Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Hai ca sta blandut.
Nici al meu nu prea sta in carucior.S-a facut un shmeker si jumatate.Dar il pacalesc si il adorm asa ca...
Despre depresiune(rog a se citi depresie ...o matusa de-a sotului a zis ca ce prostia inventata mai e si asta cu depresiunea de dupa nastere ca ea nu a avut asa ceva si ca au scos-o astia ca sa ne mai ia niste bani)m-a pocnit si pe mine pt ca Geo e ff marait intr-un asa hal incat ta-su imi tot zice sa-i mai pun dopul (a se citi suzeta va rog) ca nu poa sa lucreze.|Drept urmare m-a busit plansul si pushlamaua asta mica a inceput sa rada la ta-su si sa ii arate gingiile dupa ce mie imi pusese creierii pe moatze.Merg la el ca ma solicita sa-i dau o semnatura!Geo ..cine altul?

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ultima jucarie care-l tine cat de cat in priza....baloanele de sampon....sufla ma-sa in chestia aia...deja am consumat o sticluta si el nu se mai satura.Sa vedem cat l-o tine.Merg sa-l schimb!

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

stati ca am si un mare stres...bebi doarme preferential cu capsorul pe partea stanga..cand ii e somn se intoarece asa, pune manuta stanga la ochi si se culca nu conteaza unde si cand...
DAR...am observat ca s-a tesit putin partea aia, ceafa nu mai e simetrica, pe bune, nu mi se pare ok. Exista riscul sa ramana deformat sau nu? Eu am incercat in ultima vrema sa-l intorc pe cealalta parte dar nu tine, dupa cateva minuta isi reia pozitia. Oare e cazul sa intervin mai serios, sa nu-i mai dau voie sa stea pe partea aia? Ii pun ceva tare sa nu mai poata misca? ca un prosop facut sul am pus dar nu tine, il impinge...

BB Ovidiu Andrei
Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

andra_s adresa despre diversificare am cautat-o in fuga.. asta e parerea mea despre diversificare. Am citit ca sunt materiale pe contul comun, nu prea am timp sa ma uit..insa, raman la parerea mea.
Fiecare mama face cum considera.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Ioanaa28, schimba-i pozitia in pat sau chiar pozitia patului in camera.
Petala ca sa adoarma, se intoarce cu fundul la noi si cu fata la perete, adica "gata, lasati-ma". Asa ca o asez o saptamana cu capul la un pol al patului, apoi schimb

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://travel.webshots.com/album/578012849RTYjOL?vhost=travel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Ziua buna fetelor!
Multumim pentru urari ref la casnicia noastra infloritoare :))

Dayanara, si eu sufar de piticism mai tare decat tine, ca am 1.60 :))
Am vazut pozele cu Silvana, e scumpa tare.

Evamika, si eu aveam problema cu caruciorul, dar pe masura ce a crescut s-a obisnuit. Priveste in jur, se uita la jucarele..iar dupa cateva minute se miorlaie si ii dau suzi => somn de voie.
Interesant si ce spune LAlexandra, si eu am experimentat de cateva ori "scosul copilului in momentul nepotrivit". Merci de info ref la biberon.

Miria, multumesc. Nu prepar lp cu dorna, doar i-am dat cateva lingurite de apa pe vremea aia caniculara.
Iar ref la prieteni, asa se cern cu timpul. Important e sa-i pretuiesti pe cei care au ramas si sa fii mandra caci inseamna ca-ti sunt prieteni cu adevarat.

Dayanara, Freedelia, o sa incerc inainte cu bibe.

Astero, imi pare rau ca e asa agituta fata. Eu pateam asa cu a mea cand nu se odihnea cum trebuie in timpul zilei, sau o durea burtica. Poate confunda inca ziua cu noaptea. Eu zic sa nu lasi alaptatul, incearca treptat s-o obisnuiesti, s-o iei cu binisorul...implica-l pe tati

Nafi...pai acum cand colicii sunt pe cale sa se amelioreze tu abandonezi corabia? La fel, mai ai putina rabdare, e pacat de laptic.

Pup fetele Am inceput azi dimineata sa scriu la mesaj si intre timp am iesit afara si am stat multicel sa doarma bine Ilinca, altfel acasa era cam miorlaita.

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

stati ca am si un mare stres...bebi doarme preferential cu capsorul pe partea stanga..cand ii e somn se intoarece asa, pune manuta stanga la ochi si se culca nu conteaza unde si cand...
DAR...am observat ca s-a tesit putin partea aia, ceafa nu mai e simetrica, pe bune, nu mi se pare ok. Exista riscul sa ramana deformat sau nu? Eu am incercat in ultima vrema sa-l intorc pe cealalta parte dar nu tine, dupa cateva minuta isi reia pozitia. Oare e cazul sa intervin mai serios, sa nu-i mai dau voie sa stea pe partea aia? Ii pun ceva tare sa nu mai poata misca? ca un prosop facut sul am pus dar nu tine, il impinge...

Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010
BB Ovidiu Andrei
Alexandru

IOANA si eu am observat la Albert acelasi lucru, dar pe la 2 luni jumatate. Si de atunci, cand doarme pe spate, il intorc cu caputul in partea ailalta. Dar cand doarme adanc.
Si vad ca s-a corectat caputul, e simetric tesit

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

BUMBITA, am vazut ca tu ai aparat pt nasuc de la Graco, e bun, ca vreau si eu sa iau...?

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Am uitat sa va salut si sa va multumim pentru urari.

Mergi la inceput

Azi e vineri, deci e ziua de maraieli a lui Albert.
Mai nou nu mai vrea in carucior decat adormit, intai in brate

Fetelor, raman singura pe baricade cu mulsul?
A, si Denisa.
Eu il mai pacalesc cu tzitzi, dar avem si program de pompat, in special dimineata si seara. Din fericire noaptea papa tzitzi.

Offf, maine plecam la Iasi si trebuie sa car toate dupa mine: pompa, biberoane, solutie sterilizat, LP in caz de urgenta!
Pai nu era mai bine doar cu tzitzi?
Asta e, multumesc lui Dumnezeu ca este sanatos.

Mergi la inceput