Dovlecei 2009-petrecerea continua *160*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

öbunå dimi!

mimika piticii tåi sunt mortali

monica off prin ce ai trecut!din påcate stiu ca sunt tare uråte atacurile astea.si bubu le are, din fericire mai rare acum.eu am citit carti pt a sti ce se intåmplå cu adevarat cand ai un atac de panica dar ca sa si stiu cum så vorbesc cu el si ce anume il ajutå sa iaså din starea aia uråtå.La el mereu a functionat sa vb cu el mult så ii
povestesc ceva amuzant.Sper din tot sufletul sa fie totul bine.

Eu sunt pe drum catre gratar si pe brucu il bågåm la bålåceala daca tine vremea.

Vå doresc o zi minunatå!

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 5+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

bonjurica,
ce faceti fetelor? cum merge Iulika? e ok? ;;) cum te simti?

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbâtii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

ufff, mititica Carinox sa iasa repede dintzocul si sa nu mai fie fata sacaici! uka

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbâtii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna ziua, mamici dragi!
Am ajuns si eu la o gura de linsite si am aruncat un ochi si pe la voi.
Am ramas restanta sa va admir fotografiile frumoase pe care le-am tot vizionat in ultima vreme asa ... pe sarite, cum am apucat.
Am vazut fete frumoase si finute Dana si Ana, Nela #537;i Ana Banana, Uka #537;i Carinuka si nu ma mai tine memoria. Am vazut si nazdravani voinici si frumosi ca Radulescu de Liliac, David de Lutoniana, Aidan de MangaGirl, Paul de Lali. SI am vazut si fratiori tare frumosi si jucausi ai Mimikai, ai Techilei si al lui Meli.
Simt ca am uitat sa mentionez mai multi si va rog dinainte sa-mi iertati memoria ciuruita.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

UIte, i-am uitat pe Andrei si pe mami a lui si pe Dragoselu' frumuselu' pui de Monica.

_

Mergi la inceput

Supliment la tema doamnei profesoare H:

Ieri, dupa luni intregi de tradare fatisa, puiul meu cel mic a zis in sfarsit mama.
In plus, dupa cateva zile de agitatie maxima si nemancare, am descoperit ca il dadeam cu gel pe gingia gresita. Are doi dinti jos si in loc sa-i iasa cei de sus (care sunt umflati), ii ies alti doi tot jos. Saracul, face spume la gura. In schimb, poate din cauza aerului de munte sau nu stiu din ce motiv, a inceput sa se trezeasca din ce in ce mai tarziu la suptul de noapte (la 3 sau chiar la 5 dimineata!).

_

Mergi la inceput

Mai pup rapid domnisoara Carina Dintisor si am fugit ca "vorbesc" singura aici si acusi o sa si aud voci...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Si ca sa nu ziceti ca mint, uitati si DOVADA ca am fost la munte!

----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Lali mda...chiar esti o norocoasa....abia astept sa mai creasca si Flavius sa nu mai fie atat de dependent d emine... e placut, adevarat..dar este si foarte obositor...

mamideandrei am admirat puiul mic si in poze si l-am si vazut cum vb...e si un bulanos, bravo lui!

biaz felicitari pentru "mama"

Alex am vazut dovada, ce frumos... si sam vazut si minunea de Alessia care este o dulcica...si foarte iubiroare de caini...ca si copilul meu de altfel!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacã lacrimile ar putea înãlta o scarã si amintirile o cãrare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasã."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata doamnelor,

sunt rupta. a marait toata noaptea. ii ies cativa dinti si ma termina. numai mara, mar, mar....daca mai continua asa nu o sa mai fiu in stare nici sa-l aud.

am vazut baieti frumosi de mimika si mamideandrei. sunt mortali.

mimika eu am vrut sa spun ca branza si lapte batut fac in casa cu lapte de la fermieri. si branza de vaca o amestec bine si mult cu banana. altfel nu o ia. iaurtul da. eu nu cumpar din comert pentru ca luand lapte mai scump de la farmers market, e mai ieftin sa-l folosesc pe ala la maxim si sa fac de toate din el. nu pare sa-l deranjeze asa ca ii dam inainte.

mai fetelor, dar voi aveti copii vorbareti rau...Aidan si-a dat parca drumul de vreo 2 zile si zice ca o moara hodorogita, dar fara mama. azi cand l-am suparat la micul dejun...auzi, tupeu pe mine, sa-i dau sa manance...a inceput un maimaiamai...dar mai mult ca-si plesnea buzele intr-un anumit fel. in rest tata, ghighi, dgidgi, dada, haidi. se cearta cu toate. in schimb de stat in picioare, tot clatinat si cand cade, rupe podeaua cu fundu'.
lali oscilam intre scranciob si hinta cum ii spun in Ardeal...ca eu asa am invatat mai intai...dar moldovianca din mine o biruit.
oare ce am vrut sa mai zic? ma duc inapoi la munca ... pana nu se trezeste teroristul.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput