Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (394)
Raspunsuri - Pagina 10
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes In extrem de mare viteza: azi dimi am fost cu Lisa la operatia de polipi. Totul a decurs bine, si-a revenit bine dupa anestezie, suntem acasa, doarme si stam prin casa urmatoarele 2 zile. Aici au fost 2*C la 8 cand am plecat de acasa, deci brrrr. Adam tuseste rau de tot, a facut febra de vineri si ma duc cu el la medic imediat. Mi-e frica de bronsita sau alte magarii pe frigul asta. |
Lisa si Adam, sanatate multa!

Si vreme mai buna in zilele urmatoare!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui luy Mmmm, ce poze frumoase am admirat in dimineata aceasta ! ![]() Chiar ca a crescut mult pisicuta - uite asa ne dam seama ce repede trece vremea, ca deja papanashii sunt mai marisori si nu mai sunt schimbari asa evidente de la o luna la alta. Pe cand la un bebelus... Ce-mi place ca ati dus-o si pe ea la piscina ! ( Se cunoaste ca-i sora de delfinas, tare i-a mai placut ! ) Mi se pare extraordinar ca aveti posibilitatea aceasta - adica o fi existand si aici bazin unde se primesc bebelusii, dar preturile sunt exorbitante ![]() |
Multumim ca ne-ai admirat! Da, Alexiei ii place taaare mult in apa, ca si lui Tudor, de altfel. De la sfarsitul lui august incepem cu amandoi, curs de inot in familie. Abia astept!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ceamica Yaia ce ai tu acolo. Sa-ti traiasca si sa fie fericiti !la noi Puf a racit si e izolat in sufragerie , asa ca scriu printre picaturi. Sper sa nu raceasca si Sebastian |
O pisicuta mofturoasa si zambacioasa si un delfin caruia nu-i mai tace...pliscul!
Sanatate lui Puf, sper ca Seb sa nu fi luat nimic!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui carpatina Yaia, viata lunga si frumoasa pentru proaspata crestina! ![]() Cum mai sunt petele de la ciocul berzei? |
Saru-mana de urari!

Sunt tot acolo, mai putin vizibile insa. Poate pana la un an se mai estompeaza, dar deja cea din frunte mi se pare 'cul', acum ca e mai putin vizibila si nu o sa o afecteze. Se vede mai bine doar cand plange tare. Cea de la ceafa nu se vede din cauza parului oricum, desi si aia e mai stearsa acum.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Maine am vernisajul http://armonii.blogspot.com/2010/06/baroc-de-dobrogea.html Azi dimi aveam 55.6:) |
Sper ca totul a mers ca uns!
Eu cu tine nu mai vorbesc...despre kg!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina yaia ce vroiam sa iti spun. Parca ai o latura mult mai dulce si soft de cind s-a naascut Alexia. ![]() Mortala iubitica cu slip roz cu polka dots peste pampers de apa si cea in care inoata!!!! ![]() |
Sigur, aia e latura intretinuta cu ciocolata Lindt si inghetata Ben& Jerry cu nuci macadam.
Mah, ai grija ce complimente faci, ca tu ai baiat nitel mai maricel si te suspectez.
Mersi mult!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina am vazut si eu acum pozele, yaia, sa-ti traiasca puii frumosi si fulci! |
Saru-mana, multam mult, sa traiasca sanatosi toti puii, ca toti sunt frumosi!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui bernix Ana a castigat un sejur de 4 saptamani la mama la Alexandria. |
Zici ca a fost la Wheel of Fortune!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui papanash am furat laptopul sotului pentru 10 minute si de-aici reusesc sa vad poze pe webshoot, Yaia, sunteti absolut superbi, mi-au dat lacrimile de emotie la poza de familie. Alesia e leit mami, iar Tudor, e asa mare (eu nu l-am mai vazut de multa vreme....) si stilat, asa, nu stiu cum sa zic, e un baiat pretios, poza cu ochelarii tai e de revista |
M-am rusinat toata!

Aia nu erau ochelarii mei, ci o pereche de ochelari pe care o gasise sotul pe o banca, uitata de cineva, si s-a gandit sa se distreze putin cu Tudor. Rezultatul l-ati vazut! (si v-ati dat seama ca, uneori, am si un copil mai...crescut, asa!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani www.flickr.com/photos/21231089@N02/4748453506/" target="_blank">Party fain, lasat baiatul fara motz, ales mouse, telef mobil si cheie de masina de pe tavita |
Urari intarziate mai primiti?
LA MULTI ANI, Daniel! Sa cresti mare si sanatos, puternic ca "Paiderman".

( Se cunoaste ca-i sora de delfinas, tare i-a mai placut ! ) Mi se pare extraordinar ca aveti posibilitatea aceasta - adica o fi existand si aici bazin unde se primesc bebelusii, dar preturile sunt exorbitante