Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Salutare !!!!

Pup tooooate fetele . multumesc frumos pt suport. Sunteti minunate toate. Momentan mi-am facut o schema in minte unde sa fac controlul oftamologic si unde RMN -ul. Dupa ce mergem pe 7 la dr ma apuc sa fac programri

Ioanaa - vai ce ghinion. Asa patesc si eu cand imi fac planuri. Eu nu am curaj sa stabilesc data pt botez din cauza asta.
Si Maya are capul turtit pe o parte, sus cumva... nu stiu cum sa explic. Intr-o parte e cu colt si in cealalta nu. Dar ea nu doarme numai pe parte aia . Bineinteles ca si asta e motiv de stres la mine si imi inchipui ca cine stie ce are acolo.
Sanatate la toata familia
Imi pare rau pt pierdere voastra din familie. Oare ce ii indeamna pe unii sa faca asta ?

Miria- da-mi si mie nr homeopatei pls !!! E si medic pediatru ??
Ce m-a amuzat cu doamna de la ora 11

Eu voi incepe diversificarea cam cum a spus Delia . Asa mi se pare mie ok. Sa vedem cum o sa i se para lui bebelunici

Roxana - mi-am adus aminte de tine cu ceapa si azi am calit 2 cepe cu un pic de ulei si multa apa in idea sa le mananc cu paine . noroc ca nu avem paine si am amanat operatiunea. Sta si acum in tigaie dar mi-a pierit cheful.
Fi-tu seamana cu tine, el cu lamaia tu cu ceapa.
Cred ca asa o sa ajungem toti in Ro ar trebui sa ma apuc si eu sa fac ceva antrenament in directia asta.

Asteropi - off mai da oare de ce asa putine am reusit sa alaptam ??
Eu sunt tare dezamagita de chestia asta cu alaptatul :(
Decat sa te chinui asa mai bine renunta la alaptat. poate ca dupa ce reusesti sa te odihnesti mai bine poti sa mai incerci.
Cu pompa nu stiu ce sa zic, eu l-am obisnuit asa de tare incat nu simt cand da sangele. Cu ochii la Pc sa trezesc cu laptele roz. Noroc ca de obicei sare supapa aia mica, adica o trag pe partea cealalta

Nafi - eu zic ca nu vrea tzatzi pt ca e mai bine la bibe pt el. Nu se foieste la san ca are gaze si la bibe brusc nu mai are . Nu prea are cum.

Andira - sanatate puilor mici

Ma duc sa vad ce face Maya . S-a trezit si vb singura.
Aaaa ai vostri mai sughita ??? Maya sughita dupa fiecare repriza de vb mai mult. Cand stau eu cu ea de vb si vb si ea o da in sughit pana la urma. OARE E normal????

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

uff ce de bebei maraiti avem.. lasa ca trece si asta. fetelor mai rezistati un pic, nu abandonati cu lm. petru se trezeste la 2 ore sau chiar la o ora si jumatate. cel mai mult doarme trei ore legat si atunci mi se pare parfum. mai bine gasiti pe cineva sa va ajute cu o mancare, la curatenie. parerea mea, nu dati cu pietre. face mare diferenta cand scapa de colici, al meu parca e alt copil. sau cand face kk, azi a facut de doua ori si a stat cu zambetul pe buze non-stop, ne-am conversat, ne-am hlizit, ne-am jucat. a mai avut febra de dimineata, i-am mai dat o doza de panadol si si-a revenit.

acum ne pregatim sa iesim pe afara, pe la umbra.

Tuturor sarbatoritilor de azi La multi ani! sa fie sanatosi, voiosi, voinici, sa va bucure viata!

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa hai ca incepusem sa ma bucur cand am vazut ce animata ai scris, hai vino cu vestile bune, zau ca m.ai animat

ivan sughita f f mult, si asa a tinut.o pana la 2-3 ani, avea perioada pe luna cand sughita f mult in perioada aia manca mai putin, nu stiu care e legatura, asta cand era mare
silvana sughite acum cand mananca mult si nu da tot aerul afara, ca tre sa ragaie de vreo 3-4 ori cand mananca mult

cu capul se spune ca e bine sa fie tintut si pe.o parte si pe alta

denisa cum o sa ajugem in romania?:))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

nafi la mine a mers espumisanul excelent pentru gaze.
Denisa tinem pumnii sa fie totul bine la dr sa creasca Maya frumoasa si sanatoasa!

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

DAYANARA, IOANACT,multumim de aprecieri...
ROXI, sotul meu e handbalist profesionist...Ma omoara Ivan al tau

IOANA28, era "spaima cetatii"Si ma bucur tare ca pot sa-ti spun "ti-am zis noi!" Vezi ca si-a revenit sotul tau?

SELINA,sa-ti traiasca puisorii frumosi, ma bucur tare ca rezultatele analizelor sunt mai bune, sper sa fie tot asa si pe viitor. Cat despre sot,imi pare rau, imi inchipui ce rau este sa traiesti in asemenea atmosfera.Uite un buchet deca sa te mai inseninezi.

ATB, felicitari pentru examene. Si eu ma tot conving sa ma inscriu la master in toamna,sa vad daca si reusesc...parca mi-e asaaaa o lene sa ma apuc iar de invatat...

BUMBITZA,multi ani inainte alaturi de sotul tau si distractie placuta la concert

ELLANIK, distractie placuta la evenimentul de care te pregatesti Si eu vreau undeva...o distractie mica mica...sa vedem ce putem incropi

GABY, sunteti ok?

Azi si fii-mea e maraita si nu vrea decat in bratemi se lungesc mainile ca la maimuteOare ce-or avea toti? Sa fie de la vremea asta schimbatoare?

Ma duc saca indata vine cumnata-mea sa-mi vopseasca parul...
toata lumea

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Denisa -- din pacate cu alaptatul asa patesc prea mult, o mare majoritate a mamelor, mai ales la primul copil. Se intampla pentru ca se introduce biberonul prea devreme, de frica sa nu ramana copilul nemancat. Eu am scris, a scris si Vladi si Dianami si unele fete s-au ofensat, dar asa este din pacate -- introducerea biberonului este inceputul sfarsitului alaptarii. Copilul nu are de unde sa cunoasca o alta sursa de hrana, asa ca este nevoit sa depaseasca dificultatile suptului de la san daca nu i se ofera alternativa. Dar dupa ce i se ofera alternativa, gata, greu va uita de ea...

Va multumesc ca ati intrebat de Jane -- inca tuseste, dar parca e mai bine. Insa i-au revenit colicile zilnic, chiar cate 2 reprize pe zi. As vrea sa ii fac ceva investiatii la stomac, dar nu stiu ce -- stie cineva? Ecografie? Radiografie? Altceva?

Si va multumesc si de urarile de 4 luni... nu stiu cand au trecut si am asa o fata mare deja...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ASTEROPI - Cred ca gresisi pe undeva la nume si mie imi plac unii dintre cantaretii amintiti de tine.

GIANNIS PARIOS e unul dintre ei.
Imi mai plac: DALARAS, NOTIS SFAKIANAIS. Si mai sunt, dar nu-i zic pe toti.

Uite-l pe ala de care iti ziceam:
http://www.youtube.com/watch?v=HeDIaHNXitQ&feature=related

E?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia imi pare bine ca bebelusa e ok, asta conteaza!
perechea mare e tot in crize?:)

ivan pricepe el bine si creste inima in el ca e mare si frumos:))
daca ii zic eu silvanei urata el o face frumoasa si o apara, i.am oferit chiar s.o dam la schimb pe o masina care o vrea el si n.a vrut, s.a pus in usa de frica sa nu i.o iau:))))))))))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

BUMBITA, am vazut ca tu ai aparat pt nasuc de la Graco, e bun, ca vreau si eu sa iau...?

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

E f bun da, eu sunt multumita. Are si varful din cauciuc moale si sunt impacata ca n-o ranesc cand fac manevre prin nasuc

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

andra, ioanaa, ramy multumesc pt urari! (sper ca n-am omis pe cineva)

ioanact, nu-i dau lp, o sa ma mulg...nu mai pot de drag.

ellanika, "depresiunea" matusii e ca "bufeturile" (a se citi bufeuri) soacra-mii :)) am murit de ras cand am auzit-o..si n-o spunea in gluma, ca a repetat de cateva ori.

honey, si ilinca sughite zilnic, chiar si de mai multe ori pe zi.
ma bucur ca esti mai optimista.

Si la mine a mers f bine espumisanul si mai nou Protectis-ul ala care-i excelent. S-a reglat f bine si tranzitul si rareori mai plange tare de burtica. E f bun si pt imunitate.

Freedelia, sanatate lui Jane si pupam sa treaca colicile.
Ai dreptate in ceea ce priveste introducerea biberonului, de asta tot am evitat. Dar ma gandesc ca o data la nu stiu cat timp, in situatii de urgenta (cum ar fi concertul lui Ramazzotti) nu o fi foc...
Azi am incercat sa-i dau apa cu bibe, s-a speriat si a inceput sa planga tare de tot...cool

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#

Mergi la inceput