Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 17
bluekidoo spune:
A adormit Fug in baie si apoi
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
child spune:
OANA bine ati revenit acasa! Chiar ma gandeam la tine, oare cm a fost pe drum cu Eric. Ma bucur ca v-ati simtit bine si Eric nu si-a stricat programul.
Imi dai sperante, ca drumul nostru spre Iasi, din weekendul urmator, o sa decurga bine.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child Cine vrea sa-mi vada noua coafura si pe bebe alintat aici Nici nu-mi vine sa ma spal pe cap, ca stiu ca mi se increteste parul si nu mai sta cum vreau eu. INA stam relativ aproape, eu stau la ITC si plimbarea o fac chiar pe la Gemeni spre Steagu. Pai putem sa ne vedem atunci chiar mai des, iesim cu baietii in parc, asta, bine-nteles, in functie de programul tau, stiu ca esti aglomerata KOSSIR Sofia, sa nu o doara vaccinul. BLUE sper sa primesti un tratament eficace maine. Poate te simte mititica stresata si de aia e maraita, incearca sa te relaxezi child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
sunteti 2 frumosi
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
honeybaby spune:
Am citit si nu am retinut nimic.
Sunt terminata de stres
Maine dimineata ma duc cu bebelunici la dr.
Va rog rugati va pt noi sa fie totul bine
Am asa o teama de ma paralizeaza. nu am putut sa mananc nimic azi.
de la 55,3 kg cat aveam ieri dimineata acum am 53,5.
Sper sa revin maine mai in forma, ma duc sa stau un pic cu tati si sa incerc sa dorm .
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
andra_s spune:
citat din mesajul lui briza_marii Eu am avut o zi de tot rahatul. Mai intai la "pozar" mi-a zis ca. chistul nu a reactionat la tratament, mi-a zis sa iau 2 folii de pilule fara oprire si sa ne vedem in septembrie. Daca nu sunt semne de micsorare, o sa trebuiasca operat laparoscopic. Of..si dupa ce ca eram amarata, ajung acasa si ma suna mama ca l=a internat pe tata, ca i-a tot fost rau de la inima zilele astea, si cand a mers azi sa faca EKG si ecografie la inima, astia de la Municipal l-au oprit pt investigatii mai amanuntite. PE o parte sunt mai linistita ca il stiu acolo, pe de alta parte stiu cat e de prapastios in legatura cu spitalele. Imi zicea mama ca mai avea putin si plangea cand l-a internat. Of..barbatii astia fricosi!! Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010) |
imi pare rau ca ai avut o zi plina de neplaceri, ufff, zambeste ca treci mai usor peste toate
POZE
andra_s spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Servus feteleeeee!!! Ce dor mi-a fost de voi. Am intrat doar sa va salut, mai citesc una alta pe diagonala si o sa revin candva cu povesti. Acum e nebunie la mine, au venit si cu aerul, am bagaje peste bagaje, de spalat, asa ca nu stiu cand o sa apuc sa revin. Eric a fost in elementul lui in acest mic concediu. Pe drum a fost totul ok, neasteptat de usor, mai ales ca am mers noaptea, dar nici pe acolo nu am stat locului. Pacat de vreme, a plouat mereu. Am avut probleme cu o urechius, am ajuns la ORL in Suceava, dar, spre bucuria mea, are doar mai multa ceara si dam cu apa oxigenata sa iasa. In rest radem toata ziua, la toata lumea, a dormit peste tot, restaurante, rude, nu mai conta. Sta si el in fundic singurel cateva secunde, rade in hohote, se gadila tare de tot si se prapadeste de ras. Se joaca cu nasul, buzele mele, ochi, ma cauta de dinti. Cam atat in mare, sper sa apuc sa recuperez si eu candva. Pupici la toata lumea. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
cu ce tonus a venit din concediu pup ericutu
POZE
andra_s spune:
denisa dar la ce control va duceti de esti asa stresata? am tot cautat in urma, sa vad poate am scapat vreun mesaj de-al tau ... oricum va asteptam cu vesti bune, smile, sunt sigura ca este totul ok si maine o sa fii tare happy, mai ales ca ai slabit
hai ca am inceput sa aberez ...
somnic pufos mamici si iepurasi
aaa, uitasem, de azi dimineata incerc sa urez la multe lunite iepurasilor sarbatoriti azi: eric, mairia, iris, melina si lavinia!!!
PS: andira ma bucur ca te-ai distrat la concert, si mie mi-e dor de o zbenguiala in multime
POZE
greenfrog spune:
denisa bafta maine! Aveti vaccin ceva sau control de rutina!
am citit din urma dar degeaba, Petru a urlat cat a putut in seara asta, il doare stomacul rau si da parturi ca o motoreta cu atas. nu stiu de la ce ca am mancat supa si cereale toata ziua ca sa evit sa ii provoc neplaceri. sunt varza cu somnul
noapte linistita tuturor
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
kossir spune:
Yaia ce frumosi sunteti . Si ce bine va distrati voi. Imi palce de mor parul Alexiei. Iar tudor e asa vesel .
Delia o sa treaca, sigur se rezolva. Pana atunci rabdare si putere sa rezisti cat mai mult fara nervi . Ceface Jane?
A plecat Oana? Isi facea probleme de drum. Voiam sa-i spun (da, na, am fost plecati), noi facem drum de 350km de la 2,5 luni. Dar e autostrada. Sofia se comporta foarte bine atat cat e odihnita. Am remarcat ca dupa 6 seara nici nu trebuie sa incerc sa plec undeva ca face crize de palns.
MAi fetelor de ce le dati voi atatea siropuri si siropele? Au lipsuri de vitamine, Ca? Care e schema dupa care se dau toate astea? Noua nu ne-a recomandat nimic. Am tot zis ca intreb de vitamina D si uit mereu. E singura pe care i-am dat-o si lui Mihai.
Si noi am facut foaie de drum pentru Sofia si a stat cumintica la pozat. Am tinut-o eu, dar cum isi tine capul, a fost ok.
Child, aratati foarte bine si tu si Albert. Cebine iti sta noua frizura. Si lui Albert
http://community.webshots.com/user/kosscar
kossir spune:
Oana bine ai revenit. Bine ca a fost bine cu Eric. Si tu esti relaxata mi se pare mie
Denisa bafta maine. o sa fie bine, ai sa vezi. Bebeluna ta e o norocoasa si nu se poate sa fie altfel
Fetelor voiam de mult sa va intreb de aparate, ceva de tantari. Am fost la serbare la Mihai, a durat ^pana mai seara si au nenorocit-o tantarii pe Sofia. Ce ma fac eu in tara ca 80% din timp o sa-l stam la tara si acolo e nenorocire.
Si de tinute de botez. Vreau rochita lunga alba din matasica, eleganta, la buticuri prfecum Zara, DPM, Obaibi, nu sunt. Unde se pot gasi????????
http://community.webshots.com/user/kosscar