Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina
Eu nu pot lua masura din aia dozatoare pentru ca deobicei pe unde plec stau mult. Imi pun in geanta vreo 3-4 biberoane ori sa cumpar atatea doze doar pentru plecari ocazionale e aiurea.

Eu am ceva de genul asta... http://www.clubafaceri.ro/director/stand/34603/1097075/JANE+-+SET+4+RECIPIENTE+PENTRU+LAPTE+PRAF.html Imi e f util.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Citat:
citat din mesajul lui annya9

Va complicati cu apa, zau asa. Vio, Miria, eu am un termos pe care-l umplu cu apa calda si-l am cu mine in camera la bebe sau cand plec undeva. Am si incalzitor, dar mai usor e cu termosul.

Noi avem probleme cu un ochisor care lacrimeaza si face o urdoare desul de des. A inceput sa lacrimeze sambata...i-am tot pus ser viziologic, dar inca mai face urdoare galbuie. Stiti si alta metoda?

Am pus poze noi la semnatura.

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

poze de PUI MIC
Raducu

Noi am avut asa ceva. Daca se "lipeste" impreuna ochiul este o infectie care ii si contagioasa ( treb sa te speli des pe maini). Noi am primit Refobacin care ii picuri si crema in acelas pachet. Cate un picur dimineata si la amiaz si seara unpic de crema, in amandoi ochii chiar daca are numai la un ochi. Dar cum au zis si alte fete mai bine du-te la dr ca cu ochii nu-i de jucat.

Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si Lucas 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!
Dragi mamici am vazut poze dar nu pot nominaliza. Toti puiutii nostri sunt superbi!!!

Andra imi pare rau ca te-ai necajit. Stiu ca e inevitabil. Cintarirea a fost facuta pe acelasi cintar? Eu sunt sigura ca Ianis nu are nimic neinregula.
E o idee buna sa ii faci o urocultura. Si eu vreau sa merg luni dimineata sa ii fac hemoleucograma chiar daca trebuie sa ii ia din vena si o urocultura.

Astazi am fost si am facut Infanrixul. Din nou dr. de familie a insistat ca ar trebui sa ii introduc completare pentru ca a luat 700g in 5 saptamini fara 2 zile in loc de 750g cit ar fi trebuit sa ia.

L-am recunoscut pe David in descrierea lui Florian de Vladimirescu. Exact la fel, ziua suge foarte putin ca durata, (mai nou tot lasa si ia mamelonul, il intinde)...noaptea suge mai bine.
Nu se trezea foarte des nici atunci si aseara am stat treaza pina la 1 ca sa il pun la sin. Asta versus mamicile care vor sa le doarma bebelusii toata noaptea...

Nu stiu ce sa mai fac pentru ca maninc destul, beau lichide, iau multivitamine dar creste mi greu. Asa sunt tentata sa ii fac LP.

El arata foarte bine, nu asa rotunjor ca unii din baieteii de aici dar e si lungut. La trei luni avea 64,5cm.

Acum la 3 luni, 2 saptamini si o zi cintareste 5.850g.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

asa, am inceput cu recuparatul din urma, adica de azi dimineata

gaby la moreni nici eu nu m-as duce sa imi sange never, never, dar pt un sfat cand mi se inflamase si inrosise o portiune dintr- un san si nu mai curgea lapticul am fost, defapt era un canal infundat si mi l-a desfundat imediat dr de acolo in rest, bleach, mi se pare un oras, pardon municipiu , comunist asa, ramas in urma, nu a evoluat deloc in ultimii 20 de ani, din contra. cu toate astea la 2 zile sunt acolo, ca fac piata la ei, au tarani cu legume bune si ieftine acum mai rar, ca s-au facut si la mine in gradina

LA MULTE LUNITE LUI JOY, PETRU, VICTOR SI DANIEL!!!!!!!!!!

rox faine pozele de cand erati micuti, si mie imi place sa le privesc pe ale noastre, erai o frumusete mica si rotunda

pif. alex despre CM nu stiu ce sa va spun, mie doar cred ca mi-a venit, cateva pete intr-o zi, dar cum influenteaza LM, habar n-am, si daca ii schimba gustul nu prea conteaza, ca tot trebuie alaptat piticul deci, luati-o ca atare

annya de lapte voiam sa iti spun si eu ()explicatia este cat se poate de logica, are anticorpi), iar picaturile ala de care zicea vladi se numesc tobrex de ce nu ii faci poza pt pasaport culcat pe spate??????

denisa cica nu a recuperat la partea motrica, are un tonus mai scazut ... oricum lm va ramane baza alimentatiei, mi-a si zis, in rest pana la 6 luni doar mar cu faina de orez dimin + lm si la pranz supa cu legumele pasate si eventual si putina faina de orez + lm, in rest lm

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Honey, eu ma parfumez zilnic, inainte ma dadeam pe git si la incheitura minii dar acum evit. Ma dau la ceafa chiar intre firele de par. E foarte bine activat parfumul mai ales pe caldura. La subrat ma dau cu deodorant solid.

Delia ia uite ce am decoperit: din materialul ales de mine pentru Ergo unii fac genti, ei i-au zis totally turk: http://www.verabradley.com/product/Vera/154766.uts?utm_medium=CSE&utm_source=Pricegrabber&mr:referralID=668a37f7-7f9d-11df-b374-0026b95a1738

Mergi la inceput

da, o sa ii fac o urocultura, sper sa ii pot lua urina intr-un recipient pt adulti (ca pt bebei nu am) si sa ma duc maine de dimineata la laborator

POZE

Mergi la inceput

Andra bafta! era mai usor cu o punguta speciala din farmacii si apoi il turnai in recipient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

andra ce teste i-au facut pt motricitate? mie pediatrul nu mi-a facut niciun test si chiar ma intreb dc si piticul meu e ok sau nu. eu imi fac probleme ca inca nu se intoarce de pe burta pe spate si invers, desi am vazut aici ca sunt pitici care se rasucesc de la 3 luni...in rest nici eu nu mai stiu ce ar trebui sa urmaresc.
legat de probiotice eu ii dau inca din a doua luna probiotice ii dau de la baby jaro, sunt bune si pt imunitate si mai multe afectiuni, nu i-au creat nicio problema.
legat de diversificare mi-a zis sa incep de la 5 luni insa in amestecatura aia nu mi-a dat cartof doar morcov, pastranac, telina, patrunjel si dovlecel. unde se poate face acest test bailey si in ce consta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ce e in mintea unui bebe la botez

Ora 14.00. Multa lume īn casa. Mama s-a coafat, tata are un soi de servet verde legat de gāt, cam ca babetica mea, dar mai īngust. Arata caraghios, am rās de el. Bietul tata, crede ca rād de fapt cu el. Oricum, suspect de multa agitatie. Presimt ca e īn legatura cu mine. Ia sa stau treaz. Nu, mama nu vreau sa dorm si nici sa manānc. Voi īmi pregatiti ceva.
Ora 15..00. Au mai venit si altii. Vorbesc tare, rād. Din cānd īn cānd se apleaca si ma gādila. Asta-i un obicei tāmpit - ce, ne cunoastem? Pe voi va gādila necunoscutii īn dormitor? Ia sa plāng nitel, poate ma ia mama-n brate si scap. Deci trag aer īn piept, deschid gura si....
Ora 15.45. Presupun c-am adormit. Adica trebuie sa fi dormit, nu? ca acuma m-au trezit. Ce mitocani. Ba, dormeam, da? Ce ma trambalati atāta? Na, ca acum a apucat-o pe mama cheful sa ma schimbe. Femeie, tu pe ce lume esti? Lasa-ma-n pace sa dorm! Ia sa tragem aer īn piept.
Ora 16.15. Credeti ca am chef de plimbare? Adica, zau, va imaginati ca asta vrea omu' sāmbata dupa-amiaza pe la patru, sa se dea cu masina? Si acum ne si īntoarcem, ca cica au uitat un certificat de nastere. Asta mi se pare o prostie - ce, aveti nevoie de dovezi ca m-am nascut? nu urlu suficient de tare aici? Nu pricepeti? Vreau aaa-caaa-saaaaaa, la mine-n paaaat!
Ora 16.30. Oooo, ce de luminite-n camera asta! Si ce tavan īnalt! Miroase cam naspa, n-ar strica o curatenie generala, dar daca n-au ferestre, nici n-ai ce sa speri. Uite-i si pe tipii astia, umbla-n rochii aurii cu māneci negre, doi barbosi. na ca unul a pus māna pe mine - ia gheara, ba nashpetule, ce-i cu manierele astea?
Ora 16.40. Cānta - sau asa cred ei. Mama e Carmina Burana pe lānga astia. Aloouu, ma blues brothers, mai īncet ca nu ma mai aud gāndind! Ma tine-n brate o tanti, habar n-am cine e, aia rag de mama focului, e cam multa lume īn spate, e si oala mare īn stānga, o masa. Cred ca astia vor sa ma manānce. Bai, trebuie sa scap de-aici imediat. Mama! Maaaaa-maaaaa! Cāt mai tare: MAAAA-MMMAAAAAA!
Ora 16.50. Urlu īn continuare. Pān-aici mi-a fost, nu mai scap. Mama e cu ei, clar, īn loc sa ma scape din beleaua asta īngrozitoare (īn care tot ea m-a bagat, daca e sa ma gāndesc), a vent sa-mi dea suzeta. Suzeta? De-asta crezi tu, mama, ca am nevoie acum? Ia-ma de-aici, nu-i vezi p-astia ce-mi pregatesc? Ce tradatoare. Nu m-as fi asteptat la asa ceva tocmai din partea ei.
Ora 17.00. Tanti m-a pasat la nenea, dar tot īn spatele barbosilor stau. Aia fac vrajitorii peste cartea de bucate, lumea īi aproba cu gesturi stranii. Īn oala aia e apa, m-am prins. Nu vad de-aici daca e vreun morcov si niscaiva pastārnac īnauntru, dar n-am nici o-ndoiala. Cred ca ma fac ciorba. Am īncurcat-o rau de tot. Cred c-am si ragusit, dar nu ma las - cineva trebuie sa ma salveze si pe mine. Cineva, oricine, ajutor!
Ora 17.05. Nenea face avioane cu mine. Ce truc vechi, suckere, nu ma pacalesti.
Ora 17.10. Nenea face avioane cu mitraliere si cu bombe. Am tacut, fazanul crede ca datorita lui. Aiurea, nu m-am resemnat, doar īmi conserv puterile magice. Cānd or vrea sa m-arunce-n oala, o sa-mi iau zborul si-o si le dau cu tifla din turla. Roadeti-va unghiile, na, canibalilor.
Ora 17.15. Gata, pān-aici mi-a fost. M-au luat pe sus, m-au pus pe masa, m-au dezbracat. Pentru o clipa am ajuns pe burta, dar puterile magice n-au actionat, n-am putut s-o sterg, desi am īncercat. Acum m-a luat barbosul nr. 1 si ma duce spre oala. Acum, ajutor acum! Ba, nu ma baga-nauntru, ba, stai asa.
Ora 17..15. WHOA! S-a razgāndit, uite-l ca ma scoate. Stai sa tip.
Ora 17.15. Nu, iar ma baga-n oala. Ma nebunule, termina!
Ora 17.15. Iar m-a scos. Devine ridicol. Nici nu stiu daca vrea sa ma īnece pe bune, ca ma tine de nas si gura. Poate vrea sa ma sufoce? Ma desteptule, tu respiri cumva pe alte gauri?
Ora 17.15. Daca mai face asta īnca o data, pe bune dac#259; nu fac si eu ceva pe el. Macar atāt. Ia, ca ma tine deasupra oalei, sa ma scurg. Ce īnapoiati. de prosoape n-ati auzit?
Ora 17..20. Credeam c-am scapat, ca s-au īndurat.. M-au luat de la oloi, m-au īmbracat la loc, dar m-au dat si cu ulei si tot lui nenea ala m-au livrat si ala merge cu barbosii īntr-o camera secreta. Acolo o fi tigaia, poate nu mai vor ciorba.Unde duceti voi copiii mici, ma nenorocitilor? Ia sa urlu un pic, poate atrag atentia cuiva, desi astia-s clar vorbiti īntre ei.. Las'ca scap eu si vs dau pe māna Politiei!
Ora 17.25. Nu trebuia sa urlu. Mi-au bagat pe gāt droguri cu lingurita. Se-nvārte tot, ma tin de barbie si-nghit. Am reusit sa scuip un pic, dar barbosul s-a ferit, e clar ca are experienta, pezevenghiul. Īn schimb, fraierul care ma tine strāns īn brate e īncepator. Acum are o amintire de la mine pe rever.
Ora 17.30. Dhhroglgul ala īsi mmfaceee emfectul. mmmmhhhmmm. mi-e somn. Tu, trecatorule, daca citesti asta, sa stii ca m-am luptat ca un barbat si-am fost īnvins miseleste. Adio si sa va stau īn gāt.
Ora 18.00. M-am trezit din nou. Sunt viu, īntreg.. Nu stiu cum am scapat, dar īnca un botez nu mai suport. Bai, desteptilor, sper ca nu va mai vine vreo idee saptamāna viitoare.

Mama n-am uitat ca m-ai tradat acolo, dar acum am nevoie de tine. Mi-e foame.

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Andra bafta! era mai usor cu o punguta speciala din farmacii si apoi il turnai in recipient.

da stiu, da' nu gasesc asa ceva prin zona, trebuie "sa bat" vreo 20-30 de km si acum numai am niciun chef de iesit

POZE

Mergi la inceput