Dovlecei 2009-petrecerea continua *160*
Raspunsuri - Pagina 11
vik-cj spune:
Buna dimineata fete dragi!
La multi ani sarbatoritilor din 5!
Monica...incredibil cum s-au adunat toate pe capul tau. Bine ca a trecut totul cu bine. Eu cred ca ai facut atacul ala de panica pe fondul oboselii cronice...ca sunt convinsa ca toate suferim de asa ceva in acest moment. Bine ca Dragoselul e bine si nu e nimic grav.
Duamna Hepi...vin pe seara sa raspund si eu...sa nu ma puneti absenta ca io vreau sa trec clasa.
Ntz ntz...si eu care asteptam cu sufetul la gura picanteriile de la ziua lui Uka...pai chiar asa???? Macar niste poze primim si noi?
Bia...spor la scris! Eu ma tot gandesc la tine si la Mely cum mai puteti cu doi puiuti sa aveti in minte si chestii serioase.
Va doresc o zi frumoasa, la noi acum e soare dar pe dupa masa se anunta ploi (pina joi ) asa ca fugim sa ne plimbam!
Va !
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
techila spune:
va las si eu poze mai noi
noi mergem la mamaia, dar de vazut ne putem vedea si prin alte locuri ca doar avem masina...
hai ca ma bag la rutina zilnica...va doresc pa
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
cristina_ana spune:
Neatza fetelor!!!
Iuliko, ce surpriza minunata am citit eu acolo la semnatura ta! Bravo, felicitari din tot sufletul, sa ai parte de o sarcina usoara si frumoasa ca la Brucu si de o fetita minunata, asa cum ti-o doresti!
Uka, La multi ani cu intarziere si din partea mea, sa fii fericita mereu si sa va bucurati toata viata de minunea voastra!
Monica, eu nici nu mai stiu ce vroiam sa zic, asa de tare m-am speriat de ce ai povestit tu acolo. Deci, un mare, mare de tot cosmar al meu este sa merg cu lifturile, mai ales din alea vechi. Eu fac atac de panica in lift, imi transpira mainile si imi vine sa lesin de frica. Mereu am senzatia ca se prabuseste liftul. Dar pana acum nu am auzit pe nimeni care chiar sa fi patit asa ceva. Am zis ca sunt eu dusa cu capul. Cum mai, sa te prabusesti cateva etaje? Si daca nu se puneau in functiune frinele? (nici nu stiam ca exista asa ceva). Doamne fereste de asa ceva! Acum chiar ca nu ma mai prinde nimeni in lift, never! Noroc ca stau la parter. Eu urcam si 10 etaje pe jos sa platesc intretinerea, numai ca sa nu fiu nevoita sa ma urc in lift.
Si cu atacul de panica ce sa zic, nasol rau de tot. O patesc si eu mereu, parca din ce in ce mai des. Nu am ajuns inca sa chem salvarea, dar senzatii din astea de lesin, sufocare, nod in gat, respiratie greoaie, amortirea limbii sau a obrajilor, etc, etc, am si eu. Eu aveam in trecut o forma mai usoara de atacuri de panica, pe care am reusit sa le tin sub control, dar acum s-au smecherit si astea, tot apar forme noi de manifestari. Daca gasesti un psihiatru bun vin si eu cu tine, zau, nu glumesc!
Hai, te pup si distractie placuta la mare!
Vad ca si Techilosii se duc la distractie, bravo, sa aveti vreme buna si copii cuminti!!!!
Ionika, daca e vreme frumoasa ai putea sa-i duci si la Aqua Magic (sau Aqua land, nu mai stiu cum se numeste exact). Gradina zoologica e destul de faina. Si la Ikea e fain pentru copii, au locuri de joaca foarte frumoase. In rest nu imi mai vine nimic in minte acum. Herastrau, Cismigiu, si astea au locuri de joaca frumoase.
Urezi si eu La multe lunite sarbatoritilor de azi Alexandra Izabela, Alexandru, Alex si Emma mea!
Nu mai stiu ce ati mai scris, am citit pe fuga. Ma duc si eu la curatenie, ca fetita doarme.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
biaz29 spune:
Buna dimineata, mamici dragi!
Scriu si eu pe fuga fiindca am lucrat pana acum cat a dormit agitatul asta mic iar acum, cand sa arunc si eu un ochi pe forum, da semne de trezire.
Of, Monica, draga! Si eu care ma gandeam ca-mi spui ceva de vreo petrecere pana dimineata... Tare imi pare rau ca ai patit asemenea necazuri. Uite, iti trimit o si sper sa simti mai bine. Atacurile de panica pot avea o cauza concreta sau difuza. Oricum ar fi, acum e momentul de o vacanta, ceea ce am inteles ca vei si avea in curand. Ce te invidiez in privinta asta! Tot acum e vremea de negocieri la sange cu sotz: masaj in fiecare dimineata, inghetata la pat etc. Stii tu ce "medicamente" sunt cele mai eficiente pentru tine.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
aricelul spune:
Buna,
pfiu cat am de recuperat .... ma duc sa citesc ...ca nici macar ultimul post nu l-am citit ...asa de repede am intrat
_
Maria (28.08.2009)
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Bia...spor la scris! Eu ma tot gandesc la tine si la Mely cum mai puteti cu doi puiuti sa aveti in minte si chestii serioase. de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009 Isabela |
Iti multumesc, Vik, draga. Esti tare draguta avand in vedere ca si tu te-ai intors la serviciu.
Eu una, desi am depus eforturi foarte mari, am lucrat la cota de avarie si inca mai am cam jumatate de lucrare de redactat iar dupa aceea corecturile, formatarea etc. Am facut niste alegeri si nu-mi pare rau de ele, dar n-as sfatui nici o mama sa faca la fel. Ma simt epuizata.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
anamaria1979 spune:
Tuturor celor sarbatoriti azi le urez la multe lunite sanatoase! (Izabela, Emma, Alex si Alexandru meu). De cand stam la bunici au aparut 3 dinti deja suntem un veritabil catel. Am schimbat telefonul in concluzie am pierdut multe din telefoanele de pe cartela veche cadn am facut transferul.
Cu intarziere urez si eu mamicilor UVE si UKA la multi ani si multa sanatate. Deja vad ca a devenit un obicei sa raman in urma cu toate, inclusiv memorie si asa mai departe..
Monica iti urez multa sanatate m-am gandit mult la voi in perioada asta cred ca ai nevoie de odihna. Ai grija de tine si de dragosel.
Pozele techilosilor sunt superbe, parinti misto, catel deosebit o familie de nota 10.
Imi cer scuze ca poate am uitat pe cineva dar promit sa iau lecitina.
MangaGirl spune:
buna dimineata,
intru scurt sa urez la multe lunite Alex, Alexandru, Emma, Izabella si Annei cu intarziere pentru ieri.
Am vazut David muzicant, un Paul bucuros de batea din picioare, o indianca veritabila si niste techilosi minunati.
Monica mi s-a strans stomacul cand am citit ce ai patit. Relax, plimba-te mult si da-le incolo de griji.
si am mai vazut o minunata blonda din Hing Kong.
cecilia te pup
va pup. poate revin. ma duc sa fac suc de fructe si sfecla.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
hepilica spune:
Salutare!
La multi ani piticilor sarbatoriti azi! Sa fiti sanatosi pui dragi!
Monica, prin ce momente cumplite ai trecut, fata draga. Faza cu liftul e groaznica.
Ai grija de tine!
Ce veselie la Techila. Am vazut puii gemenasi. Sunt adorabili. Fac niste mutrite de iti vine sa ii papi. Techila, cum mai e Techila catelu' dupa operatie? E ok?
I-am dat si eu Maiei ieri pentru prima oara visine. Le-am mixat cu banana si quinoa. A papat bine.
Mai, am observat ca toate fructele de anul asta sunt foarte acre. Bine, nu ma asteptam ca visinile sa fie dulci. Dar si ciresele au fost acre, iar caisele la fel. Cred ca din cauza ploilor in exces...nu-mi dau seama, dar ceva s-a intamplat cu ele si cred ca doar din cauza climei, a iernii foarte geroase...
In plus, este primul an cand pur si simplu caut caise in pomi. Anii trecuti am avut tone. Nu exagerez...., nu mai stiam ce sa facem cu ele. Am facut pana si tuica de caise.
Anul asta au rodit doar caisii foarte tineri, iar 7 pomi mai batrani pur si simplu s-au uscat. Noi o punem tot pe seama iernii cu temperaturi foarte joase, au fost si -20 grade. Cam neplacut sa ingrijesti niste pomi fructiferi de cand ii plantezi si cand arata ca niste nuieluse, iar dupa ani buni cand ar trebui sa fie pe rod bun, cand i-ai ingrijit si "dragalit", ei sa se usuce. Asta e.
Nu avem nici piersici, nici nectarine anul asta. Tocmai anul asta cand ma bucuram ca ii voi da Maiei.
Anul asta observ ca e anul prunelor si al gutuilor. Vom avea recolta bogata. Aaaa, se mai fac si mere multe si pere. Insa soiul asta de pere pe care il avem noi, se coc in octombrie-noiembrie .
Hai, nu stiu daca va interesa, dar eu am raportat din livada .
Pupici. Sa aveti o saptamana usoara, frumoasa, racoroasa!
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
vias spune:
buna fetelor....sper ca va mai amintiti de noi...
eu va citesc...cu scrisul e mai greu asa...dar neaparat am vrut sa o felicit pe Iulika...felicitari scumpa, sa ai o sarcina usoara si frumoasa, la termen si nastere usoara! Ce ma bucur pentru tine...uite ca a fost nevoie de 8 luni ca sa-mi dau seama ca de fapt si eu mai vreau un bebe...
Am hotarat impreuna cu sotul ca la anu' mai facem...speram ca o fetita..daca nu...e super ok si un baietel...dar neaparat mai facem un copilas!
Monica m-am cam speriat citind mesajul tau (penultimul)...apoi mi-a mai venit inima la loc. Ma bucur tare mult ca acum esti bine!
Plange Flavius..revin!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE