Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
andra_s spune:
LA MULTE LUNITE IEURASI MARISORI SI DRAGALASI: ALBERT, JANE, SILVANA, DAVID SI BRIANNA!!!
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Bumbitza nu am zis ca ii dai completare, m-am referit la cazul nostru, si ce apa ii dam noi.
Super! Ce surpriza frumoasa!
Multi ani frumosi impreuna!
Vrei sa-i dai lp, pe 10 Iulie?
EVAMIKA Justina sta in carucior, numai cand ii este foame, maraie ca vrea papa.
Nu doarme in carut, cand iesiti afara? Poate plange ca ii este somn, si daca o legeni, poate adoarme..nu stiu, zic si eu.
Clar ii ies dintii. Sa iasa fara dureri.
LAlexandra am mai zis, Justina de foame isi baga pumnul in gurita. Insa, nu toti fac asa.
Ea si-l baga numai cand ii este foame. In rest, nu.
Ma uit imediat si la poze. Dar cu siguranta sunt frumoase!
babyangel sunt de-acord cu tine!
Si eu la Ioana, am inceput cu suc din morcov, apoi cu mar cu biscuite, si nu-mi prea papa mancare.
Am o prietena, Dorina, v-am m zis de ea, a nascut la Medgidia a doua fata, care acum are 7 luni (chiar azi implineste ) si a inceput diversificarea la 6 luni (pana at a alaptat exclusiv) cu cereale, si-acum cand ii da legume nu le vrea.
Ramy ce frumoasa e Briana!
POZE RECENTE
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rebiana27/Rebiana27.jpg)
Rebiana27 spune:
Lindal nu vroia sa ii scriem numele real pe forum. Chiar a insistat pe tema asta si a argumentat la momentul respectiv.
Am citit tot ce s-a scris de la ultima mea vizita dar trebuie sa-mi intelegeti neuronul obosit... am retinut discutiile despre actele necesare dosarului de indemnizatie dar cum eu n-am depus nu stiu sa raspund; am citit cu interes ce firme recomandati in materie de hainute pentru copii; am descoperit ca micuta si dragalasa EVA nu se da in vant dupa plimbatul in carut (ceea ce pot spune eu despre ambii mei copii) si sper sa agreeze asta macar dupa ce va sta in fundulet (asa s-a intamplat in cazul lui Luca). Mara doarme f bine in carucior, problema este ce facem pana adoarme :)
AMI bine ai revenit! Diversificarea... capitol spinos... de data aceasta eu voi incepe cu legumele, din motivele enumerate de Anca, abia apoi sucul de fructe, cereale... Branzica aceea calcica eu o adaugam in piureul de legume (de regula i-o serveam lui Luca cu dovlecel) insa puiutzul meu nu s-a topit dupa ea. Probabil voi adauga si faina de orez la supica/legumele pasate si asta daca pediatra va da ok-ul; voi adauga sau nu in functie de modul in care a luat si ia in continuare mandra mea.
Eu-s la capitolul compoturi... am facut pana acum de visine si caise; si am conservat dovlecel pt iarna.
Mandruta-mi e vesela si jucausa... mai maraita, mai nedormicioasa... inca colicioasa dar nu ma plang. Ii multumesc lui Dumnezeu ca e sanatoasa!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
asteropipan spune:
ahhh, imi vine sa arunc laptopul de la balcon
e a nu stiu cata oara cand nu-mi trimite mesajul
dar am ramas in asta doar, celalalt s-a virusat
in fine , vroiam sa va multumesc ca m-ati luminat cine e LUCILIA
LINDAL, iubita, mai da cand ai timp mesaj, sa te add pe mess
fii-mea doarme acum de rupe....frumos ar fi sa o trezesc si eu acum, sa vada ce bine e cand te trrezeste cineva cand ai somnul mai dulce
nu ma luati in seama, m-am damblagit
glumesc, normal, ca nu vreau sa trezesc chitaitoarea sa am dureri de cap
deci, fii-mea de la 8 dimi, abia acum la 2 s-a culcat si am fost si pe drum - sa ii facem pasaport - si nici in masina nu a dormit.
hai ca azi mi-am scos parleala, la cate posturi am scris
DANAYARA te-am intrecut azi la posturi CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
dayanara spune:
asteropi stai ca recuperez :)))
cu ivan si silvana: cand o alint si o pup si.mi vine sa o smotocesc de draga ce mi.e ivan il vad ca se uita trist, ca sa impac capra si varza, o alint cu glad duios dar ii zic ca e urata si rea :))
ivan intelege cuvintele si se simte bine ca e frumos si destept si ea tonalitatea :))
cand e in toane buna ivan o alina silvanita, cand se supara e silvanota
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
asteropipan spune:
roxana, mai terminat cu ivan al tau :))))))))) CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
ellanik spune:
Salutare gagici!voiam sa va scriu ca dormea Tzutzu insa vad ca da semne de sculare.deja a deschis un ochi pe mine si urla ca am niste bigudiuri in cap din cauza de eventiment diseara.Crede ca iar l-am lasat cu straini.Merg sa i-o dau pe Nutzica (o vacuta cu clopotel cu care are un amor nebun de o umple de bale) si daca pot revin.daca nu...vad eu cand ajung pe la voi.Pupaturi en gros!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanaa28/ioanaa28.jpg)
ioanaa28 spune:
Multumesc mult pt tot ce mi-ati transmis sunteti asa un refugiu bun, mai fetelor, mai ales cand e omul necajit...
gaska
Alina ce mult a crescut Iustina...si seamana tot mai mult cu tata
, ce-mi plac mie fetitele ce seamana cu taticii, ca si Silvana lu'Roxi..
Bumbita, sa aveti aniversare frumoasa, si "la multi ani" fericiti impreuna !!!
Evamika sanatate multa si familiei tale...asa e si la noi, mama cu o multime de probleme de sanatate e mereu optimista, tata e mai sensibil, dar a trecut si el prin multe...
sper sa va imprieteniti cat mai repede cu caruciorul, nici Ovi nu e mare fan, mai mult sta in carucior cand doarme, daca e treaz se plictiseste repede. Dar dupa ce vor sta in fundulet sa vezi ce atractie va fi
freedelia, bine ca v-ati linistit...aventuri, nu gluma...Jane e bine, da?
LAlexandra, eiii, ce surpriza...poate vii candva pe la bunici si ne vedem...
astero, draga de tine, tu esti o mamica tare
sensibila si bag seama ca pitica te simte si..profita, uneori cred ca ti-e greu, e obositor rau sa nu te odihnesti ca lumea noaptea, si ai impresia ca asa va fi mereu, dar sa vezi ca devine curand amintire, inca un pic de rabdare si putere. daca mai alaptezi sau nu, tu decizi, si sa nu te consideri de loc vinovata, din contra, incerci sa faci de toate si prea mult...relaxeaza-te si ia lucrurile asa cum sunt..
Ramy, cum i-ati spus mai fetei, "sperietoarea cetatii"?
...ce parinti...
selina, ce bine ca ne mai dai vesti, chiar daca nu sunt din cele mai bune, dar iti doresc din tot sufletul sa fie... minunati baieti ai, sa-ti traiasca si sa te bucure mereu...poate gasesi o cale de comunicare si cu cel mare (a se citi tatal), ca e pacat zau sa treaca timpul asa...se pierd prea multe momente frumoase ce nu se mai repeta niciodata
atb, bravo mai mami de nota 10 !!! eu nu stiu cum le impaci pe toate dar bravo tie !! sa inteleg ca te ajuta sotul, bunici? eu nimai de invatat si examene n-as fi in stare acum... baietii frumosi s cuminti...
Cristina..si eu m ajuns sa meditez la lucrurile astea in timp ce organizam botezul...Comparam cu botezul lui Alex, acum 4 ani, totul parca s-a derulat normal, fara stres, a fost prezenta toata lumea, familie, prieteni. Acum...multi absenti, din cauzele mentionate si de tine...parca nu ne mai ajunge timpul, parca ne e teama sa zambim..
Eu nu prea cred in zodii, dar daca tot ai adus vorba, si Flaviu e berbec, iar atatea contradictii intr-o persoana eu nu am vazut niciodata Are un suflet extrem de generos si iubeste cu pasiune nebuna, dar ma poate si rani cu mare usurinta...in plus e si incapatanat si orgolios, capitol la care si eu excelez
, sagetatoare fiind...Dar in ultima vreme reusim sa comunicam tare bine...si sa ne iubim ca pe vremuri
Alex e inca la nasi, Ovi doarme, asa ca am profitat
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
freedelia spune:
Salutari fetelor!!! Maine vine Coleman, abia il astept!!!!
Cu diversificarea -- acum 4-5-6 ani, trendul era sa se inceapa cu cereale de orez. Eu asa am inceput la ambii copii, dar nu e bine, acum se recomanda sa se inceapa cu legume galbene (dovleac, sweet potato, squash), apoi mai multe legume, apoi fructe (nu mai stiu de care) si abia apoi cereale. Site-ul asta www.wholesomebabyfood.com e super!!!
Asteropi -- daca ii dai formula cred ca o sa doarma mai mult. Imi pare rau ca nu mai poti alapta -- asta e, se intampla destul de des, mai ales la primul copil... dar sunt sigura ca in cateva zile, daca e 100% pe formula, o sa dormi mult mai bine...
Cori -- ma bucur ca te poti relaxa si petrece timp placut cu bebe. Eu asta fac mereu si de aia mi se pare super sa ai copii multi :)
Selina -- imi pare rau de problemele cu sotul, din pacate mereu e greu cand apare un copil... si relatiile sunt incercate greu in aceste perioade... Sper sa fie mai bine cat de curand...
Dayanara -- am ras cu lacrimi... pai cum mai, sa creada Ivan ca nu o iubesti pe Silvana?? Daca ii ramane asta in cap??
Hai ca fug sa mancam ceva si apoi ne culcam. Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanaa28/ioanaa28.jpg)
ioanaa28 spune:
Mihaela, uitasem...sa aveti un botez frumos, sa te simti bine si sa te relaxezi cat mai mult...
BB Ovidiu Andrei
Alexandru