Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

azi l-am cumparat pe www.getprice.com.au/images/uploadimg/1534/350_eddie-20the-20elephant-20tunesunpacked.jpeg" target="_blank">dumnealui
De aici l-am luat.
http://cgi. ebay. co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270600479799&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
Eliminati spatiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

pana reusesc sa schimb semnatura si sa pun poze si cu Miru am pus cateva aici

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

vai ce-a mai crescut!
Ce frumusica e!
Cw par frumos are!
papusha nu alta!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Continui 92-ul...

Myky, pe okazii sunt mai multi vanzatori, vezi si tu la review-uri daca sunt sau nu ok. Sfatul meu: plata ramburs!

Haircut, felicitari pentru onomastica! Ce cadouri ai primit?

Felicitari Mamidepuiuti pentru "relatia" cu minitoys! Oricum era jenant sa-ti ia atatia bani pe transport cand erau prin zona...

Nik0le ma bucur ca ti-a placut avocado. Pentru Isa cred ca ar merita sa-i faci supa de avocado. E super gustoasa...

Decenuela, ai perfecta dreptate. Niciodata nu suntem suficient de recunoscatori pentru ce avem...

Vad ca va plangeti de dureri de spate. Eu sunt de ani de zile varza din multe motive. Timp de kineto, de gimnastica acvatica sau alte fonfleuri... nema. Dar cineva mi-a schimbat optica. E ok cu kineto, cu inot, cu statul cu picioarele pe masa... dar minim 6 ore le petreci in aceeasi pozitie (aproape) si anume dormind. Asa ca de acolo se incepe.
1. O saltea de FOARTE buna calitate. Exclus paturi care s-o faca mai moale.
2. O perna dedicata (pentru stilul de somn) - sunt la ikea pe alese.
Si inca o chestie: nu conteaza cat ridici ci cum ridici.

Lorex, ce frumos povestesti de Bobitza noastra . Maine fac si eu testul oglinzii.

Ratusca, ce hotarata esti cu principiile! Mie mi-a adus socrul morcovi din gradinita lui, mici fata de aia turcesti, dar marisori fata de ce spui tu. Poate sunt alt soi sau poate au fost plantati mai tarziu. Cu steamerul se fierb legumele care apoi functie de cata zeama se adauga se transforma in piure sau supa.

Eu cred ca sunt bezmetica din punctul asta de vedere... mi-as dori sa am posibilitatea sa-i ofer tot ce am avut si tot ce mi-am dorit eu. De muncit... cand o veni vremea, ca pana la 65 de ani are tot timpul sa munceasca...Ca sa nu mai spun ca multi copii care muncesc devreme lasa cartea ca dau de gustul banului...

Vad ca vorbiti de alergii la medicamente... Eu aud din ce in ce mai des de asa ceva.

Merci Larisel de sinteza lui Monti.

Si gata 92

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

am ramas la pagina 8 dar nu mai pot sa mai stau...ma ustura ochii
noapte buna!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

azi l-am cumparat pe www.getprice.com.au/images/uploadimg/1534/350_eddie-20the-20elephant-20tunesunpacked.jpeg" target="_blank">dumnealui
De aici l-am luat.
http://cgi. ebay. co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270600479799&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
Eliminati spatiile

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Il avem si noi. Inca nu i l-am dat ca e mult prea complex. Fi-miu e inca la etapa "hai sa bagam in gura" nu la "hai sa apasam tare pe steluta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

De aici l-am luat.
Eliminati spatiile

Il avem si noi. Inca nu i l-am dat ca e mult prea complex. Fi-miu e inca la etapa "hai sa bagam in gura" nu la "hai sa apasam tare pe steluta".

_
Povestea unei .
Cresc

Si noi tot la capitolul cu bagat in gura suntem dar ne pregatim pt etapa urmatoare(mai exact mami)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

a mea fetita,daca are sosetute,si le scoate cu gurita si se joaca cu ele,trebuie sa fiu mereu cu ochii in patru

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)

Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

93...

Ce m-a distrat Bea cu cafeaua, micul dejun si hop la somn... si apoi povestea cu pisica.... Mi-o si imaginam cautand sursa...

Catalutza sa va fie aprobat repede dosarul si sa gasiti casuta voastra!

Bea... eu am crezut c-o bat pe soacra-mea care "nu simtea" mirosul de naftalina. Am dormit o noapte cu geamul deschis si afara ploua "ca nu are ce sa miroasa si ca mi se pare" si a doua zi am gasit sub pat naftalina. Nu se stie cum a ajuns acolo, ea n-a umblat.

Alexutzzza, iar ai zis lucrurilor pe nume (cu ce fac parintii pentru copii). Eu primii bani i-am castigat in facultate (bursa) dar n-au intrebat niciodata ce fac cu ei... Si bani de buzunar mi-au dat pana am terminat facultatea, chiar daca ma angajasem intre timp.

Ruxita, am citit intalnirea Elei cu Toto... No comment!

Larisel la Sanovita e musli excelent (al treilea pe pagina) care e cu exceptia bananelor si stafidelor care oricum se pot scoate foarte usor e complet monti.

Onitza la noi statul in carut s-a rezolvat cu alt carut. In primul plangea de cand il puneam si pana il luam iar in asta daca il pun imi face si surpriza sa adoarma.

Decenuela, nu cred ca e cazul sa-ti faci griji de vitaminele in exces. Nu se asimileaza toate (de fapt se asimileaza foarte putine) si oricum e nevoie de ele pentru ca mancarea din ziua de azi e cum stie toata lumea ca e... Eu imi fac griji de adaosurile gen miere, vanilie si alte dulcegarii...

Oani, bine ai revenit din concediu! Spor la AMR! Ce bunatati de fructe povestesti tu. (Si la monti ocupa timp gatitul...)

Felicitari Micky pentru licenta!!!

Mai am dar nu mai pot... va pup, noapte buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....cafelutza e gata....

io amortita de spate...si...dupa o noapte ..a la jiji...

dar cum asta e deja la ordinea zilei alta e prb mea...consumul CEREALELOR...
cum am mai zis dinpctul meu de vedere cerealele pe care i le dau lui jiji sunt f ok...insa i le dau seara..in biberonul de culcare si cred io ca nu e bine...simt ca-l indop...pt ca daca intentia mea era sa-l satur sa doarme mai bine...ete ca nu doarme mai bine.plus ca mi se pare cam rotofei..are 8 kg...
teoria lui cristies despre diversificare mi se pare f buna...asa ca va rog sa ma sfatuiti cum sa dau cerealele ( vreau sa-i dau..contin orez si hrisca integrale dar nu seara) as dori sa le dau dimi....cand de fapt se si mananca cerealele. dar cum fac cu fructele??? n-as vrea sa amestec cereale + fructe...( sa-i dau fructele separat chioare..ca asa o sa le si manace mai tarziucris.d ..)...of sunt total dezorintata...
sa nu va supi pe mine...fiecare hraneste bb cum crede ca e mai bine...io as vrea sa-l invatz sa manace sanatos DAR...ce a spus cristies are o logica si sa va spun de ce. atat din studiile psihologice cat si din experienta mea pedagogica va pot confirma ca in general copiii sunt oglinda parintilor. ei invata si copie obiceiurile acestora. de aceea e f bine sa fim tot ceea ce vrem sa-i invatam pe ei sa fie. si eu ma gandesc serios la asta...pt ca functioneaza mult mai bine puterea exemplului decat teoriile despre....asta e voie..asta nu e voie...

aoleu m-am lungit de dimi.,..dar ma obsedeaza de aseara subiectul ...cereale

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neatza! Las o cafea maree, si fierbinte, si alaturi, laptic, scortisoara si miere sa serviti dupa gust.
Ruxita sunt termosensibile linguritele, adica isi schimba culoarea daca sunt introduse in alimente prea calde. Avand in vedere ca nu mereu pot sa gust piureul shtrumfului mi se pare o solutie buna.

Noi tot cu dintisorul tragem...are mititelul o galma pe gingie mai mare decat dintisorul deja iesit. Sper ca azi sa ii dea si al doi-lea ca ne-a zapacit. Fug sa pun niste poze noi.
O saptamana minunata sa aveti!

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput