Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mamici greaselile apar pentru ca taastez pe intuneric. Scuzeee... pluas ca mai am si taaste lipicioaaase.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Delia si pt mine e inceput sa fie un calvar la masa...
Au stat azi efectiv 2,5h pana au mancat, si Irina tot n-a terminat tot.

Maine mi-e groaza ca o luam de la capat, sper sa mearga mai repede. Nici nu stiu ce sa fac, m-am saturat sa stau cu gura pe ele sa le zic "mananca" pentru fiecare inghititura.

Le apuca harjoneala, le-am pus separat - una in bucatarie, una in sufragerie - fiecare a zis ca nu mananca daca nu stau cu ea, Iris in camera ei era si ea fomista, normal ca m-au apucat nervii ca nu mananca singure.
Si uite asa a durat masa de pranz pana la 6 seara.

Le-am taiat desenele, n-am mai iesit nici afara (de fapt n-am iesit ca a plouat, dar le-am zis ca pt ca n-au mancat la timp), iar cu Jodie te inteleg perfect, Nati foloseste orice pretext ca sa racneasca.
S-a invatat ca de fiecare data cand ii fac observatie sau ii spun ca m-am suparat, sa vina si sa se agate de mine cu "vreau sa te iubesc!!".
Am impresia ca perceptia ei e ca daca ma imbratiseaza, toate apoi sunt bune si frumoase. Si evident o luam de la capat, ea face ce vrea, eu ma enervez, ea racneste, vrea sa o iubesc, nu pot sa-i zic nu ca dupa aia zice ca o resping, si tot asa. Am zis ca ma duc la psiholog sa vad cum abordez, nici sa se simta neglijata, dar nici santajul asta nu e ok.
Cum ii fac observatie nu mai vrea sa faca nimic singura, nu se mai imbraca, nu se mai incalta, nu se mai piaptana - toate sunt cu "vreau sa ma imbrace / incalte / pieptene etc mami", iar eu sunt capiata ca sunt 3, nu e numai ea.

Imi vine sa ma duc sa-mi iau pastilele alea cu Calmogen, pentru care vad reclama la tv . Nu intra insa in discutie, cel putin cat alaptez.

Si ca sa revenim la o nota mai optimista, concertul de ieri a fost suuuuper!!!
A meritat pe deplin efortul, show-ul a fost excelent, si atmosfera bestiala. Oamenii chiar s-au preocupat sa iasa bine. Flacarile alea care erau pe scena le simteam noi de la 500-700m, imi imaginez cum le simteau ei. Una peste alta, mi-a parut foarte bine ca m-am dus (Michelle, m-a impulsionat mesajul tau ).

Insa acasa ma astepta o surpriza, respectiv iepurasul meu a mancat 40ml de laptic, pana s-a prins ea ca e chiar tetina, nu tzitzi, dupa care nu a mai vrut sub nici o forma sa manance. Erau sa ma sune, disperati ca nu vrea sa manance ce i-am lasat (si-i lasasem vreo 300ml) dar pana la urma la 9 a adormit, fara sa mai zica ceva, si s-a trezit de-abia la 3 sa manance. Deci a fost ok.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Dragele mele, multumesc pt urarile voastre intr-adevar e bine acasa langa mama si tata, au grija si de mine si de copil.

Child ma bucur ca Albert mananca din nou de la titi, sa o tina tot asa! Ne vedem sigur, saptama asta mai alerg cu pasapoarte si alte treburi dar te sun si aranjam ceva. Eu stau in Gemenii langa podul Zizin. Tu pe unde stai?

Yaia vazut copilasi si mamica frumosi si voiosi. ce temperatura era in piscina? nu ati avut probleme cu clorul in cazul Alexiei nu? (ma refer iritatii sau ochisori rosii).

Ioana merci de mesaj, ti-am scris inapoi

Decalotare nu fac nici eu, asa mi-au zis nici sa nu ma ating, in Belgia se face dupa 2 ani, acuma cate capete atatea pareri.

va pup pe toate si o seara placuta!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Rebina stiu ca ai scris de unguent dar azi am fost plecata si am uitat hartiuta acasa si nu am mai stiut ce sa cer iar farmacista era tanara si nici ea nu stia prea bine ce sa-mi dea asa ca am renuntat. Maine trebuie sa ajungem la doctora asa ca incerc sa stau calma pana maine ca deja imi e teama sa nu-i fac eu mai mult rau daca ii incarc pielea cu creme.. O sa va spun ce concluzie a tras si doctora si ce ne da.. Sper sa-i treaca cat mai repede si sa nu-i mai apara asa ceva. Dupa ce m-am intalnit cu asistenta doctorei mele si mi-a spus ca ea nu a actionat calumea la timp iar acum are fetita 2 ani si inca se chinuie cu "roseata" parca mai tare m-a speriat. Abia astept sa o vad din nou "curata" ca nu am liniste pana atunci

Vio gluconat de calciu ii dau si eu. i-am dat si l-a 2 luni iar azi i-am cumparat sa-i dau la 4 luni. si mai trebuie sa-i dau la 6, 9 si 12 luni. Ii dau cate 5 ml pe zi timp de 10 zile si il diluez in lapte. Pana acum nu am avut deloc probleme, a mancat laptele ca si cum nu era nimic acolo si nu a avut nici dureri de burtica dupa. Vezi ca noua ne-a scris pe reteta inca un calciu ca inlocuitor pentru gluconat.. mi-a spus ca pot folosi oricare dintre ele ca eu i-am dat gluconat la 2 luni si am intrebat-o daca la 4 luni trebuie sa folosesc tot gluconat si a spus ca il pot folosi pe oricare il gasesc ca este acelasi lucru. problema este ca nu inteleg numele celui de-al doilea calciu ca sa ti-l spun

Delia pozele de la semnatura mea sunt pe photobucket

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Andra am notat si unguentele de care zici.. cred ca imi fac o mica farmacie in casa numai sa-i treaca fetei iritatia. Vad ce ne mai da si doctora.
Hai ca fug.. pitica e obosita tare si isi scote suzeta din gura, nu mai poate sa duca manuta sa o si bage la loc si o agita prin fata ochilor si plange la ea

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Am venit de la vaccin. A fost ok, Sofia a plans putin si gata, apoi a ras cu toata lumea. Sper sa nu avem reactii.
Avem 7kg si 66,5cm. A luat 600g luna asta. E bine, avand in vedere ca a luat 45g intr-o saptamana, lapte nu prea e. Nici nu stiu cum a luat atata. Dr zice ca el nici nu se uita la greutate. E bine oricum, atata vreme cat suntem pe plus. In rest e ok.
Cat despre lapte, zice sa-i dau completare un biberon, sa las sanii sa produca mai mult . Eu stiam altceva, dar ma rog. Zice ca daca nu vrea, sa-i dea altcineva din bibe, sa nu ma simta pe mine prin preajma. Oricum i-am zis ca atata vreme cat putem rezista fara, o sa mai lungesc asa. A fost de acord cu mine .
Si Mihai a facut vaccin. Suntem in urma cu rapelurile. El rezista eroic oricum .

Andra cu sculatul noaptea, eu credeam ca edin cauza laptelui care e putin si nu se satura seara bine. Dar se pare ca se intampla multora. Ce-or avea!!! Au fost draguti sa ne lase sa dormim cat erau nou nascuti si acum????????

Ina bine ca ai ajuns cu bine acasa. Nicaieri nu-i ca acasa, nu? Sa povestesti cum a fost drumul cu avionul. Si de pasaport suntem interesate mai multe, asa ca scrie

Si mie imi cade parul rau. Tot. Si am gresie alba in toata casa . Asta fac toata ziua, strang par. Un necaz ca-mi cade si altul ca-mi da de lucru .

Child sa-ti fie de bine rasfatulsi sa ne arati poze. E de bine daca mananca de la san si de la 11 la 14 este exact cat trebuie ca spatiu intre mese

Mai citesc din urma si revin

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Eu am avut o zi de tot rahatul. Mai intai la "pozar" mi-a zis ca. chistul nu a reactionat la tratament, mi-a zis sa iau 2 folii de pilule fara oprire si sa ne vedem in septembrie. Daca nu sunt semne de micsorare, o sa trebuiasca operat laparoscopic. Of..si dupa ce ca eram amarata, ajung acasa si ma suna mama ca l=a internat pe tata, ca i-a tot fost rau de la inima zilele astea, si cand a mers azi sa faca EKG si ecografie la inima, astia de la Municipal l-au oprit pt investigatii mai amanuntite. PE o parte sunt mai linistita ca il stiu acolo, pe de alta parte stiu cat e de prapastios in legatura cu spitalele. Imi zicea mama ca mai avea putin si plangea cand l-a internat. Of..barbatii astia fricosi!!

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Of nu stiu ce o avea mandra mea in seara asta... programul ei in fiecare zi este: ora 19 adoarme, se trezeste la 22, mananca si adoarme, se trezeste la 02, mananca, vorbeste 10 minute si adoarme, se trezeste la 7:30 mananca, vorbeste 10-15 minute si adoarme, apoi se trezeste la 11:30 mananca si se joaca. Azi a adormit la 19. Pe la 20 a plecat Sorin la o intalnire cu baieti, 5 minute mai tarziu s-a trezit fata si de atunci e agitata, bazaita, ii e somn dar nu vrea sa doarma. Sa simta oare ca nu e tacsu acasa de face asa?? Si eu imi facusem planuri ca doarme fata, tacsu e plecat asa ca ma pot ocupa linistita de faianta din baie si toate cele, apoi ma spal linistita pe cap si imi fac manechiura si pedichiura... s-au dus toate
Acum i-am pus niste Iovu si vad ca s-a linistit.. poate am noroc si adoarme ca sa revin la planul meu

Briza multa sanatate tie si tatalui tau.. stiu cum e ca si tata e la fel. L-am convins sa se interneze pentru a 3 operatie de hernie abia cand i-a spus doctorul ca nu o mai duce mult daca sta asa. dupa ce s-a internat ii era asa teama de operatie ca a inceput sa i-o ia inima razna incat a trebuit sa amane operatia pentru tratamentul de inima, lucru care l-a agitat si mai tare. Intr-un final au reusit sa-l opereze dar a fost munca cu convinsul sa stea in spital cat spun medicii ca este nevoie. Cand aude de doctori si de spital zici ca aude de tortura.. Si fratimiu trebuie sa se opereze de ceva ani la ochi si nu o face de frica, s-a operat bunica mea care are 90 de ani iar lui ii e frica.. inca incerc sa gasesc solutii sa il conving sa faca operatia ca au trecut multi ani de cand trebuia sa schimbe implantul cristalin si nu mai vede decat umbre cu ochiul respectiv, dar ii este asa frica incat prefera sa stea asa.. si nu este un copil, are 30 ani

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Cine vrea sa-mi vada noua coafura si pe bebe alintat aici
Nici nu-mi vine sa ma spal pe cap, ca stiu ca mi se increteste parul si nu mai sta cum vreau eu.

INA stam relativ aproape, eu stau la ITC si plimbarea o fac chiar pe la Gemeni spre Steagu.
Pai putem sa ne vedem atunci chiar mai des, iesim cu baietii in parc, asta, bine-nteles, in functie de programul tau, stiu ca esti aglomerata

KOSSIR Sofia, sa nu o doara vaccinul.

BLUE sper sa primesti un tratament eficace maine. Poate te simte mititica stresata si de aia e maraita, incearca sa te relaxezi

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus feteleeeee!!!
Ce dor mi-a fost de voi.
Am intrat doar sa va salut, mai citesc una alta pe diagonala si o sa revin candva cu povesti. Acum e nebunie la mine, au venit si cu aerul, am bagaje peste bagaje, de spalat, asa ca nu stiu cand o sa apuc sa revin.
Eric a fost in elementul lui in acest mic concediu. Pe drum a fost totul ok, neasteptat de usor, mai ales ca am mers noaptea, dar nici pe acolo nu am stat locului. Pacat de vreme, a plouat mereu.
Am avut probleme cu o urechius, am ajuns la ORL in Suceava, dar, spre bucuria mea, are doar mai multa ceara si dam cu apa oxigenata sa iasa. In rest radem toata ziua, la toata lumea, a dormit peste tot, restaurante, rude, nu mai conta. Sta si el in fundic singurel cateva secunde, rade in hohote, se gadila tare de tot si se prapadeste de ras. Se joaca cu nasul, buzele mele, ochi, ma cauta de dinti.
Cam atat in mare, sper sa apuc sa recuperez si eu candva.
Pupici la toata lumea.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput