Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 18
Ruxita spune:
neata fetele!
Noi avem febra... 38.00, sunat cealalta doctorita (ca numai pe aia pot s-o sun ca ii stiu numarul) si a zis ca e in regula sa aiba febra, sa ii dau un antitermic si sa mergem mai departe cu tratamentul prescris (eu mi-am pus intrebarea de ce tocmai acum a facut febra, nu a facut nici vineri la debut, nici sambata, nici duminica...), si i-am dat panadol pe prospect la kg lui scria 4 ml si mi s-a parut ingrozitor de mult... l-am mai spalat cu apa calduta de la robinet pe fata, l-am dezbacat in maiou fara maneci... la 13 trebuie sa mergem la pediatra lui la control nici nu stiu ce sa-i zic, ce sa inventez, sa-i zic pe shleau, mi-e sa nu-i ranesc orgoliul, am mai patitz-o cu medici care se ofuscau pentru ca am indraznit sa am pareri si opinii pe cont propriu...
pe pitici (aka bobocii de liceu) ii manca deja in kur sa se intalneasca, ela are deja 15 ID de mess ale viitorilor ei colegi, s-au gasit repede, si-au stabilit si intalniri deja in fata liceului la o anumita ora... i-am zis ca va avea ocazie sa-i cunoasca de acum incolo, nu inteleg de ce nu se bucura de vara??? doar liceul nu va fi o relaxare totala, vor trebui sa munceasca zilnic... parca o vad pe ela dorindu-si o greva de profesori prin toamna asa...
cris.d, felicitari pentru summer school, inspirata alegere, optiunea majoritara a parintilor pe vara e sa-si trimita copii la tzara (care au) la bunici, eu am tot facut-o pana acum si am regretat - copil fara nicio supraveghere, libera ca pasarea cerului, eu sunat in draci de 3-4 ori pe zi inclusiv 11-12 noaptea, ora la care te astepti sa gasesti copilul in pat... nu intotdeauna (la tzara vara...), si desi bunica-sa s-a amarat tare ca nu o voi duce vara asta la tzara, eu sunt mult mai linistita, chiar si asa ... cu intalnirile ei ocazionale cu Toto.
Bea, pediatra care am sunat-o mi-a explicat ca la rectala se scad 5 unitati ca sa-ti poti face o idee despre temperatura copilului. Ce vesti ne dai astazi?
simplicity si catalutza, dupa cum ati putut citi, noi am rezolvat (sper definitiv) problemutza noastra care necesita acel unguent Graphites Salbe, saru mana de propunere, dar alte fete pot avea nevoie de unguent, e bine de stiut la cine putem apela, in caz de necesitate.
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g 'neatza si de la noi.... sunt un pic zombie, ca asta mic s-a frichinit toata noaptea. adormise pe la 11 jumate, eu deja incepusem sa ma relaxez, dar stateam de veghe...si cand credeam ca a adormit de-a binelea, aud un URLET sfasietor, de parca il taia careva...si eu si taica-su am fost instant la el, asta mic cu ochii rosii, statea sa planga, dezorientat...de parca nu stia unde e....ce pot visa ei urat la varsta asta?....ca asa mi-a lasat impresia, ca a visat urat, ca s-a trezit si nu stia unde e...of....apoi am stat un pic de "vorba", se tot freca pe la ochi, semn de mare oboseala, casca sa ma inghita, dar tot nu adormea. asa ca am scos arsenalul din dotare ...si a adormit....apoi dupa juma de ora iar s-a trezit, dar pe tacute, repet actiunea....era deja 1 si ceva...adoarme.....peste vreo ora si ceva iar a inceput sa se frichineasca in somn, iar .....pe la 5 aceeasi figura....din nou la 7.....de atunci doarme....eu nu am mai putut dormi, pleca sotu....acu nu stiu de ce sa ma apuc.... decenuela, aceeasi dilema legata de cereala o am si eu. inca nu i-am dat, dar vreau sa incep si nu stiu cum. am o cutie de la milupa, mai bine nu citeam eticheta...contine lapte&stuff...dar a costat 15 lei, car4, nu o pot face pierduta pur si simplu. la prima masa de dimineata ar fi o idee, dar nu ma vad chioara de somn incalzind apa si preparand...el la ora aia suge prin somn de fapt, iar masa de la 9-10 vreau sa fie de fructe. eu as putea la o adica sa-i dau dupa-amiaza, ca are doar 6 kile jumate, e loc destul sa aveti o zi faina! mai vorbim.... mama unui pui...Stefan |
da m-am gandit in fel si chip...nu prea am variante. uite acu ii dau cerealele in loc de fructe. el se trez la 7..sau ma rog..pe acolo. as putea pe la 9.30 sa-i dau cereale..si pe la 11...juma fructe....apoi cand o fi ...2-3 legumele ( inca n-am inceput)
sau sa-- las acu doar cereala..pe la 2 legume si pe la 4 fructe?..si apoi lapte?habar n-am dar park si fructele le-as da tot in prima parte a zilei...aoleu..greu domle..io zoic ca tre sa fac ziua mai lunga :))
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...
haircut spune:
Neata!
Multam de cafea Deecenuela si MS!!
Felicitari de achizitii, decenuela, felicitari ca ai avut curaj sa-l scoti pe Jiji la lumeNu stiu ce sa zic de cereale, eu i-as da Maiei la fiecare masa, la cele 6kg ale eisper sa gasesti solutia potrivita voua
Cristies, bafta azi cu a doua lingurita! Ce carut ai tu de sta garga in el???
CrisD, felicitari pentru fetele care se inteleg asa bineai ajutor de-acum.
Yasmine, supa de pui?adica zeama de la carnita fiarta?ca eu stiam ca si cand incepi sa-i dai carne o fierbi separat o vremeoricum, felicitari ca Mara papa bine!
MS, bafta sa iasa azi dintzushul, sa scapati...pana la urmatoarea tura..Si eu citesc tare atent postarile tale
Ruxita, felicitari pt decalotare
ma duc sa culc copilul, o zi linistita!!!
de Maia Ilinca (29.01.10)
cris.dogarel spune:
YASMINE, gris de bebei sau normal?
DECENUELA, as da cereale la 10, dimi si fructe la 4-5 dupa-amiaza. sau invers, ceea ce nu e chiar seara pt cereale. depinde cum vrei dupa ce papa toate mesele non-lapte. ana papa cereale dimineatza, ca sa se "duca" peste zi. noi, la fel (musli).
asa e cu papa-model. noi de cand o avem pe ana mancam 90 la suta papa de copil....adik sanatos. de la ea am ramas cu supe crema, mancare simpla sigatita rapid. nu rantashuri, sau chestii grele gen afumaturi, grasimi et co.cu toate astea, daca scapa la Mc Do la vreun party...e tare incantata de gustul ala. si noi, de ce sa mintim, dar daca ramane exceptie, eu cred ca e ok.
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
cris_mario spune:
sunt in urma tare de tot ... chiar nu stiu knd voi recupera ....
va pup pe toate...
ioana e o scumpa si alexandra e atat de fru,moasa incat nu iti mai poti lua ochii de la ea
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
varsta Alexandrei
micki_mica spune:
Neata fetele!
Am revenit cu forte noi asa ca mergem sa citim din urma!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului
AMR 8 pan'la nunta
decenuela spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel YASMINE, gris de bebei sau normal? DECENUELA, as da cereale la 10, dimi si fructe la 4-5 dupa-amiaza. sau invers, ceea ce nu e chiar seara pt cereale. depinde cum vrei dupa ce papa toate mesele non-lapte. ana papa cereale dimineatza, ca sa se "duca" peste zi. noi, la fel (musli). asa e cu papa-model. noi de cand o avem pe ana mancam 90 la suta papa de copil....adik sanatos. de la ea am ramas cu supe crema, mancare simpla sigatita rapid. nu rantashuri, sau chestii grele gen afumaturi, grasimi et co.cu toate astea, daca scapa la Mc Do la vreun party...e tare incantata de gustul ala. si noi, de ce sa mintim, dar daca ramane exceptie, eu cred ca e ok. Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
mda..pai asa am fc... pt ca asa intentionez pt viit sa manance dimi cereale. i-am fc cereale cu LM...le-a papat. ii voi da mai incolo fructe...
fain te-ai gandit cu ana..dai un ban..dar stai in fatza...
asteptam poze si....mai vroiam sa-ti zic ceva...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...
cris.dogarel spune:
CRISTIES, imi pare rau k si garga a papat ca ema...cu inecat si dat afara. noi, morcov, deci nu conteaza gustul, cred... perseveram, ce sa facem. ana vine la 5 jumate, deci tre sa ma descurc io. azi amestec si dovlecel...
MS,strumful sa scape repede de durere. si noi din ce in ce mai maraita, umflata, cu bale si roade/musca tot.
am incercat s-o adorm in carucior. nu a mai plans de mult asa. acum e pe pernutza leganata, doarme iepureshte si tresare la fiecare tasta space
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui cris_mario sunt in urma tare de tot ... chiar nu stiu knd voi recupera .... va pup pe toate... ioana e o scumpa si alexandra e atat de fru,moasa incat nu iti mai poti lua ochii de la ea Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... aici puteti vota o printesa varsta Alexandrei |
lasa,mai zi-ne de voi. recuperam la pensie
poze
povestea noastra
ana_g spune:
cristie, crid.d, de ce nu incepeti cu suc? ganditi-va ca dupa LM, e destul de greu de acceptat ceva mai gros ca textura....eu l-am tinut 1 saptamana jumate pe suc de morcov+mar, de vreo 2 zile l-am ingrosat cu pulpa, dar cred ca m-am grabit un pic, ca il tot scuipa, ii plimba prin gura si nu stie ce sa faca cu el....cred ca o sa-i mai diluez consistenta, ca sucul il sorbea pana la ultima inghititura, acum ne luptam pt fiecare lingurita.
mama unui pui...Stefan