Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 8
dayanara spune:
miria pozele alea le facusem la blugi :))) arat mai slaba decat in realitate cu mult, ca sa vezi ce grasa e silvana de fapt :))))
serios, am iesit mult mai slaba, in realitate sunt ca un elefantel mic, gras si dragut si tare.mi place:))))))))
offf freedelia ce rau imi pare de bebelusa, saracuta, e nasol asa mici ca nu stiu saracii de ce se simt asa
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
ellanik spune:
Miruna nu te-am vazut de multa vreme.de ce ii dai ceai indulcit bebicului?Dr a zis asa?Mie dr mi-a zis fara zahar si fara sare pana implineste un an.Na!Cate bordeie atatea obiceie!Cat despre diversificare.....la 6 luni cum scrie la carte(tot dr mi-a zis si fetele stiu la fel si ele).De ce oare o fi asa diferenta intre medici?Nu fac aceiasi scoala?
Ioanact am gasit si mai micute.Nu te uita ca-s mici ca Geo e capatzanos.Hihi!Sa mergeti sa vedeti pt fetitzuci cate au si ce faine!La Cazino in Mamaia.
Si la noi vaccinul BCG lasa urme .A inceput sa coaca si a zis dr daca sparge sa-i dau cu ceva dezinfectant.
Miria stiu si eu de faza cu blitzul.Eu lui ii fac fara blitz.Exact cum spune si Honey aprind luminile toate.E drept ca mai scap si cu blitz dar (tot cum zice Honey) in prima luna pune probleme pt ca atunci nu e obisnuit cu lumina.Oricum Geo al meu sta foarte serios la poze.Trebuie sa ma scalambai eu sa ma vada si atunci tzac pac il fotez.
Asteropi,Nibi_niki unde umblati fetelor?kalimera!
Am un filmulet nou cu trilurile lui Geo marinerul!!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
vladimirescu spune:
freedelia imi pare tare rau ca Jane e bolnavioara ! Stiu ca esti la al 3-lea copil, dar ai grija cu respiratul asta greu, fii atenta. Sa ai o substanta bronhodilatatoare in casa, un antiinflamator de urgenta (dexametazona injectabila), un antihistaminic (Claritine etc), doamne fereste de o inflamare vrusca la bronhii...
Cred ca se va face bine, dar iti zic ce as face eu, care-s mai linistita daca ma simt pregatita pt cazuri mai rele :))
Sa stii ca e bine sa stimulezi cumva expectoratia (daca stii ca are ce expectora), prin dilatare de bronhii, mucolitice si tusive. Mie pediatra mi-a zis ca ce e mucus lichid in plamini trebuie dat afara, e rau daca stationeaza se pot infecta secretiile si/sau pot da reactii alergivce (ca eu nu intelegeam de ce in tratament de bronsita imi dadea si Claritine sau Zyrtec, desi ii ziceam ca nu e alergic Vladimir la nimic. Aerosolii nu trateaza cum zici tu doar efectul, ci ajuta organismul sa elimine resturile de microbi si secretiile cu care singur s-a luptat, deci chiar ajuta aerosolii, nu-i cresc numai confortul. Asculta ce zic doctorii. Sanatate multa!!
babyangel spune:
Miruna79 bine ai revenit printre noi. Nu e asa mare problema ca la bebe nu ii place pe burta...nici al meu nu e fan..doar ca inca nu se poate intoarce...cat despre fructoza, cred ca e ok in cantitate mica. Eu ii dau ceai Milupa cand e foarte cald si contine dextroza..
Despre diversificare, in general la copilasii care sunt cu alimentatie artificiala se recomanda la 4 luni iar la cei alimentati la san ..la 6 luni. Acuma mai sunt si exceptii..de ex dimineata la tv era o pediatra care a zis ca cei alimentati cu LP trebuie sa inceapa cu suculetz la 3 luni...cred ca mai conteaza si cum se simte bebe si ce vrea si mami
Dayanara, Codrin chiar are reflux, si acuma ca mi-ai zis, parca imi dau si eu seama ca daca e intins da afara mai des...Ma dispera faza asta...am ajuns sa nu mai am body-uri..atatea schimbam pe zi De asta voi incepe si eu diversificarea la 4 luni
Am facut si noi baita cu colacel.. a fost crima de simpatic..doar ca pe burta a zis pas si s-a invartit
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
Ioanact spune:
Buna!
Denisa nu, cu tot cu san, calculat aproximativ..ajunge la 500 ml.
De ex., azi a baut LP de la 11:30 pana acum 260 ml (2 biberoane de 100 ml si unul de 60 ml), si la san vreo 3 mese a avut.
ellanik o sa mergem sa vedem ce-i gasim si pt Justina..pt ea nu am nimic. Ioana a fost mica in per iernii, iar in vara avea 5-6 luni..dar alea ii sunt mari Justinei.
freedelia insanatosire grabnica!
Stam si noi pe burta si 3 poze de azi sunt in continuare.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Rebiana - am reusit sa vad sieu pozele. Frumosi ingerasii tai . Ce bine seamana intre ei. Nu mai faci un bebe ?? Nu stiu de ce te vad mamica de 3 copilasi |
Multam'
Seamana extrem de bine Mara cu Luca!
Despre bebe 3... am mai zis eu aici ca am cochetat cu ideea insa nu stiu daca o vom indeplini vreodata.
Maya e o dulce, fie ca e intre flori, la tine in brate, hranita de tati cu bibe, in leagan, cu Honey in jur etc, e o scumpica!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
andra_s spune:
seara buna fetelor!
intru si eu rapid dupa un week-end plin
noi am inceput sa papam mar cu cereale de orez dimineata si supa cu legume pasate (deocamdata am inceput doar cu morcovul) si aceeasi faina de orez la pranz , yummy-yummy, ianis este f incantat sa descopere gusturi noi nu imi pare deloc rau ca am inceput cu trei saptamani mai devreme pt ca de 2 zile de cand papam si altceva suge la san ca o pompa de desfundat chiuveta la ce pofta de mancare are, sunt convinsa ca va recupera in greutate.
delia insnatosire grabnica lui jane
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui Ioanact Rebiana deja in fundulet? Asa era Ioana, nu vroia sa m stea culcata de pe la 4 luni. Foarte frumoase pozele, cat si descrierea lor..se "citeste" dragostea fata de ei. |
Ii iubesc enorm!!
Mara prefera sa stea ridicata; abia astept sa ii pot ridica cu o treapta spatarul carutului.
Pupacesc printesele frumoase!
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui vladimirescu reactie la BCG Azi la baie am vazut pe mina la Floricica locul unde a fost intepat de BCG ca e rosu si umflat, chiar si intarit. Arata destul de uritel, e ca un inceput de furuncul daca stiti cum arata (evident, nu are furuncul, dar seamana ca aspect). N-am nici o idee cum ar trebui sa se faca. Cred ca avem 4 saptamini de cind l-am facut. La voi cum arata? Luni ne viziteaza pediatra, asa ca o sa stiu mai multe, dar pina atunci as vrea sa stiu cum e la voi... Ne place tot mai tare la baita, dam din craci si stropim, sintem cu ochii jucausi si ridem :) De intors de pe o parte pe alta nici vorba - dar am toata rabdarea, ca Vladimir s-a intors pe la vreo 8 luni parca :)) V-am mai zis eu, cind venea pediatra prima intrebare era: "s-a intors?" Si ziceam mereu ca nu, era diperata. Eu nu eram speriata, aveam senzatia ca nu se intoarce pt ca nu are nevoie - avind si el 2 bone in schimburi si pe noi pe linga el, numai "pis" zicea si imediat se repezea cineva sa-i implineasca nevoile... asa ca de ce sa se chinuie singur daca are cine sa-l intoarca? Banuiesc ca asa va fi si Floricica... Nici mina nu o intinde la jucarii, doar le urmareste extrem de atent (cu concentrare de lunga durata, lucru care ma multumeste). mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
Vladi, aceeasi reactie a avut-o si Mara la BCG, doar ca dupa aproape 2 luni de la efectuare. Initial s-a inrosit f tare locul, si-a modificat dimensiunea si apoi a inceput sa colecteze puroiul. A spart o data si acum deja da semne ca trece. E in regula sa fie asa. Se pot aplica comprese cu apa rece; doar atat.
Pup baietii frumosi foc!
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui stefimic REBIANA frumosi copii mai faci, sper sa ramaneti asa toata viata, fericiti si impreuna. |
Sar'na! Sa dea Dumnezeu sa avem parte de viata frumoasa si linistita; intorc urarile pentru voi!