Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

selina m.am intrebat de multe ori ce faci, imi pare rau ca aveti probleme, dar spune.mi cum e cu colul? sincer iti doresc sa ramai doar cu problemele astea , cu barbatii astia dusi de cap,ca oricum astea trec pana la urma, dar sa fii sanatoasa tun sa cresti cei doi baietei frumosi si nepotei

ramy ce fata frumoasa a facut briana!
ce sport face tati? ca scrie fata de sportiv de aia intreb

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Salutare fetele si iepurasii!
Revin si eu dupa o indelungata absenta. Am scapat cu bine de sesiune, note mari, de la 8 in sus printre care s-a strecurat si un 5. Dar am trecut cu bine si de asta si... sunt in vacanta. Ma refer la partea cu scoala, ca de plecat pe undeva anul asta nu prea cred ca plecam din motive financiare. Si mi-e asa de dor de mareee.... Asta este.
Noi suntem bine, sanatosi, Denis creste pe zi ce trece, e foarte smecher, pe Nicholas nu mi-l amintesc sa aibe atatea fitze si tabieturi la varsta lui. Denis nu doarme decat cu pernita (are una f subtire),pentru ca ii trebuie sa-si bage pumnisorii sub ea si sa si-o aduca peste nasuc. Sau, musai cu nasucul in paturica. Asa se simte el bine, sa-si bage nasucul in ceva. Si cand e treaz se baga in seama tusind. Ma distreaza la culme cum tuseste el asa prefacut, o sa va pun un filmulet cand il inregistrez sa-l vedeti si voi cum face, sunt tare curioasa daca ai vostri fac asa, ca Nicholas nu facea. Are si el un balon preferat, de fapt e prima lui iubire, e un balon cu Minnie Mouse cu clopotel in el, dar nu e cu heliu, asa ca il fosneste toata ziua si-l mozoleste pana il scapa si se-apuca de urlat. Mai are o broasca de plus mare, cat el, si pe aia o strange si-o iubeste dar il si enerveaza cateodata ca n-o poate baga in gurita.
In rest, si noi suntem cu pumnul in gurita, scoate niste sunete tare haioase cand il suge, eu tot incerc sa-i bag suzeta in loc de pumnut dar n-am cu cine.
Saptamana asta am facut si noi Pentaximul, n-a avut nici un fel de reactie la el. Asta trebuia sa-l facem la 2 luni dar ne-am decalat cu el din cauza BCG-ului pe care l-am facut luna trecuta. Acum avem 3 luni si jumatate, 7,200 kg si 63cm. In continuare papa lapte de-al meu, atat de la tzitzi cat si muls, dar cand mergem de-acasa la cumparaturi mai apelam si la LP, maxim o portie/zi, portii intre 100-140ml, depinde.
Cam atat despre noi, am vorbit cam mult, acum e cazul sa ma apuc de citit din urma sa vad ce s-a mai intamplat, sunt cam ramasa in urma cu vreo 3-4 capitole.
Sper ca toata lumea e bine, sanatoasa, si ca nu are nimeni probleme din cauza inundatiilor, ma ingrozesc cand vad la televizor cate necazuri au adus ploile astea si stiu ca multe din voi locuiti la casa.
Pupici si incerc sa tin pasul cu voi de-acum!

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

asteropi merci

atb felicitari mami de stan si bran! pt note si pt ce frumos povestesti de copii

selina ce ochi frumosi are stefan! victor ce culoare ii are?

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

mai fetelor, care e LUCILIA VASILESCU?????
ca am tot dat reject de atatea ori si am primit atatea mesaje.

daca e vreuna dintre voi, spuneti ca sa va adauga in lista daca nu e no important person probabil

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Roxana ultima analiza inainte sa nasc a fost ceva mai buna, adica erau mai putine celule cu probleme. Ieri chiar am fost la control din nou si mi-a facut o coloscopie. Doctorita zice ca arata bine colul acum, iar rezultatele la pap-ul de ieri nu stiu cand le primesc. Astia pe aici nu iti zic decat daca e ceva de rau Daca nu mai auzi nimic de ei inseamna ca e bine. Deocamdata tot trebuie sa repet pap la 3 luni sa vad cum evolueaza. Eu sper sa fie bine. Din cauza de col cu probleme nu a vrut sa imi puna nici sterilet Mirena, ca cica sa asteptam 2 analize bune si dupa aia. Are dreptate si ea. Oricum nu e asa mare nevoie ca la mine sunt panze de paianjeni deja cred ca sunt singura din zona care nici nu a incercat dupa nastere nimic. Am avut eu ceva tentative sa mai indulcesc situatia in casa, dar am fost refuzata categoric

Mami Stefan (13.04.2010 si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Roxana Victor are ochii caprui inchis de tot aproape negri si asa au fost de cand s-a nascut. Stefan are deocamdata ochi albastri si sunt tare curioasa cum se vor stabiliza.

Asteropi e vorba de Lindal cred

Mami Stefan (13.04.2010 si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

dayanara
asteropi, si eu o aveam pe lucilia vasilescu in lista de mess si m-ai facut curioasa, asa ca dupa cateva cautari am descoperit ca e Lindal. Numai ca eu n-am primit mesaje de la ea deloc. Ce mai face, a mai scris pe-aici ca nu prea am vazut-o.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

lindal cred ca e ok, acum cateva zile a dat un mass mesaj cu ceva articol despre vaccin...si am intrebat.o unde a disparut, a zis ca e ocupata cu bebe, deci e bine

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

SELINA, ai 2 baieti foarte frumoasi, sa creasca mari si sanatosi
...mai, eu nu ii inteleg pe sotii astia ai vostri, zo! Pai al meu doar sa fac un semn si deja e gata de actiune...si cu restul chiar ma ajuta
...acum voi va stiti fiecare situatia, dar e greu chiar dupa ce nasti sa treci prin asa ceva, neintelegeri si alte cele

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

ami nu prea imi suna bine diversificare din prima cu branzica, adica el are nevoie de ce nu contine laptele si le ia din fructe si legume la "inceput de drum", ma rog, este doar opinia mea, dar eu as mai cere si o a doua parere

alina cerealele nu-s dulci, adica le cauti pe cele care nu au zahar adaugat si sa stii ca la copii subponderali chiar este recomandata inceperea diversificarii cu cereale si din cate am citi si scoala americana de pediatrie este adepta acestui concept, cat despre inceperea cu mar si biscuite ... astea-s sfaturi de la "prietenele" ellei - babe, matusi si soacre
eu mereu am apreciat ca ai cautat si te-ai ocupat sa ne dai link-uri, adrese, filmulete,etc, dar cel pe care l-ai pus despre diversificare este cam evaziv, uite aflii f multe daca intri pe contul nostru comun de gmail, sunt materiale trimise de rebiana, oana, erina f interesante, sunt materiale elaborate si descrise f amanuntit

ioana28 imi pare rau sa aud ca ati avut atatea probleme, offf, zambeste, poate vor veni zile mai insorite

mada multi ani fericiti alaturi de sotul tau si iepuras, si de cei ce vor veni

roxana fato tot de la supa de varza ti se trage si asta cu "pitica la 1,65 m"??????????????? daca e asa de grav sa imi zici ca nu-mi mai fac nicio supa si eu am 1,67 m si niciodata nu m-am considerat pitica

evamika multa sanatate familiei tale, cat despre carut, nu stiu ca sa spun , ianis e fan carucior, si treaz si pt somn

miria pe noi la botez ne-au costat 900 ron parca un DVD cu botezul+album 200 poze+dvd cu 800 poze, mi se pare f mult 2000 ron pt aceleasi servicii, pt simplul fapt ca actiuna are loc in bucuresti

alina2 iti plang de mila cu programul pe care il ai, pe cuvant. vezi cum reusesti sa o faci pe asteropi sa faca diferenta intre noapte si zi ca altfel asa o sa o tina ... mai ai putintica rabdare, trebuie sa mai gasesti putina putere, ca poate creste si se va schimba, uite oana zicea ca eric s-a cumintit ffff mult. cat despre laptic, stiu ca tu de fapt te-ai chinuit f mult sa alaptezi si ca nu ti-a fost usor ... a fost o adevarata povara ... e bine ca ai reusit pana acum, ufff cred ca ti-e tare greu sa iei decizia asta ...

selina imi pare rau sa citesc ca nici la voi nu-i roz relatia cu sotul, dar ma bucur ca esti puternica si stapana pe situatie

atb bravo mamica eminenta ma pun in locul tau, orice as face, da' numai de invatat nu mai am chef haaaaaa, si ianis are balon cu minnie, fara heliu, il fosneste in manute si se coloreaza pe munte de la el, l-am gasit si cu un punct rosu in frunte de la balon, e tare incantat de balon, eu nu prea sunt, ca trebuie sa stau sa-l pazesc sa nu bage manuta in gura cu vopseaua de la balonul ala

despre preferinta lui bebe pentru dulce sau sarat, nu stiu ce sa spun, ma gandesc doar ca ei au gustul format din uter, de cand beau lichid amniotic, si stiu chiar ca beau de 2 ori mai mult lchid daca mamica a mancat dulce ... deci s-ar putea sa aiba preferinte dinainte de a i le forma noi ... si acelasi lucru e valabil si pt laptele matern s-ar putea sa vorbesc aiurea, dar mie mi se pare logica chestia asta

in sfarsit trimit, scriu de pe la 11 la mesajul asta

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput