Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Buna fetelor!
In sfarsit, reusesc sa v-o prezint pe Alexia. Asta daca doriti sa o cunoasteti. Si o sa-l vedeti si pe Tudor alaturi de ea.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

irina, sunt superbi puiutii tai tudor are niste mutrite de m-a dat pe spate, alexia este o frumusica si o scumpa, iti seamana f bine. mi-a placut f mult rochita de la botez

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

M-ati omorat cu decalotarea! Na, ca iar am probleme!

Fata, ROXANO, mai ca mi-e rusine de operatiunea in sine. Adica, stau si....belis pe furis, la baiatul meu? Taci, fata ca-i o perversiune la mijoc.

Vezi, nu era mai bine cu circumcizia?

Mergi la inceput

ANDIRA, DELIA - Ma alatur voua intru-suferinta. Si cu Dami patesc cam la fel si ce-i mai rau e ca tatal pandeste momentul ca sa fie cat mai "aproape de fii-sa" tocmai cand face o boroboata sau ma enerveaza la culme. Ee, atunci sa vezi cu articulez la amandoi prin casa.

Mergi la inceput

REBIANA - Saru'mana! A contat un raspuns in plus pentru linistea mea.

Mergi la inceput

YAIA - Mor dupa copiii cu parul ca fatuca ta! Al meu dupa ca are parul lipit de cap, i-a inceput si sa cada.

Azi, dupa vaccin a dormit nitel si-acuma alearga caruselul.

Doamne, ce-l mai iubesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Andra ma bucur ca suge asa bine Ianis. La voi era problema cu luatul putin in greutate?

Eu sper sa pot astepta pina sta David in fundulet si apoi sa incep diversificarea total diferit fata de la Daria (am inceput cu sucuri de fructe), cu legume dupa o carete agreata de ministerl sanatatii din Italia. Prezentarea e foarte clara si de bun simt. O sa va scriu si voua cite ceva din metoda cind am timp.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

da, noi am fost dezastru pe cantar luna asta

asteptam sfaturile despre diversificare de care spui

POZE

Mergi la inceput

bluekidoo pup tanya mica sa ii treaca iritatia incearca si cu ultralan sau nidoflor, ideea este ca trebuie sa descoperi ce ii merge ei bine si astfel scapati f repede de neplacere

POZE

Mergi la inceput

alina un buchet mare de flo pt tine pt filmulete

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Andra ma bucur ca suge asa bine Ianis. La voi era problema cu luatul putin in greutate?

Eu sper sa pot astepta pina sta David in fundulet si apoi sa incep diversificarea total diferit fata de la Daria (am inceput cu sucuri de fructe), cu legume dupa o carete agreata de ministerl sanatatii din Italia. Prezentarea e foarte clara si de bun simt. O sa va scriu si voua cite ceva din metoda cind am timp.

da, noi am fost dezastru pe cantar luna asta

asteptam sfaturile despre diversificare de care spui

POZE

Da, citisem cind ai scris cu 100 de g. Si eu ca si Vladi banuiesc o greseala de cintarire. Nu imi aminteam exact pentru ca imi aminteam pozele cu Ianis si clar nu imi inspirau probleme cu luatul in greutate. Arata super si superb.

Ella si eu sunt de acord ca puiutii trebuie invatati cum se face. Exzersaam asi noi risicatul-moerat o data pe zi si ii dau mereu jucarii sa prinda cu minutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna seara
Le multumesc fetelor care mi au urat bun venit.
Ellanik vazut marinar mic e superb sa va traiasca sa fie sanatos si sa va bucurati de el..Eu n-am mai scris ptr ca piticul imi ocupa tot timpu si nu am nici in pic de ajutor...
Aveti dreptate nu prea se recomanda zaharul pana la un an dar pediatra mi a zis sa ii pun o lingurita de zahar in ceai eu n-am ascultat-o in intregime si am pus fructoza in loc de zahar azi i l-am dat neindulcit si n-a fost agreat.. o data asa odata asa..

I-am facut pasaport lu asta micu ca intentionam sa plecam peste vreo 3 luni in strainatate, a stat cumintel la pozat...

Ma enerveaza ca arunca suzeta si isi baga degetu mare mi e frica sa se obisnuiasca.. in rest totu e ok.

o seara placuta tuturor.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna mami de Daniel 24.februarie.2010

Mergi la inceput