amandoi. Oricum se pricep mai bine la muzica decat jumatate din "vedetele " noastre
Kemsi am vazut pozici cu Loris,doamne ca perisor surprinzator are!! ,m-am tot uitat la el,mai rar asa copilasi,parca are raze de soare in par.
Am vazut si pozici de la nunta la care a fost Raluka... Mami,cat de frumoasi ati fost toti trei !
Carina printesa sa adoarma usor in fiecare seara .
Anomis bine ai reventi acasa. pe Dinutzu dintzosu'
.
Doris
Santo .ce face Andrei?
Daciana ca mi-ai amintit...si ardei gras i-am dat lui Paul. Ma gandesc ca la alimentele crude,in afara de cele alergene,nu am de ce sa ii refuz daca ma vede mancand si vrea si el.
Techila am vazut si eu poze cu ochiosul zgariat pe nasuc si cu falcsl frumusel. Abea asteptam sa veniti la mare,poate de data asta nu va mai ratez . Promit sa nu fiu stangace cand va intalnesc,promit sa fiu de gasca
.
Monica ai fost la pediatru? Ti-a recomandat ceva pentru piscaturi? Noi mai iesim aproape pe intuneric in parcul din fata blocului si ne pisca tantarii... Doar eu si PAul ne facem blande-blande,Vali nu are nimic.Stii cumva cu ce sa il dau sa nu il mai manance? Joi mergem la dr la control,dar pana atunci va intreb pe voi.
Hepi ,referitor la raportul din livada,sa stii ca e binevenit. Nivci la mama-soacra nu s-au facut caisele,si are un soi de ala cu fructe mari si foarte aromate ,doar ca anul asta au fot 5 caise in tot copacul .Nu mai zic ca doi s-au uscat,care erau mai in gradina si nu a avut ce sa ii apere de ger. S-au uscat si un visin si un cires. Cirese au fost putine,visine si mai putine. Zmeura am cules doar cateva galetuse,anul trecut au fot muulte,ma saturasem de ele.Si la ea s-au facur merele,perele si gutuile. Prunele nu prea,sunt rarute.
Camy pus ,bine ai revenit pe la noi. ,deci la tine las un formular,da?
Suede ,bne ai reveni si tu.Mai dar cate plimbarete avem !!
{b] Aricel[/b] esti o scumpa .
Lali,mami+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Noi trei...un inceput de viata!
Iulika29 spune:
Bona sera!!
Deci asa fetelor va place semnatura mea, ai?!pĺi eu astept cat mai multe semnaturi din astea
Va multumesc din suflet fetelor pt felicitari!Si ca marea majoritate spuneau ca e vb de curaj sĺ mai fac un bebe acum sĺ stiti cĺ la mine a contat si ce conditii imi ofera tara in care locuiesc.Daca eram in Romania, sincer, cred ca nici pe Bruce nu il faceam.
Am vazut poze tare frumoase cu techilosii.Sunt tare simpatici
Anomis bine ai revenit din concediu..cu dinti.Tot sĺ pleci asa si sĺ vii cu dinti fara prea multe batai de cap.
As plecat si eu si sĺ stau acolo panĺ ies toti si apoi sĺ vin acasĺ
Camy_pus bine ai revenit pe la noi!
Iuliana, Cea mai Fericitĺ de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum
5+
Bruce, minunea noastrĺ
mamideandrei spune:
buna seara, buna seara!
ne adunam si noi acasa dupa durmuri lungi si pline de momente frumoase ; deci oficial copilului meu ii place la munte; a fost de o veselie extrema, ptiuuu sa nu-i fie de deochi
; la botez, a fost deliciul petrecerii, a tras de toate fetele pe acolo, a chiuit, a papat, a dormit, ce mai, are mama baiat mare. poze gasiti la semnatura.
urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI UKA SI UVE, felicitari si IULIKAI, sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si roz
alex, ma bucur ca si voua v-a priit iesirea la aer, eu una m-am intors asa de relaxata si odihnita, sunt gata de treaba iar!
si ca sa raspundem si noi la tema doamnei profesoare, ca nu vreau restanta la toamna:
- andrei merge pe tarc, face cateva ture pe zi, se ridica imediat si a invatat sa se lase in fund, nu mai cade ca bolovanul pe spate;
- zice mama, tata, dada, baba, aide, DA si mai nou nana. e tare haios cand il intrebi ceva si se nimereste sa iti raspunda cu "da"; gen andrei, mergem sa ne culcam? si el se uita in ochii mei si zice "da" dand si din cap; n-am reusit sa il filmez pana acum, sper sa-l prind vreodata!
- de mancat nu mai spunem nimic, same old story
- incercam sa facem pa, bravo doar daca ii ia mama manutele
-busileaza de numa prin toata casa, nu-i e frica de intuneric, adica daca ajunge intr-o camera de-a busilea si e lumina stinsa nu-i e frica si merge mai departe
- facem kk in continuare la olita; si la munte am avut-o si a facut doar la olita, ca i-am respectat programul si a fost super, sunt tare mandra de el.
gata, sper ca am facut de un 5 asa ca ma opresc aici si ma duc sa spal copchilul si sa-l bag la somn, poate imi dau intalnire in pat cu sotul meu asta seara pe racoare si o urmez pe iulika, ca tare mult mai vreau si eu o fata! care va fi natalia; fragutza, no ofence!
dar de cand am ramas gravida prima data, eu aveam in cap doar doua nume, daca e fata e natalia, daca e baiat e andrei, asa ca....
v-am pupat ne "auzim" maine dimineata pe racoare la cafea!
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daciana_p_ilie/daciana_p_ilie.jpg)
daciana.ilie spune:
salutare si de la noi
va intrebam de legume crude pentru ca eu i-am dat cate putina rosie si castravete dar nu am avut curaj sa-l las sa rontaie cat ar fi vrut la ele si vroiam sa-mi fac curaj zilele urmatoare
;
Monica draga, imi pare rau sa aud prin cate ai trecut; tensiunea era cam mare, nu ti-au prescris un tratament sau o recomandare catre un cardiolog? cat despre atacurile de panica am avut o prietena care facea cand se indrepta spre un serviciu f stresant, asa ca tine doar de tine sa te mai relaxezi si sa incerci sa vezi si partea plina a paharului ( sa nu se inteleaga ca as fi impotriva unui ajutor specializat - gen psiholog - dimpotriva ... dar acum cu lipsa de timp si cu saracia asta .. io stiu ?! )
daci
"Properly trained, a man can be dog's best friend"
"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."
"Îmbina iubirea si gatitul cu renuntarea"
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daciana.ilie salutare si de la noi va intrebam de legume crude pentru ca eu i-am dat cate putina rosie si castravete dar nu am avut curaj sa-l las sa rontaie cat ar fi vrut la ele ![]() ![]() Monica draga, imi pare rau sa aud prin cate ai trecut; tensiunea era cam mare, nu ti-au prescris un tratament sau o recomandare catre un cardiolog? cat despre atacurile de panica am avut o prietena care facea cand se indrepta spre un serviciu f stresant, asa ca tine doar de tine sa te mai relaxezi si sa incerci sa vezi si partea plina a paharului ( sa nu se inteleaga ca as fi impotriva unui ajutor specializat - gen psiholog - dimpotriva ... dar acum cu lipsa de timp si cu saracia asta .. io stiu ?! ) ![]() daci "Properly trained, a man can be dog's best friend" "În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul." "Îmbina iubirea si gatitul cu renuntarea" |
eu i-am dat si castraveti si rosioare din alea mici( aici se cheama rosii cirese..sunt singurele oki si gustoase)..La castravete linge si il frenjureste tot, si la rosie face gaurica mica cu singurul coltisor care il are
![](icon_smile_big.gif)
Iuliana, Cea mai Fericitĺ
![](mamica.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
Bruce, minunea noastrĺ