Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik Azi Geo a fost avansat la gradul de ofitzeras .Gagici fiti pe faza.Se vede la semnatura! Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010 Doamne ajuta! Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai... Poveste fara sfarsit |
Dulce-i, pupa-l-as eu pe el!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui dayanara am pus poze de azi http://picasaweb.google.es/roxana1777/SilvanaATreiaLunaIunie#5487187315100985154 |
Roxi, ai slabit bine! Brand ioc!
Silvana e extrem de dulce; are ochii asa frumosi!
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui babyangel Rebiana pe mine ma ingrijoreaza Codrin ca nu prea mai vrea sa stea intins... El sta 70% din zi ba in scoica, ba in scaun de masa, ba in leagan , sau scaun de masina...o ora -doua sta in carucior, dar cam atat! Nu o fi rau pt el?? |
Uff, din acelasi considerent nu o tin timp lung in scoica sau stand in fundulet (de altfel din acelasi motv n-am ridicat inca spatarul caruciorului) insa e extrema atunci cand se incordeaza sa se ridice singura. Nu-i iese, evident si se pune pe plans.. pardon, urlet!! Daca ii intinzi doua degetele, se apuca serios de ele si incearca sa se ridice. E f fericita daca poate vedea tot ce se petrece in jurul ei.
Roxi si Alina spuneau ca si Ivan si Ioana au vrut sa stea mai devreme in fundulet si-a fost ok...
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui Ioanact Buna, fetele! Eu tot ma confrunt cu colicile, in fiecare dimineata am, bine ca dureaza mult, max 30'..cand vor trece? cand va implini Justina 3 luni? |
Mara inca mai are colici. Probabil va fi caz similar cu Luca; lui i-au trecut in jurul varstei de 6 luni. Eu ii dau Marei Infacol; incearca-l la Justina. Sper sa dea rezultate si sa-i treaca dulcei colicii.
Rebiana27 spune:
DELIA multa sanatate lui Jane!
ANDRA sa aveti pofta!! Ai baiat mare si papacios!
(Unde ai gasit faina de orez? la Luca nu am folosit... cumparam doar cereale pe baza de orez)
miria_cristina spune:
Nici eu nu-i fac cu blitz deobicei, dar uite ca mi-au scapat cateva poze si se mai si uita la mine.
Acuma, unii zic ca nu-i nimic, dar eu citisem altceva in indicatiile aparatului foto.
greenfrog spune:
andra ce bine ca mananca puiul, sunt sigura ca o sa recupereze rapid. I-am repetat sumarul de urina lui Petru si urocultura. sper sa iasa bine, are pofta de mancare mare si de cand trage asa de bine la san am si lapte mai mult.
azi noapte l-a durut burta de la gaze si m-a trezit din doua in doua ore sa manance putin. la 5 dimineata a facut un mare kk si s-a usurat.
acum sta langa mine in patul mare si isi studiaza cu insistenta manutele. nici gand de somn desi eu as dormi in secunda doi.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
kossir spune:
Buna seara fetele cucuietele,
Revin si eu dupa o absenta anunatata de altfel, dar prelungita neintentionat.
Am fost la bunici, apoi pe acasa, in vizite, asteptand musafiri, serbare de sfarsit de an scolar, plaja, etc.
Nu-mi ajunge iar ziua, imi mai trebuie cateva ore. Parca sunt si mai inceata, lenesa, ma dor toate oasele, nu stiu ce am. Inceputul sfarsitului . Acusi schimb prefixul, e explicabil.
N-am aucat sa citesc tot din urma, ati fost prolifice, nici nuc red ca mai apuc cele 3 capitole .
Spun si eu "LA MULTI ANI" Stefanei, Rebianei si lui mami25, sa fiti sanatoase, fericite si sa va bucurati de puii vostrii. Scuze de intarziere .
Rebiana, Alina, Denisa, Dayanara, Ella, vazut puiuti frumosi, jucausi, balacaciosi, generali, ce mai, niste scumpatati . Sper ca n-am uitat pe nimeni din cei carora le-am vazut poze recent .
Noi inca ne luptam cu lapticul, va spuneam ca mi s-a oprit complet, apoi a revenit, dar nu mai e asa mult. Eu sper sa se sature cat de cat, desi se scoala la 4 dimineata sa manance, ceea ce nu mai facea de la 3 saptamani. Dovada ca seara nu e destul. Altfel doarme ok, umple pampersi la greu, veselie, nu mai zic. Maine sau poimaine mergem la vaccin si vedem ce zice si dr.
Ieri si alalteieri am avut lapte din belsug, cat sa ud cateva tricouri, si in seara asta iara s-a cam dus . Am primit si galactogyl, ceaiuri de alaptat, dar cam uit sa le fac . Am mancat si ceea ce trebuie, ma rog, eu incerc. Daca nu se poate, mai vedem.
Vad ca se incepe diversificarea pe aici, waw ce mari suntem. Eu ma gandeam sa o incep dupa 18 august cand ma intorc din tara, asta daca am lapte pana atunci, altfel incep din iulie la sfarsit cred.
Se vorbeste de stat in fundulet, Sofia se ridica ziua toata, ar vrea doar in fundulet, dar o pun doar cate putin, o iau de manute si stam in fundulet si asa analizam totul in jur cu importanta. Am pus-o si intre perne si e foarte multumita de ce i se intampla. De intors de pe burtica pe spate e mai greoaie, nu prea se streseaza, insa se pune pe burtica in cautare de suzeta, se da intr-o parte si alta, se pune in diagonala patului. La baica facem totul balta in jur, ne place de nu mai putem. Afara tipam si ne bucuram, e o dulce, vorba Rebianei, o iubesc de mor, ii iubesc de mor.
Aseara am ascultat melodiile puse de .....cine??? Scuze, chiar nu-mi vine, cert este ca am plans la cea a Irinei Loghin si nnu sunt fan deloc, da deloc.
Delia(free) sanatate multa lui Jane. Offfffff ce greu e cand nu pot respira bine.
Merg la somn ca iara se scoala mandra la 4, ca nu a mancat bine inainte de culcare. Era si obosita ca am fost la plaja si a descoperit marea, atata s-a hlizit la apa si pietre si copilasi ce se jucau in mare.
Va pup, noapte buna
http://community.webshots.com/user/kosscar
Ramy77 spune:
Neata fetele,
E soaaaare!nu pot sa cred!nu stiu cat tine,dar e soare afara!
Noi suntem treze de la 6.30...am facut progrese, ieri s-a trezit printesa la 5 si a mai adormit la 11,deci...azi m-a lasat sa dorm mai mult.S-a trezit azi cu chef de iubarit si povesti,mai nou ma tot trage si pisca de fata,tare-i place...si rade cand aude auchh!
Ieri dupa-amiaza a fost destul de ok vremea, adica n-a mai plouat si a fost si putin soare,asa ca am iesit la o plimbare mai lunga,chiar imi lipsea de cand cu ploile astea!
Pentru mamicile mai experimentate, e ok sa o pun pe Briana la 5 luni sa stea in fundulet sprijinita de perne cate putin? Adica,ea vrea si chiar si din scoica se impinge sa se ridice,dar e ok?
Las o fierbinte pentru cine doreste,merg sa o schimb pe fii-mea...revin mai incolo.
sa aveti o zi frumoasa!
Poze Briana.
dayanara spune:
miria esti tare cu blitzul, uite ca de asta nu.mi fac probleme si silvanei i.am facut gramada de poze cu blitz f f aproape de fata
si lui ivan la fel si ivan a avut 2 controale de rutina la ochi pana la 3 ani si totul perfect
rebiana
eu incep sa seman cu silvana, nu nu ma fac blonda, vreau sa spun ca am inceput sa chelesc:))))))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg