Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
andra_s spune:
salut fetelor, eu acum am venit cu ianis de la dr pediatru si sunt suparata flesca ianis a luat in greutate 100 de gr intr-o luna ne-a zis sa incepem diversificarea, dar ma gandesc ca supa aia de legume e hipocalorica si nu prea il ajuta dar cica sa pun in ea si o jumatate de lingurita de faina de orez, poate asta ajuta, offf, nu mai stiu ce sa mai zic. mi-a zis ca nu se mai satura din san, ca imi mananca f des tzitzi, cam la 1 ora si jumatate , doua si a inceput si noaptea sa ceara mai des, eu credeam ca are puseu de crestere
ea asa f ingrijorata nu s-a aratat de greutatea din ultima luna, ca per total este ok (4200 de gr in 5 luni), dar ca nu mai pot astepta pana la 6 luni cu papica
s-a aratat si cam ingrijorata ca i se pare ca nu prea a recuprat cum trebuie prematuritatea si i se pare ca-s ceva probleme la dezv motorie, ne-a trimis la neurologogie si ne-a zis ca probabil va fi nevoie de kinetoterapie pt recuperare si tocmai acum o luna dr neonato de la giulesti la care am fost acum o luna a fost f incantat de cum s-a dezvoltat, ca a recuperat, etc. pe 3 iulie mergem iar la el, sa vedem ce mai zice, mai facem inca un test bayley, cu toate ca iesit f bine acum o luna.
sunt cam derutata, nu stiu ce sa fac, m-as duce si la alt pediatru ... cred ca asa o sa procedez, astept pana pe 3 sa ma duc la bucuresti,apoi mai marg si la alt de pediatru sa vad ce parere are despre stadiul lui de dezv si daca ma sfatuiesc toti sa ma duc la neurolog, o sa ma duc, pana atunci ... incerc sa ma calmez
despre diversificare, spuneti-mi va rog daca in supa este ok sa introduc si cartoful???????? mi-a facut o schema si din a 5 sau a 6 zi parca, trebuie sa introduc si cartof in supica, eu stiam ca produce gaze, voi ce ziceti?
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
miria_cristina spune:
ROXANA - Ok, n-am stiut pentru cate reprize de mancat e dozatorul. Credeam ca-i pentru una numai.
ANNYA - Nu ma complic, cel putin noaptea e chiar super usor. Umplu cu apa 2 biberoane si le tin la capul patului lui, iar cand trebuie sa-i prepar laptele ii pun numai linguritele dozatoare peste apa.
Apa e Dorna (cu capac alb). Scrie pe ea ca este buna pentru prepararea laptelui sugarului si este microbiologic pura. Mai folosesc uneori, cand sunt in pana de apa, apa de izvor fiarta si racita. Eu nu ii incalzesc laptele. Apa e la temperatura camerei.
Iarna, cand era frig (pentru Damiana) ii incalzeam, dar acuma, nu.
andra_s spune:
si de la 6 luni ne-a dat sa luam www.secom.ro/colostru--probiotice--imunitate-copii--refacere-flora-intestinala--antiviral-copii--antiba-0" target="_blank">colostru cu probiotice, asta mi se pare ok
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
honeybaby spune:
Andra - imi pare rau ca te-a suparat.. Eu as introduce LP daca nu -i ajunge cel matern.
Ce anume nu a recuperat ti-a zis? Din cate stiu un prematur trebuie sa recupreze pana la 3 ani.
supa aia nu prea vad ce aport caloric ii aduce. Mancarea pana la un an are rolul de a invata coplul cu noi texturi si gusturi, de baza tot laptele este. Nu degeaba se numesc sugari in primul an
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
miria e bine ca l.ai obisnuit cu laptele neincalzit
stefimic nu ma pricep dar stiu ca la varsta asta au multi ganglioni sau noduli, care pot parea periculosi dar nu sunt, linisteste.te si mergi la medic cel mai bine
andra nu te speria, stiu cazul unui bebe prematur, s.a nascut cu 3500 kg la 35 de saptamani si tot prematur e considerat, la 3 ani a inceput sa vorbeasca, pana la 4 nu prea recunostea mana stanga adica nu o folosea, toate datorita prematuritatii, in rest totul normal, acum si.a revenit si mana si de tacut nu mai tace
ideea care e, copiii nascuti la termen, unul poate vorbi la 15 luni perfect , altul poate incepe la 2 ani, pana la 3 ani amandoi ajung la acelasi nivel, prematurii la fel, pot intarzia in zvoltare atata tot, insa nu e cazul de ramas asa sau sechele , astea in general raman in cazuri f grave de boli sau la prematuri in jur de 26 de saptamani
cu mancatul , parerea mea andra sa nu dati cu rosii, supa piure chiar e hipocaloric, rau nu.i face, dar daca vrei sa.l ingrasi baga cereale in lapte, eventual in laptele tau, cartoful eu l.am bagat printre primele, si cum eu supa o faceam groasa ca aproape se mesteca si daca intorc bolul invers nu cade, deci numai supa nu e, e piure si se leaga doar cu cartof
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
dayanara spune:
da cam ce zice denisa, pana la 1 an de baza e laptele, de asta se recomanda dupa fiecare masa dat lapte, ca el nu va manca din prima incat sa inlocuiasca laptele cu legume si carne
POZE
AMr...2kg
greenfrog spune:
si noi luam colostru cu probiotice din cauza seriilor de antibiotice de pana acum. Il pun seara in laptic si il bea fara probleme. Andra nu te speria, incearca sa vorbesti si cu alt pediatru, se mai intampla sa nu ia in greutate, esti sigura ca nu are o infectie urinara? petru nu a afcut pana acum febra dar nu lua in greutate oricat manca.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui annya9 Am pus poze noi la semnatura. Mami de Radu Alexandru (11.04.2010) poze de PUI MIC Raducu |
alt baietel frumos
POZE
AMr...2kg
annya9 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dayanara
alt baietel frumos roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...2kg |
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze de PUI MIC
Raducu
http://picasaweb.google.com/magdaurse
stefimic spune:
l-am admirat si no pe RADUCU, cat de mare s-a facut si de dragalas.
am vazut si pozicile de la botez, ce nasica sexi aveti.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)