Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

cu toate ca jiji incepe sa stea in carutz io tot stau cu frica in san ca-l apuca ..nebuneala...si ca tre sa-l iau in bratze. cu toate astea... m-am machiat... si ne-am dus in mall. a stat ca o papusa..cuminte foc...si pt ca nu aveam bani..am zis sa-i cheltui ..asa ca mi-am luat o rochie...costum de baie si un tricou. si ca sa "ud" cumparaturile...am mancat si ceva....
ideea e ca am venit f multumita de mine..spun asta pt ca nu mai tin minte de cand pt mine nu mi-am mai luat nik.
la Z cica erau reduceri..nu m-am dus. nu vreau sa fiu nici obsedata cu hainele lui jiji. are deja multe...unele nici nu le-a imbracat...si n-o sa le imbrace...asa ca nu vreau sa exagerez.

bea..cred ca ai dreptate cu spatele...cam aceiasi prb o am si io ca tine...da....tot zic ca e scump un masaj de kineto...dar trebuie...

io intentionez sa mai fac miscare la leg magic..poate mai mult de 5 min...desi inca am febra musculara. insa....burta si "aripioarele" cu siguranta n-o sa treaca cu monti...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimineatza

nu stiu cine a dat cafea, dar zic mersic si beau. adik nu am citit decat mai sus, k DEECENUELA e "ca la carte" cu evolutzia post-partum si a inceput sa isi aduca aminte si de ea. bravo, mami!...cica si de sex inbcepem sa ne "interesam" dupa 6 luni

io am trimis copilu' mare la summer school, super incantata si ea si eu. au inot zilnic, arte, fun si "educational" fun. cred k o sa fie bani (multi) cu folos cheltuiti. tabere nu vrea, inca. nu vrea sa stea noaptea fara noi. cred si eu, la cat de des se scoala.

ema papa si apoi merem afara. la urmatoarea masa va recuperez, sper.

puuuup

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Decenuela de ce nu ii dai cerealele in lapte undeva dimineata? Adica masa de pe la 8-9 sa fie de cereale, apoi fruct simpu, si in rest programul vostru obisnuit. Sau cereale+lapte la gustarea de dimineata, si la gustarea de dupa-amiaza fructele

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata!!!!

Merci de cafea Decenuela! Si sa porti sanatoasa achizitiile! .

Cris.d, ai trimis-o pe Ana la summer school... Ce trist... Eu vroiam sa-ti fac propunerea ca dupa ce o hraneste pe Ema sa vina si la mine ca nici eu n-am tehnica cu fi-miu... Dar lasa ca o sa te rog sa-i propui sa scrie macar o carte pe tema asta...

Mariucasara sa treaca galma lui Sebi si sa iasa repede dintisorul.

Beatrice sper ca ati avut o noapte buna! Succes la noua doctorita! Sa-ti placa de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Salutari si de la noi.
Noi suntem bine si cumintei ca de obicei.
Referitor la mancarea din comert eu incerc sa scap de ea pe cat posibil.
Cat despre prajituri eu le fac in casa. In special cu fructe.
Fetele care ati inceput diversificarea (ma pregatesc si eu) stiti unde pot gasii castronele, lingurite de la tommee tippee?

Daca vreti sa-l vedeti pe barbatul Teo(cu cravata) ne puteti vedea aici

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

cat e de scump
nu stiu de TT, imi pare rau. dar cred ca pe la farmacii trebuie sa intrebi, biberoana are la HelpNet, poate au si restul accesoriilor

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neatza si de la noi....
sunt un pic zombie, ca asta mic s-a frichinit toata noaptea. adormise pe la 11 jumate, eu deja incepusem sa ma relaxez, dar stateam de veghe...si cand credeam ca a adormit de-a binelea, aud un URLET sfasietor, de parca il taia careva...si eu si taica-su am fost instant la el, asta mic cu ochii rosii, statea sa planga, dezorientat...de parca nu stia unde e....ce pot visa ei urat la varsta asta?....ca asa mi-a lasat impresia, ca a visat urat, ca s-a trezit si nu stia unde e...of....apoi am stat un pic de "vorba", se tot freca pe la ochi, semn de mare oboseala, casca sa ma inghita, dar tot nu adormea. asa ca am scos arsenalul din dotare ...si a adormit....apoi dupa juma de ora iar s-a trezit, dar pe tacute, repet actiunea....era deja 1 si ceva...adoarme.....peste vreo ora si ceva iar a inceput sa se frichineasca in somn, iar .....pe la 5 aceeasi figura....din nou la 7.....de atunci doarme....eu nu am mai putut dormi, pleca sotu....acu nu stiu de ce sa ma apuc....
decenuela, aceeasi dilema legata de cereala o am si eu. inca nu i-am dat, dar vreau sa incep si nu stiu cum. am o cutie de la milupa, mai bine nu citeam eticheta...contine lapte&stuff...dar a costat 15 lei, car4, nu o pot face pierduta pur si simplu. la prima masa de dimineata ar fi o idee, dar nu ma vad chioara de somn incalzind apa si preparand...el la ora aia suge prin somn de fapt, iar masa de la 9-10 vreau sa fie de fructe. eu as putea la o adica sa-i dau dupa-amiaza, ca are doar 6 kile jumate, e loc destul
sa aveti o zi faina! mai vorbim....

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

doarme de rupe si acum.....m-as intinde si eu......

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Salutari si de la noi.
Noi suntem bine si cumintei ca de obicei.
Referitor la mancarea din comert eu incerc sa scap de ea pe cat posibil.
Cat despre prajituri eu le fac in casa. In special cu fructe.
Fetele care ati inceput diversificarea (ma pregatesc si eu) stiti unde pot gasii castronele, lingurite de la tommee tippee?

Daca vreti sa-l vedeti pe barbatul Teo(cu cravata) ne puteti vedea aici

cat e de scump
nu stiu de TT, imi pare rau. dar cred ca pe la farmacii trebuie sa intrebi, biberoana are la HelpNet, poate au si restul accesoriilor

de Maia Ilinca (29.01.10)

Neatza la toata lumea si multumim pentru aprecieri haircut.
Teo inca doarme.
de aseara de la 10 s-a trezit la 6 a mancat si a adormit la loc.
Si inca doarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Neata!!!!

Merci de cafea Decenuela! Si sa porti sanatoasa achizitiile! .

Cris.d, ai trimis-o pe Ana la summer school... Ce trist... Eu vroiam sa-ti fac propunerea ca dupa ce o hraneste pe Ema sa vina si la mine ca nici eu n-am tehnica cu fi-miu... Dar lasa ca o sa te rog sa-i propui sa scrie macar o carte pe tema asta...

Mariucasara sa treaca galma lui Sebi si sa iasa repede dintisorul.

Beatrice sper ca ati avut o noapte buna! Succes la noua doctorita! Sa-ti placa de ea!

_
Povestea unei .
Cresc

desi am mai zis-o ma repet
inceark suc la inceput...in biberon...e vb de 2-3 zile sa se obisn cu gustul. k nici jiji n-0a vrut mere desi era suc ...din lg...a baut suc apoi a vrut orice..o sa aiba tot timpul sa manace din lg

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Cu toate ca am mai scris ca celor mari am inceput sa le diversific mancarea abia dupa 6 luni, la Mara am incercat cu supa de pui. Prima data cu un pic de gris fiert, ca sa fie mai gros, acum am trecut sa pasam un morcov fiert in supa, si de ieri morcov cu cartof pasat in supa, a mancat ieri 5 linguri (nu lingurite). Am descoperit lingurita de la Avent mi se pare geniala. In rest primeste numai LP, acum de cind e foarte cald bea foarte mult ceai, de sete.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Mergi la inceput