Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui annya9

Neata!

Aseara m-am uitat la film la "Strania poveste a lui Benjamin Button" si tare m-a dat peste cap. E interesant ca idee, dar trist...mai bine nu ma uitam. Si-mi dadeam seama in timpul filmului ca nu-mi face bine, dar nu ma mai puteam razgandi..eram curioasa sa vad pana la capat...Na, asta e...

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

poze Raducu inotatorul

Si eu ma vrut sa ma uit dar am adormit.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andra felicitari pt mancacios!

kossir ma bucur sa te vad

stefi cam cat dureaza caderea asta a parului? abia ce facusem si eu un par frumos in sarcina dupa trim 1 nu.mi cadea nici macar 1 fir!

azi noapte am dormit de la 2 ce.i drept pana atunci a mancat, pana la 8-9 dimineata cand m.am trezit de buna voie inaintea lor, a mancat iar la scurt timp si inca doarme
m.am prins de ce a avut noaptea alba atunci, pt ca a mancat mult si.a durut.o burta, ea face caca in fiecare zi, dar cum mananca f mult cateodata tre sa faca de 3 ori ca sa se simta bine, asa ca i.am bagat un praf ce se da aici pt flora si gata , i.am dat doar de 2 ori praful asta de cand s.a nascut si are tranzitul perfect reglat

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

La multe lunite si anisori, sarbatoritilor de azi: Eric Petrus (de mami mami25_7), Maria-Emilia (de mami Oanka80), Iris Alexandra (de mami Andira), Melina Isabel (de mami 2anke) si Lavinia Valentina (de mami Brumari)!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fete!

Ne-am intors de la vaccin. Saracu' e lovit in aripa, dar a rezistat cu stoicism la 2 focuri de miraliera pe ambele buci. Acuma doarme. Cica are greutatea unui copil de 4 luni. Se minuna ce mare, durdulache si frumos e. Pai, daca l-am facut eu!!

ROXANO - Cum nu te-ai gandit la blitz, fata??

Care ati mai facut cu blitz, ca sa nu ma simt singura pe aici.

Merg sa mananc sa nu-mi scada suncuta de pe burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Buna, fete!

Ne-am intors de la vaccin. Saracu' e lovit in aripa, dar a rezistat cu stoicism la 2 focuri de miraliera pe ambele buci. Acuma doarme. Cica are greutatea unui copil de 4 luni. Se minuna ce mare, durdulache si frumos e. Pai, daca l-am facut eu!!

ROXANO - Cum nu te-ai gandit la blitz, fata??

Merg sa mananc sa nu-mi scada suncuta de pe burta.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Hi,

noi mai facem cu blitz... eram curioasa daca ai comandat pana la urma produsele homeopatice din Germania si daca dau rezultate.
Aici e tare cald, in jur de 30 grade, doar dimineata mai iesim putin, in rest pe langa casa, la umbra stam.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

miria nu fata nu m.am gandit si nici nu ma gandesc, sa rabde la blitz doar e vedeta:)))

casi sa nu faca vreo reactie la vaccin
cate kg are? sau de fapt cat a luat pe luna?

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Luna trecuta la control avea 5400, iar acum are 6200, greutatea si 64cm lungime.

Mi-a zis sa am grija sa nu se ingrase mai mult, dar eu nu-i dau sa pape mai mult decat cere el si, in plus, nu mananca mult. Cica ar fi de constitutia si masuratorile unui bebe de 4 luni.

Si m-a mai pus sa-l DECALOTEZ!!!! Eu????

Mergi la inceput

miria la fel e si silvana doar ca ea nu e atat de inalta, adica la 3 luni nu cred ca va ajunge la 63 sau 64 ...poate 62 da
si eu am grija sa nu se umfle, pediatra a zis ca e ok ca nu e pufoasa, are carnea tare stiu ca.s dragut acum asa rotunzi dar peste 2 ani deja prefer un copil bat in dunga decat grasut

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Buna fetele!
Of, la voi e soare? Ca la mine tot nori si vant, ptiu, duca-se pe pustii!!! Am observat ca Andrei mananca mai des cand stam in casa... si mami la fel, sa nu slabeasca, Doamne fereste!

Miria si mie mi-a zis pediatra sa decalotez si sa vad daca e rosu mai tare acolo, sa picur rivanol... Am facut asta de 2 ori in 2 luni ca mi-e prea mila de el, nu pot si gata... grasunelul

La multe lunite si anisori Eric Petrus (mami25_7), Maria-Emilia (Oanka80), Iris Alexandra (Andira), Melina Isabel (2anke) si Lavinia Valentina (Brumari)!

Delia bolnavioara si sa ii treaca cat mai repede!

Ma duc sa imi fac un ceai si revin!

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

eu am folosit, dar nu f de aproape, stiu ca nu se recomanda a se utiliza mai aproape de 1 m, in situatiile astea, am folosit zoom-ul

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput