Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina
Care ati mai facut cu blitz, ca sa nu ma simt singura pe aici.

Guilty!... la amandoi copiii... doar nu puteam sa fac separatism, nu?

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

Am inceput tratamentul cu ceai de musetel, crema de galbenele, ulei de masline, bephantene si fundu gol toata ziua, dar spre dezamagirea mea a inceput sa se extinda iritatia .. m-am intalnit azi cu asistenta dr mele de familie care are o fetita de 2 ani si mi-a spus ca si cea mica a patit la fel tot de la pampers si nu a tratat-o corespunzator iar acum se chinuie pe la dermatolog ca a facut o eczema din cauza asta astazi o sun pe dr pediatra sa ne spuna ce avem de facut.. sper sa se vindece mai repede ca ma sperie cand o vad asa rosie

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Eu am mai scris de unguentul preparat in farmacie.. e pt eritem fesier...

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna fetelor!
In sfarsit, reusesc sa v-o prezint pe Alexia. Asta daca doriti sa o cunoasteti. Si o sa-l vedeti si pe Tudor alaturi de ea.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Mama Miria, dar a luat bine, nu gluma. Al meu are doar 5700, dar s-a si nascut cu mult mai putin...ca altfel a luat peste 1250 in fiecare luna.
De cuculet...nu stiu pe cine sa mai ascult...dar dr. mea mi-a zis sa-l spal zilnic acolo, insa nu eu fac treaba asta ci sotul....asa m-am gandit eu, ca-i treaba barbateasca!
Colici mai am si eu uneori, dimineata cand il alaptez direct de la tzitzi, dar mai are si el, bietul de el si in mod special seara pe la 6, 7 il apuca.

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

poze Raducu inotatorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ioana, Asteropi, Michelle - multumim pt urari!

Eu sunt nitel capsata, la ora asta e la noi episodul "masa de pranz" in reluare. Adica n-au vrut sa manance la pranz ca cica erau obosite, le-am trimis la culcare, au dormit, si acum le-am pus iar sa manance.
Si stau la masa de cam 1h, pt ca le-am pus sa manance singure de vreo 4-5 zile.
Cred ca ma prinde ora 7 cu ele pe scaun la masa...

Ma duc sa-i fac baitza lui Iris cat sunt ele la masa...

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Buna fetelor!
In sfarsit, reusesc sa v-o prezint pe Alexia. Asta daca doriti sa o cunoasteti. Si o sa-l vedeti si pe Tudor alaturi de ea.

Puteam sa jur, Irina, ca tu esti blonda! Asa vazusem eu intr-o poza de-a ta cu Tudor - era de-un Craciun - ... sau nu vazusem bine?
Alexia e o frumusete; iti seamana; are ochii tai.
Scumpei foc ambii copii; Tudor pare absorbit de surioara lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Buna fetelor!

Alexia e o frumusete; iti seamana; are ochii tai.

-------------------------------
Exact asa am zis si eu!!! E o frumoasa!!!!!!!!!!!!!!!!

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Rebiana culmea ca in fiecare dimineata intre 7 si 9 am aceste dureri..si la Ioana le-am avut..dar parca la 3 luni au trecut. Insa, la Ioana am avut de 2-3 x dureri/luna.
Sper sa treaca si sa nu fie vb de altceva decat colici.
Merci pt sugestie!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Eu il decalotez pe David o zi da una nu. La baita de inmoaie pielea si se decaloteaza usor. Ii picur apa acolo sa indepartez depunerile.

Sper sa nu gresesc, noua asa ne-a recomandat pediatrul. O prietena a ajuns cu baietelul la operatie pentru ca nu a decalotat.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Yaia -- please, trimite-mi si mie cateva poze unde pot sa le vad (photobucket sau flickr sau pe email) pleeeeeaseeee

Andira -- te inteleg perfect, si la noi mesele sunt un calvar, Jodie mai nou, de cand cu bebe, refuza sa manance singura, John se enerveaza rau ca ea este hranita (dar nici nu vrea sa i se dea si lui in gura, doar asa, sa moara si capra vecinului, adica de ce ea sa fie hranita...), mananca incet, dupa fiecare imbucatura tre sa ii zic sa manance, Jodie se baga pe sub masa... cand sunt singura cu ei, mai ales daca mai plange si Jane sau tre sa manance si ea, simt ca imi pierd mintile...

Azi am avut o dupa-masa foarta nasoala, John a avut tenis, am mers cu toti trei, s-au jucat dupa tenis la un loc de joaca, super fun, mai, cand sa plecam acasa, a inceput Jodie sa urle, sa dea in mine, nu stu ce a apucat-o si asa a tinut-o aproape non stop pana la 9 cand a adormit. NU stiu ce are, este cumplit de nervoasa, loveste, tipa -- sunt cam depasita momentan, pentru ca cred ca ea se comporta asa pentru ca se simte in nesiguranta de cand cu bebe, insa efectiv nu am cum sa ii dau mai multa atentie, petrec foarte mult timp cu ea, dar mai am inca doi copii... In fine, ma plang si io la cine ma asculta, de rezolvat s-o rezolva cumva...

Va pup...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput