Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (394)
Raspunsuri - Pagina 8
luy spune:
Offf, Yaia, prin ce momente ati trecut !
Nici nu vreau sa-mi imaginez ce a fost in sufletul tau 
Si eu cred ca refuza sanul pentru ca o doare ceva, trebuie sa depuna un efort mai mare ca sa traga de la san, de aceea il refuza.
Ce as face eu in locul tau: as continua sa-i ofer sanul ca prima optiune, apoi sa ma mulg si sa-i dau sa pape cu biberonul. Si s-o tin cat mai mult asa cum a zis Sabina...
Te imbratisez strans si sper sa-si revina cat mai repede 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
26+ cu
la purtator
cecilia L spune:
Yaia, sper ca sunteti bine
sabina, sa aveti parte de vreme buna, cred si eu ca erau fericiti copii ca ai ajuns la ei.
Vesti proaste de la noi, Cristi are rosu in gat si tuseste destul de urat( ragusit as putea spune)...nici nu stiu ce sa-i dau, dr este abia dupa pranz la cabinet
, nu am mai avut astfel de tuse, o sa merg la farmacie sa-i cumpar un sirop dar nu stiu ce...
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
alinuk spune:
fetelor aveti un mesaj de la mine pe mailul comun
in numele meu si al copiilor
va multumesc din suflet!
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
aeperju spune:
Hello!
Ne-am intors si noi din Bugaria. AM avut un concediu de kko. Vremea a fost super naspa, copil bolnav cu conjunctivita, rosu in gat, prima orprire cand ne-am intors in oras a fost dna homeopata. Daduse intr-o tuse seaca sacaitoare care nu-l lasa deloc sa se odihneasca si era intors pe dos. Acum vad ca tusea a devenit plina dar au aparut multi multi muci. Cred ca suntem pe calea cea buna (desi dr de fam ne daduse imediat zinnat pe care nu i l-am dat) si in cateva zile va fi bine de tot, fiindca macar i-a revenit pofta de mancare, tusea e plina si se rup secretiile si se odihneste ok.
Alte noutati: avem bb in burtica de 9 sapt.
. speram sa fie totul bine.
Pup!
Multa sanatate tuturor!
Emma si Andrei (21.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aeperju Hello! Ne-am intors si noi din Bugaria. AM avut un concediu de kko. Vremea a fost super naspa, copil bolnav cu conjunctivita, rosu in gat, prima orprire cand ne-am intors in oras a fost dna homeopata. Daduse intr-o tuse seaca sacaitoare care nu-l lasa deloc sa se odihneasca si era intors pe dos. Acum vad ca tusea a devenit plina dar au aparut multi multi muci. Cred ca suntem pe calea cea buna (desi dr de fam ne daduse imediat zinnat pe care nu i l-am dat) si in cateva zile va fi bine de tot, fiindca macar i-a revenit pofta de mancare, tusea e plina si se rup secretiile si se odihneste ok. Alte noutati: avem bb in burtica de 9 sapt. Pup! Multa sanatate tuturor! Emma si Andrei (21.09.2007) |
sanatate multa
felicitari, sarcina usoara si un bb sanatos

Cecilia si
cecilia L spune:
Noi am revenit de la medic, asa cum ma asteptam mici probleme dar trebuie tratate corespunzator , mai ales ca joi plecam in concediu.Asa ca facem aerosoli cu prospan si ser, , tantum verde, pivalone( au aparut si mucisorii, mai timizi dar sunt)eurespal si nurofen daca apare febra............avem 14 kg si 101cm, cam slabut la greutate dar la cat mananca a zis ca este ok, ne-a recomandat sa mai repetam anemia dupa ce trece raceala......
Printre altele mi-a recomanat sa-i fac vaccinul pt hetatita A, pt varicela( noi nu am facut), pt prevenar sa mai atept cateva luni ca a aparut unul nou cu 13 tulpini...
Cecilia si
slippers76 spune:
Yaia, e posibil sa aiba o rana in gurita (de exemplu ata de sub limba usor smulsa, sau o contuzie pe buze sau gingii. O sa ia sanul inapoi cand s-o simti ea in stare. Important e ca restul e bine si n-are vreo trauma majora. Nu te mai stresa din cauza asta. Mergeti inainte asa cum "spune" Alexia si faceti-va bine. restul vazand si facand. IOmportant e ca ea e bine. Sunt absolut sigura ca o doare ceva in gurita. Mii de imbratisari si tine-ti firea. Of...
slippers76 spune:
Salutari de la mare unde ploua cu galeata...
Stau pe balcon cu laptop-ul in brate si ma uit cum toarna...
Sabina spune:
Ana, moi aussi;), unde sunteti?
Emma, felicitari si sanatate lui Andrei! Ai grija sa nu iei si tu
Cecilia, si voua!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
Ema ce veste minunata!!!![]()

Sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara!
Sanatate multa lui Andrei!!!
Cecilia, sanatate lui Cristi
, sigur se rezolva cu arosolii si siropelele.
Ana, Sabina, vreme frumoasa va doresc!
Mamici si copilasi va doresc un weekend placut. La noi a inceput de aseara ca a venit tati acasa.
Astazi Daria a fost la locul de joaca iar David a fost supercuminte, a inceput sa "vorbeasca" si el din ce ince mai mult.
la Piatra Neamt e inorat dar foarte placut!
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle