Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

ANDRA sa aveti pofta!! Ai baiat mare si papacios!
(Unde ai gasit faina de orez? la Luca nu am folosit... cumparam doar cereale pe baza de orez)

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

rebiana in primul rand vreau sa-ti spun ca m-a topit mara cand am vazut-o in fundulet

faina de orez am gasit la sensiblu (am vazut si in carrefour), facut de nestle, sigur se gasesc si de la alti producatori, dar nu am avut timp sa verific piata. pe cutie scrie simplu "Orez", fara nimic altceva si m-am uitat la ingrediente, contine 95% faina de orez si restul vitamine. eu as vrea sa vad daca gasesc facut de alt producator pt ca asta contine vanilina si nu mi se pare ok sa ii dau supa cu gust aromat de vanilie cu toate ca nu este accentuat, dar ... nu mi se pare ok, fiecare trebuie sa isi pastreze gustul propriu

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

Neata fetele,
E soaaaare!nu pot sa cred!nu stiu cat tine,dar e soare afara!

Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010

Poze Briana.

si la nooooooooooooi, in 10 minute ies cu piticul afara

POZE

Mergi la inceput

kossir bine ai revenit printe noi!

spuneai de sofia ca se trezeste noaptea sa pape ... fetelor am uitat sa va spun, de vreo 10 zile ianis a inceput sa suga noaptea ca un nou-nascut, o data la 3 ore . el manca la 9, 9.30 seara, apoi la 5 si iar la 9 dimineata, acum seara, la 1, la 4, la 6, la 8 nu stiu ce sa spun, avand in vedere ca nu a luat in greutate, acum ma bucur ca poate mai recupereaza asa, dar este normal sa revina la programul asta????????????????????/

fug sa-i dau marul si apoi plimbarica in pas de voie

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata fetelor!
Noi tocmai am descoperit de cateva ziel ca avem un "copil busola": dupa ce timp de o saptamana il gaseam cu capul unde il pusesem eu cu picioarele (va amintiti ca va scriam eu cum intr-o noapte fiind adormita si pe intuneric, nu intelegeam unde e capul lu bebe), mi-am adus aminte de o doscutie cu copii busola care indiferent cum ii culci ei se muta cu capul spre nord. Asa ca am luat o busola (ca eu zau de am habar cum e cu punctele astea cardinale) si am descoperit ca bebe exact asa facea: se muta cu capul spre nord. Asa ca de 4 nopti l-am culcat de la bun inceput cu capul asa, si niciodata nu l-am mai gasit invers, cu capul unde il pusesem eu cu picioarele.

Andra si Ericutu papa de 2 nopti cum manca cand era mai mic: la 2 maxim 3 ore! Asa ca nici vorba de scos vreo masa noaptea..el le-a indesit!

Fug ca am programare la "pozar" ca nu am mai facut un PAP de dinainte de a ramane gravida

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Neata!

Aseara m-am uitat la film la "Strania poveste a lui Benjamin Button" si tare m-a dat peste cap. E interesant ca idee, dar trist...mai bine nu ma uitam. Si-mi dadeam seama in timpul filmului ca nu-mi face bine, dar nu ma mai puteam razgandi..eram curioasa sa vad pana la capat...Na, asta e...

Raducu e foarte vesel, desi aseara a avut ceva dureri de burtica. De cand am schimbat lapticul a inceput sa faca si kk singurel si-s tare bucuroasa.

Si noi vrem sa iesim la plimbarica, sa vad mai intai cum imi termin treburile prin casa...

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

poze Raducu inotatorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Dragele mele, va salut din Brasov!!!

am ajuns cu bine, am fost cam stresata pe drum ma gandeam ca ma descurc greu doar eu cu copilul si cu toate bagajele dar ne-a ajutat Dumnezeu si am ajuns cu bine. acuma profit de papa bun si relaxare cu ai mei

azi am fost deja sa ma interesez pt pasaportul lui Robin, daca are nevoie cineva de informatii pot sa scriu.

citesc din urma si mai scriu. Pupici!!!!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

neata, fetele!!!!1
un capuccino asa de dimineata,dinpartea nostra.

noi suntem foarte vesele in dimineata asta, ca ne-a dansat si cantat mami ahhahah, ce nu face mami ca sa vada fata razand.
dar chiar ne-am distrat amandoua
abia atept sa mai creasca sa putem dansa , canta , scalambaia impreuna.

mai fetelor...cand o veni ziua aia , cand ma voi lauda si eu ca a dormit fii-mea toata noaptea sau cel putin 5-6 ore legate

azi dimineata iar mi-a dat trezirea la 4 , cu chef de joaca si gangurit, iar eu dormeam pe mine la greu :(((

Ellanik pe aici suntem, am citit tot ce a-ti scris , fetelor, dar mai greu cu raspunsul din lipsa de timp, ca acum citeam 2-3 posturi, mai reveneam la o ora-2 sa citesc in continuare...
am dat , insa, cateva PM-uri
apropo, un mare mare tzuc la dulceata de fii-tu

FREEDELIA insanatosire grabnica lui Jane

LA MULTI ANI iepurasilor sarbatoriti zilele astea si celor de azi
MARIA de OANKA
ERIC de MAMI25
IRIS de ANDIRA
MELINA de 2 ANKE
LAVINIA de BRUMARI

SI LA MULTI ANI MAMICILOR SARBATORITE ZILELE TRECUTE

PUPICI MULTI LA TOTI PUIUTII SI MAMICILE

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

DELIA i-mi pare rau de JANE dar sper sa-i treaca repede sa nu se mai chinuie saracuta, eu i-mi aduc aminete de IOANA la 3 saptamani si la 2 luni cand nu putea sa respire si tare nasol a fost.

am fost si noi la medic si au amandoi rosu in gat de la vremea asta care nu se mai hotaraste daca este vara sau nu.
asa ca sunt amandoi cu tratament si trebuie sa man vaccinul IOANEI.
nici noi nu am mai luat decat 400 gr luna asta dar ea de vreo saptamana tot sugea putin si apoi se punea pe plans si eu mama nebuna am zis ca nu-i mai convine pozitia de papa.

CARMEN ma bucur ca ati reaparut si ca sunteti bine.
cu lapticul stai linistita, incearca sa nu te mai obosesti si ai sa vezi ca iti vei reveni, am mai patit si eu asa cand eram foarte obosita si simteam sanii foarte moi.

INA ma bucur ca ati ajuns cu bine la BRASOV si sper sa va prinda bine calatoria in tara si rasfatul acordat de bunici.

ROXANA daca te ajuta cu ceva o sa chelim impreuna ca si la mine cade parul intr-o veselie.

gata ma duc sa scot piticii afara, ieri dupaamiaza i-am dus la un restaurant-terasa cu ponei si STEFAN s-a distrat super bine.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata ,

Eu m-am trezit cu o durere ingrozitoare de cap. Am mancat un mango si am inghitit ibuprofen si fuga la somn. Pitica a ramas la ai mei jos, doamne iti multam ca altfel ce ma faceam???

Ramy cred ca e ok daca i pui intre perne. Cand era mica mica, unul din pediatrii in care eu am deplina incredere mi-a spus pana pe la 4-5 luni sa o tin mult pe burta sa iti dezvolte muschii spatelui si dupa 5 luni sa incep sa o pun intre perne. Sa nu o inalti prea tare si sa nu o lasi sa se sprijine numai in puterea coloanei!!! asta nu a mai zis, dar asa ma gandesc eu!

Fetele cu mancatul des sa stiti ca si Joy a avut o faza din astea de s-a terminat acuma 5 zile. Se trezea ca un bebelus si manca la max 2,5 ore de a scos pepenii din mine. Am tras eu sa cred ca nu se satura dar s-a reglat copila.

Eu citesc pe siteul american de pediatrie recomandarile pentru diversificare. Se zice acolo sa ii prepari tu copilului cerealele. Cele din comert zice ca sunt gatite si apoi deshidratate, pierzandu-se altfel multe din elementele hranitoare esentiale.

Ce nu stiu eu este ce fel de cereale sa rasnesc? ca astia le zic la toate "oats"!! Rebiana citeam si de faina de orez, care zic ei ca ar fi bine sa folosesti orez brun, salbatic sau basmati cu bob mic. Eu ma gandesc sa fac niste teste si sa gust eu. daca e sa fie buna, imi rasnesc multe si le depozitez in cutii ermetice.

Ii dau piticei suc de morcovi sau de mere si e f incantata. Pentru ca nu reusesc sa tin pasul cu gurita ei se enerveaza ca nu mai vine ca la tzitzi. Am inceput din nou sa ii dau fier si nu il mai vomita asa ca bagam 15 picaturi pe zi.

Stefimic la tine am citit ca ii dai osteocare siropel? As fi vrut sa ii dau si eu lui Joy in loc de calciu ala gluconat dar pe prospect zice ca pana la un an nu!!!

Delia cum esti? Jane? pediatrul ce zice? m-am ingrijorat cand ai scris!!! pup..

fug sa schimb cupilu ca e kakat pana sub brat:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Buna, fetele!

Eu tot ma confrunt cu colicile, in fiecare dimineata am, bine ca dureaza mult, max 30'..cand vor trece? cand va implini Justina 3 luni?

Mara inca mai are colici. Probabil va fi caz similar cu Luca; lui i-au trecut in jurul varstei de 6 luni. Eu ii dau Marei Infacol; incearca-l la Justina. Sper sa dea rezultate si sa-i treaca dulcei colicii.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Buna!

Rebiana eu am colicii, nu Justina.
Multumesc lui Dumnezeu ca nu are ea, la ce dureri indur, nu as vrea sa le aibe ea.
Sper sa nu ma tina pana la 6 luni.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput