Dovlecei 2009-petrecerea continua *160*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

MamideAndrei unde-s bre mami pozele,ca eu am beut deja un pahar de bere si nu le vaz .

eu n-am baut nici o bere dar am uitat ca doar le-am descarcat in calc fara sa le incarc in picasa

si BUNA DIMINEATA,!
dau o cafea pana vine alex, ca eu una nu mai rezist fara ea! proaspata si aromata

bebe al meu sta in tarc si se uita la tv la BEBE TV si rade de mama focului, e asa scump!

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

neatza! si de la mine. Cred ca in premiera
Cu branza cred ca nu m-am exprimat eu bine. Branzica ii fac in casa, dar din lapte Dorna. Eu ma gandeam sa fac din lapte productie unchiu (ma rog, vaca lui..nu! nu matusa-mea)

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si pofti la , multaaa .

Am ajuns cu bine, eu sunt varza de oboseala, nu am apucat sa scot mai nimic din bagaje, asta mica mi-a vomitat ieri cand am ajuns, probabil din cauza drumului, cainii i-am gasit ok, slava Domnului, sper sa imi intru cat de cat in ritm.

Vaaai Monica prin ce ai trecut tu acolo, horror, bine ca esti ok si ca Zgatix nu are nimic grav. Brrrr, mi s-a sbarlit parul pe mine. Distractie placuta la mare si vreme buna sa aveti.

Techila baietii sunt minunati, au niste mutrite de mori nu alta. Distractie placuta la mare si vreme buna sa aveti. Noi mergem in august, ca sa stiti.

Mimika ce frumos povesteti tu acolo cum se joaca ei, bravo!Si am vazut si pozele, minutati.

Nu mai stiu ce am citit.

Legume crude nu i-am dat pana acum, dupa cum stiti a mea e o mare fitzoasa si inca nu m-am riscat.

Asa, si acum sa raspund si eu repede la tema, sa nu raman repetenta clasei.

- merge de-a busilea, nu cu mare viteza, dar cat sa se deplaseze peste tot
- se ridica in picioare sprijinindu-se de orice, fara prea mare greutate si chiar se lasa in funduletz inapoi, nu mai cade ca bolovanul
- papa de toate binisor, inca mai vomita in jeturi cand e in fitze, dar per total e ok
- zice mama (numai cand plange), baba, dada, tata, abda (asta e alma, tipa toata ziua dupa ea), deidei si mai nou cand aude blenderul spune papa
- s-a facut o plangacioasa, in sensul ca daca nu faci ce vrea ea, cum vrea ea, cand vrea ea...e jale mareee de tot, urla de ne stie tot cartierul
- se alinta la tac'su in brate de nu se poate, o sa ii filmez odata sa imi spuneti si mie daca e corect asa ceva
- merge in picioare destul de binisor daca e sustinuta, face ture prin patutz si prin tarc...inca timid, ce e drept
- face papa si bravo
- la olita nu am avut succesuri, nu s-a prins ce trebuie sa faca acolo

Cam atat deocamdata, ca pup, sa aveti o zi minunata.

----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata..ce bine imi prinde o

sunt zombi..cred ca am cel mai matinal copil...se trezeste numai la 5:30sau 6:00...sunt foarte obosita...oare cand si-o regla cat de cat somnul????????
ca noaptea se trezeste pt 2 biberoane...

...si mai citesc ca unele dintre voi sunteti chiar norocoase, ca stau si se joaca si singuri...Flavius nu sta o secunda singur...il iau pana si al buda cu mine ..acum il tin pe picioare...

Va pup, o zi faina!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

http://www.youtube.com/watch?v=-k_17rIe6bY

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hallo! ( imi place de mor salutul asta,haloo,spus asa,nazal ,din cauza unui film cu Steve Martin,"Tatal miresei" )
Merci fetele de cafeluta matinala.Noi abea ne-am trezit ,mi-a dat Paul la biberoane in frunte de m-am trezit buimaca ( ori o fo de la bere,ca am baut-o pe toata aseara ).
Mimika super-tari bebelacii tai,parca ii si vad impartind vre-o punga,revista,lingura de lenm( jucarii de astea "la moda") si punand buzita cand tu le confisti si pui in loc plusuri si jucarii dedentitie ,pe care u le consideri jucarii,iar ei le considera caaah .
Mangulici ce dor imi era de "scranciob "...eu sunt nascuta in Botosani si am rude si in Iasi,asa ca am cam crescut cu "scranciob,oghial,papshoi" si altele .
Daciana branzica de vaci cu fructe i-am data o singura data de la danone, dar iaurtul cu fructe e chiar contraindicat de catre ei la copiii mai mici de 2-3 ani.Dar,fiecare face cum crede ca este bine .Felicitari pentru intratul in pantalonii dinainte de sarcina mie imi sunt mari ,toti imi stau atarnati la fund,mai putin blugii aia pana si skiny
Alex bine ati revenit acasa,cafeaua nu avea acelasi gust data de altcineva . Moaama dar cate progrese a facut si Alessia,imi pare bine ca ii este bine,chiar daca mai varsa uneori.Va pup.
Camy poate se mai schimba cand creste.La capitolul asta si eu sunt norocoasa. Mai smiorcaie cand se trezeste,ca se trezeste buimac ca ma-sa ,in rest,se mai joaca si singur,adica imi pot face curatenia si mancarea linistita. Il pun pe podea,pe mocheta sau pe un cearsaf,cu "jucarele" (2-3 plusuri pe care nu le baga in seama,niste sticle goale de plastic de diferite marimi si alte jucarii neconventionale)si vin si il verific la cateva minute sau cand se face liniste suspecta. La liniste de obicei sta preocupat pe burta si studiaza modelul mochetei sau ceva imaginar de pe cearsaf.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

gata, am pus in sfarsit pozele, la semantura albumul 9 luni
andrei a adormit pe frontul de joaca, e asa dulce

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetelor,

Vreau si eu ,mi-e cam ,desi puiul ma lasa sa dorm in general.
La extemporal raspundem si noi:
-busilim prin toata casa si ne gandim serios la un tarc (voi aveti?) si am dedus ca este foarte atent la detalii....daca gaseste vreo scama,o baga in gura
-se ridica in picioare in carut,daca este nelegat
-zice mama,baba ,da si nghe-ngu
-este foarte sociabil si zambaret
-ii place in leagan
-ii plac cainii,este prietenul lor.Cu Rex lupul de la bunici se joaca,ii baga mana in gura,il ia de bot
-mancam binisor,in ultima luna a luat in greutate 350 g,in sfarsit bine,dar tot la categoria pana ne aflam,adica 7,5 kg
-lungime are cam 74,va zic joi,ca mergem la controlul de noua luni
-chiuim-ne pregatim de nunta

SI AZI S-A RIDICAT IN FUNDULET

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=WP45yJBOJgc" target="_blank"> andrei vorbeste

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

Mangulica draga, eu i-am dat iaurt cu fructe danone si branzica cu fructe de la danone si nu am patit nimic - inainte de a face trecerea spre danone i-am dat lapte prins facut de mine prin casa iar branzica facuta de mine nu a prea avut succes;

...din aceeasi gama "sanatate curata" si ca sa va oripilati de tot .... noi ii dam sa guste din sucurile noastre acidulate si din bere - cum prinde o sticla de bere in mana cum baga repede limba sa culega si el cate ceva

Neata!
Sunt atat de ametita si nedormita incat ca jur ca am citit de 3 ori si tot nu-mi dau seama daca e o gluma sau vorbesti serios. Daca e o gluma, nah, asta e, mi-am pierdut simtul umorului...daca nu e, te intreb: de ce ai face asta?
Brrr...
Cred ca lui Carinox ii iese un canin ..mi-e asa mila de ea cand se trezeste din ora in ora . Pitica mamei dulce, trecem noi si peste asta.
Va pup!

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput