Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (394)
Raspunsuri - Pagina 9
mandarinutza spune:
Yaia, of, imi pare tare rau ca ati trecut prin asta. Important e ca Alexia e ok, e bine sanatoasa. Si eu cred ca o deranjeaza ceva in gurita si ii vine mai greu sa suga decat sa traga din bibe. Poate daca incerci sa o pui la san dupa ce mananca din biberon, cand deja e satula si nu trebuie sa traga tare, ar fi o solutie.
Am admirat pozele de la botez, Alexia este asa de frumoasa si gingasa, o mica buburuza in rochita rosie.
Aeperju, felicitari pentru sarcina, imi pare rau ca ati avut probleme in concediu.
Cecilia, multa sanatate lui Cristi!
Ramonaiani, La multi ani pentru Daniel, am admirat pozele cu el si cu cu surioara. daniel a crescut asa de mult, e un scump.
Eu sunt ok, mai am cam zece zile pana pe 12 iulie cand am programata cezariana, as ca fac ultimele pregatiri, maine ma duc la Ikea sa cumpar o masuta de infasat si o saltea noua pt patutul de bb.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 35s+ 
Poze
aeperju spune:
Multumim. Speram sa fie totul bine!
Mandarinutza mult succes, noroc si sanatate!
Emma
9+ si Andrei (21.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Cecilia, multa sanatate lui Cristi! Eu sunt ok, mai am cam zece zile pana pe 12 iulie cand am programata cezariana, as ca fac ultimele pregatiri, maine ma duc la Ikea sa cumpar o masuta de infasat si o saltea noua pt patutul de bb. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 35s+ ![]() Poze |
multumim

ce repedeeeeee a trecut tipul, nu-mi vine sa cred, sa ai bb sanatos si o nastere usoara, tot cu aceasi dr nasti?

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
adimercedes spune:
Carpatina, Luy, Gabriela, Slippers, Sabina, Bernix, Cecilia, ceamica, greyeras, piciulika, Roxi, Crishtina, Erina, SabinaY, Mandarinutza, Danuta36, Valentina, Prisi, Yaia, cu maaare intarziere multumesc din suflet pt urarile de ziua mea. Am petrecut in sanul familiei chiar inainte sa plece tata
. cadoul inca nu am avut timp sa mi-l cumpar ;)
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Cecilia, felicitari pt aniversare si la cat mai multe inainte!
Sabina, felicitari pt vernisaj, tare faine pozele, am bagat si eu un ochi rapid!
Gabriela77, condoleante
. Ti-am vazut printesele cu cirese la urechi, tare mult au crescut si tot mai frumoase se fac!!!
Erina, am vazut pozulici cu scumpii tai, sunt superbi! Daria e inaltaaa si frumoasa, iar David e un cuceritor de pe acum! Sa stii ca ErgoBaby rocks!!!
Eu l-am luat pt excursia in Ro cand Lisa avea peste 1 an, insa cu Adam l-am folosit de cand Adam avea doar 4 saptamani, foloseam insetul pt baby si tare bun e! E absolut superb! Am citit recomandari ff multe ale medicilor fizioterapeuti care il recomanda atat pt mame cu probleme lombare, de coloana etc, dar si pt bebelusi pt ca are un impact minim asupra osaturii lor si chiar nu influenteaza negativ deloc. Eu il port doar in fata pe Adam, dar vine vremea sa il urc si in spate, dar inca e mic! Insa pe laterala nu mi-a prea placut, nu cred ca e ff comod pt bebe mic, mai ales daca incearca sa doarma. Dar eu il recomand tuturor care se gandesc la un barrier pt bb (chiar daca au sau nu probleme su spatele). Sa il folositi sanatosi!!! Si felicitari pt admiterea Dariei la gradi!
Greyeras, nasoala tare faza cu TV la gradi. Si la Lisa la gradi au LCD pe perete si 3 computere cu jocuri educationale, insa au reguli stricte referitoare la timpul alocat fiecarui copil la comp, nu zilnic, iar TV-ul e strict pt zile ploioase. Cred ca Lisa a avut TV la gradi doar 1 data de cand merge din aprilie (cred ca au pus Coraline, dar nu l-au vazut tot, ca s-a terminat timpul alocat TVului inainte sa se termine filmul :P), iar la computer nu prea cred ca sta ea, ca inca e prea mica pt jocurile acelea, chiar daca sunt pt prescolari. Poate ar trebui sa ii intrebi care e politica TVului, in ce zile, ccat, ce anume si sa te anunte cand sta la TV, ca sa stii sa nu o mai lasi acasa, de ex.
Rox, arati TRAZNET!!! Esti slaaaaaba, ca eu nu am fost asa slaba nici inainte de Lisa...
Am vazut poze cu copiii, sunt adorabili! Felicitari pt toare progresele lor!!! 
Tuturor celor ce au vacanta, le urez vacanta placuta cu vreme insorita, relaxare si distractie
.
No, trimit si revina mai incolo, ca s-a trezit Adam si e flamand rau zilele astea, va zic eu cum si ce...
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Erina Ramonaiani, Daniel e minunat. Un copil tare frumos si vesel! Mi-au placut si pozele in care apare cu surioara Eliza . Te-am zarit si pe tine in super forma.la multi ani inca odata frumosului bondarel!!! |
Multumim frumos
Ieri am fost intr-un parc (de distractii) unde s-a tinut serbarea de sfarsit de an la gradinita unde va merge Eliza. (Sunt 40 de copii in gradi momentan, pe 2 august incep inca 14 copii mici. Sunt 2 educatoare la o grupa de 20, plus directoarea, care participa activ in toate cele 3 grupe pe timpul zilei). Mi-a placut: educatoarele foarte deschise, foarte sociabile, se jucau cu copii, pe Eliza au integrat-o imediat, o serveau cu mancare etc. Copiii s-au lasat la slip si au inceput sa se balaceasca in apa (era un tobogan cu apa), s-au jucat cu nisip, s-au catzarat pe tot felul de poduri de lemn - a fost frumos
. A, si mi-au dat lacrimile cand si-au luat ramas bun de la copiii din grupa mare (incep scoala pe 18 august!) si fiecaruia i-a dat un papitzoi de plush si Prima Schultüte ('Punga de scoala': in prima zi de scoala parintii dau copiilor un cornet mare din hartie colorata, pe care il umplu cu diferite chestii, de la jucarii, dulciuri si pana la rechizite).Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui aeperju Hello! Ne-am intors si noi din Bugaria. AM avut un concediu de kko. Vremea a fost super naspa, copil bolnav cu conjunctivita, rosu in gat, prima orprire cand ne-am intors in oras a fost dna homeopata. Daduse intr-o tuse seaca sacaitoare care nu-l lasa deloc sa se odihneasca si era intors pe dos. Acum vad ca tusea a devenit plina dar au aparut multi multi muci. Cred ca suntem pe calea cea buna (desi dr de fam ne daduse imediat zinnat pe care nu i l-am dat) si in cateva zile va fi bine de tot, fiindca macar i-a revenit pofta de mancare, tusea e plina si se rup secretiile si se odihneste ok. Alte noutati: avem bb in burtica de 9 sapt. Pup! Multa sanatate tuturor! Emma si Andrei (21.09.2007) |
Emma, va doresc insanatosire grabnica! Si multe felicitari pt sarcina. Sa iti mearga totul bine!
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
ramonaiani spune:
aeperju, felicitari pt bb
. Sarcina usoara in continuare.
| citat din mesajul lui mandarinutza Eu sunt ok, mai am cam zece zile pana pe 12 iulie cand am programata cezariana, as ca fac ultimele pregatiri, maine ma duc la Ikea sa cumpar o masuta de infasat si o saltea noua pt patutul de bb. |
Multam de urari. Nastere usoara si recuperare super rapida iti doresc
.Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
adimercedes spune:
Yaia, offf, scumpa, ce griji si stres aveti voi acum :( Pup frumusetea mica ce e o scumpa si o dulce. Si Tudor a crescut mult. Ce mi-au placut sa ii vad in apa...
In legatura cu refuzul Alexiei de a lua sanul, eu nu as forta-o. Sigur are o lovitura undeva in gurita si nu poate suge. Nu are rost sa insisti sa suga musai, musai. Eu as pune-o la san intai si daca nu vrea/poate, i-as da lapte muls la bibe, cum zicea si Nana
printr-un biberon din care sa nu curga suvoi. Si sa ii tot oferi sanul pana o sa ii treaca durerea. Nu se intarca asa de usor de la san! In plus, are nevoie de alintare, de compasiune, iar mie nu imi plac atitudinile astea extremiste de genul "asta or basta".
Dar sunt sigura ca deja faci asta si lucrurile se vor imbunatati in curand
.
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
Yaia spune:
Buna dimineata!
Nu am citit nimic din urma, incep sesiunea de forum prin a va spune ca suntem inapoi la san!

Dupa ce am pipait-o si verificat-o pe toate partile sa ma asigur ca nu o doare nimic, nicaieri, am pus-o la san. Intorcea capul imediat, uneori lua sanul si tragea o data si ii dadea drumul. In plus, nu intelegeam de ce il ia din biberon si nu direct de la sursa. Asa ca am tinut-o ferm si am pus-o la san. A plans, dar bea in timp ce eu ma mulgeam direct la ea in gurita. Dupa ceva timp, a luat sanul si a supt putin. Asta se intampla pe la 16:30, dupa ce ultima masa fusese pe la 10-10:30. Pe la 18:30 din nou la san, rezistenta mai mica si tras mai bine din san.
Apoi sotul a zis sa o las pana cere ea, pana plange efectiv de foame. Si am stat noi, si a trecut timpul si pe la 22:30, mandra noastra plangea de foame, dar sanul nu-l lua de buna voie. Si atunci, cu ceva plans, pus din nou la san si insistat putin, in sensul ca nu o lasam sa intoarca capul si m-am muls pana au venit primele picaturi. Si a apucat fata sanul si nu i-a mai dat drumul vreo 10 minute, a supt ca la 3 zile, ea, care termina in 4-5 minute. Si gemea de placere in timp ce sugea, stiti sunetul ala care parca zice 'Mmmm, ce bun e!' Si apoi asa fericita si zambareata era! De atunci papa tzitzi, mai protesteaza uneori, daca trage de 2 ori si laptele nu a tasnit deja, semn ca se obisnuise deja sa picure in gura!!!(asta dupa numai o zi de biberon!) Ca sa punem capac la toate, mie mi-a venit si menstra, dar nu asa, putin, ca pana acum, ci valuri-valuri. Poate si asta sa fie unul dintre motivele refuzului si poate cazatura si refuzul sanului sa fi fost o simpla coincidenta, de fapt ea refuzand sanul din cauza menstrei? Desi de ce bea totusi acelasi lapte din biberon? Ciudat, oricum! Am renuntat sa mai caut explicatii, mai ales ca acum pare ca totul a trecut cu bine si suntem inapoi la gangurit dulce si baut lapte bun din tzitzi. Stiam eu ca daca o parasc la voi, se da pe brazda! Asa a fost si cu protectiile de san.![]()
Va pup fetelor, multumesc de mesaje si de incurajari, citesc din urma si revin!
PS Mara,
mare!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)