Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ioana, desi nu am dowloadat inca, vroiam sa iti multumesc si eu ca ti-ai luat din timpul tau sa pui filmuletele.
Te rog ai grija de tine, odihneste-te. Poate ar fi bine sa mergi la medic. Sper sa treaca durerile..

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Delia, sanatate lui Jane, sper sa treaca problemele cit mai repede.

Va trece si nervozitatea lui Jodie. Poate era pe fondul oboselii. Se poate sa fie un inceput de raceala si la ea?

Si Daria e geloasa cind il alint pe David. Trebuie sa fiu extrem de atenta ca orice vorba frumoasa sau apreciere la adresa lui sa fie urmata de una la adresa ei. Si daca il dragalesc bunicii sau altcineva se uita lung si parca se intristeaza si se gindeste la ceva plus ca incepe sa faca spectacol sa atraga atentia.

Mergi la inceput

Vladi, eu incep sa banuiesc ca traiul de mamelon si agitatul sunt din cauza faptului ca nu vine destul lapte. In ultimele doua saptamini a luat 310g. Am facut proba suptului si imi arata undeva la 100g-chiar si la 7-8 mese pe zi ma gindesc ca nu e suficienta cantitate pentru el.

Nu stiu ce sa fac, asa s-au reglat sinii. Am incercat asa ii dau biberon dar iasi face greata. Nu a mincat nici macar un ml. Ma gindesc sa schimb biberoanele Avent cu Nuk.

Andra ma bucur ca suge asa bine Ianis. La voi era problema cu luatul putin in greutate?

Eu sper sa pot astepta pina sta David in fundulet si apoi sa incep diversificarea total diferit fata de la Daria (am inceput cu sucuri de fructe), cu legume dupa o carete agreata de ministerl sanatatii din Italia. Prezentarea e foarte clara si de bun simt. O sa va scriu si voua cite ceva din metoda cind am timp.

Ma gindeam la Oanaiaocovita. Sper ca aveti vacanta frumoasa. Daca se face vremea buna bu veniti pina in Piatra Neamt?
Stiu ca erai ingrijorata cu diversificarea. Cu cit citesti mai mult cu atit simti ca e mai greu. O sa vedeti ce usor vise va parea cind veti fi trecut de primelele luni.

Apropo de citit am sa cer permisiunea la grupul Dariei sa forwardez materialel pe care le avem noi pe e-mail.

Am vazut poze cu ofiterad si alti frumosi.

Blue, am avut si noi o saptamina o mica iritatie la fundulet. Totul e f bine cum ti-au explicst mamicile: spalat dupa fiecare pampers, sters-ai grija ca hirtia e albita cu clor (e bine sa ai niste prosopele sterile, uscat chiar cu aer daca e necesar-foen, apa termala. La noi a mers bine alternativ un antimicotic (Eosina-se gaseste in Italia face minuni pe orice bubita, singurul dezavantaj ca e rosu dar iese la splat)cu bepanthen.

Sper sa nu fie caz grav de eritem, a vut o nepotica, ii trimiteau aleze speciale din Italia, nici un pampers nu era bun. A ramas cu un semn la spate cit i-a erodat pielea. Nu vreau sa te sperii scriu dar ca se poate intimpla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

freedelia, , eu nu ma pricep la mai multi copii, am unul singur dar care urla cat 10... sper sa ii treaca nervii si sa-si revina. succes cu toti. eu nu pot sa inteleg cum te descurci cu 3. esti super!!!

miria, si eu am mai facut cu blitz, incerc mai putin, stiam ca nu e ok, dar fara ies pozele naspa, ce sa fac... macar nu ii fac de foarte aproape. si noi tot azi am facut vaccinul si e marait rau. de fapt la mine a marait ca ii dau calciu.

fetele, pe voi v-a pus pediatrul sa dati 10 zile calciu la bebe??? mie mi-a zis 5 mg calciu (gluconat) dizolvat in outin ceai. dar e naspa ca da dureri de burta. de sambata e fff marait toata ziua. dar marait rau de tot. nu mai pot sa il opresc... are niste crize. sigur e de la calciu, pe urma rade. dar eu ce fac??? innebunesc 10 zile?? ca plange non stop. numai daca mai adoarme am noroc si tace. in rest sunt capie. acum e cu tasu si urla ca din gura de sarpe.

miria, si cine mai e interesat. mie mi l-a decalotat asistenta, am fost de 3 ori pana acum, ii face cate putin, la 3-4 zile. cica o data mai ma duc si gata. eu la fiecare schimbat de scutec apoi ii pun doar la cuculet pe o dicheta demachianta rivanol si neopreol (care cicatrizeaza) a cam marait el, evident, si cand ii face ea, si pe urma acasa, cam o zi, la foecare "operatiune", dar eu prefer sa il fac asa, mai ales ca il face ea care se pricepe, si nu mai imi e frica pe urma de infectii... eu zic ca tre decalotat. parerea mea...

mami de Tudor Cristian 23.04.2010

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bordeancavio

freedelia, , eu nu ma pricep la mai multi copii, am unul singur dar care urla cat 10... sper sa ii treaca nervii si sa-si revina. succes cu toti. eu nu pot sa inteleg cum te descurci cu 3. esti super!!!

miria, si eu am mai facut cu blitz, incerc mai putin, stiam ca nu e ok, dar fara ies pozele naspa, ce sa fac... macar nu ii fac de foarte aproape. si noi tot azi am facut vaccinul si e marait rau. de fapt la mine a marait ca ii dau calciu.

fetele, pe voi v-a pus pediatrul sa dati 10 zile calciu la bebe??? mie mi-a zis 5 mg calciu (gluconat) dizolvat in outin ceai. dar e naspa ca da dureri de burta. de sambata e fff marait toata ziua. dar marait rau de tot. nu mai pot sa il opresc... are niste crize. sigur e de la calciu, pe urma rade. dar eu ce fac??? innebunesc 10 zile?? ca plange non stop. numai daca mai adoarme am noroc si tace. in rest sunt capie. acum e cu tasu si urla ca din gura de sarpe.

miria, si cine mai e interesat. mie mi l-a decalotat asistenta, am fost de 3 ori pana acum, ii face cate putin, la 3-4 zile. cica o data mai ma duc si gata. eu la fiecare schimbat de scutec apoi ii pun doar la cuculet pe o dicheta demachianta rivanol si neopreol (care cicatrizeaza) a cam marait el, evident, si cand ii face ea, si pe urma acasa, cam o zi, la foecare "operatiune", dar eu prefer sa il fac asa, mai ales ca il face ea care se pricepe, si nu mai imi e frica pe urma de infectii... eu zic ca tre decalotat. parerea mea...

mami de Tudor Cristian 23.04.2010

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Si lui David i-a dat pediatra calciu, tot 5ml. De miine incepem. Eu trebuie asa imi pun tabel pe frigider cu atitea asiropele asi picaturi...

Fug sa vad daca gaaseasc vreun articol care asa ezxoplice cum trebuie decalotat. Noua nu ne-a zias nimic de rivanol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

ANDRA - Cine e sef la neonatologie la Giulesti? Dr. Toma?

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

da, eu am f mare incredere in tot ce ne spune, mai ales ca e tatic de 2 baietei gemeni nascuti prematur si de multe ori ne-a dat sfaturi de genul "eu la baietii mei am facut asa", etc

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

Nu am mai avut breton de ceva ani si nu ma obisnuiesc cu noua mea imagine.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

vrem poze

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

yaia pai nu esti blonda?
fetita e superba de.a dreptul , amandoi copiii sunt frumosi, fetisoare de copii blanzi, poate alexia cum seamana cu tine va face gropite in obraji si ea

miria, andra, nu e vorba sa trageti mult sa.i doara cand decalotati, daca chestia asta se face cate un pic si usor, incet incet singur se decaloteaza si poate fi spalat si asa sa evitati infectii, eu cand am vazut ce.au patit altii de s.au imflamat , m.am apucat sa.i fac usor lui ivan de nici nu.si da seama, nu trebuie lasat asa, barbatii se spala acolo, dar nu doare (asa numitul belis pe furis, na scuzati.ma da popular asa se zice)
acum fiecare face cum crede ca nu e vreo problema, poate nu e musai sa se infecteze

child ma bucur ca albert si.a revenit cu mancatul

erina, daca vrei sa.i dai lapte muls cu biberonul, tre sa insisti , e normal sa.si faca greata acum pt ca nu.i obisnuit dar la varsta asta nu.ti ia 1-2 zile sa.l obisnuiesti

bluekido, imi pare rau de reactia taniei, saracuta

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

anca si bebelusi care nu suporta sa stea intinsi , plang si prefera scoica, refluxul nu e nasol cand vomita, atunci e mai bine ca da afara, mai rau e cand refluxul ajunge doar pe esofag cu arsuri
exact ca atunci cand eram gravide si aveam arsuri, eu nu luam nimic si doar ridicata in fund rezemata de perne imi trecea, daca ma puneai sa stau intinsa cred ca eram in stare sa bat pe cineva, asa ca.i inteleg perfect

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

freedelia imi pare rau, jude intr.adevar e la o varsta mai complicata, dar imi vine sa rad de john cu capra vecinului :))))
sa treci cu bine si intreaga la cap prin asta, ca ei n-au treaba

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput