Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

wow 8 minute e mult. eu vroiam sa incalzesc LM de la frigider .
Raman la incalzitul in ibricul cu apa ca dureaza mai putin
Si eu bag apa pt LP la microunde

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Da borcanul cu mancare nu merge incalzit la microunde ???

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ba eu la microunde il incalzeam si pe ala:)) dar ti.am zis ca asa vin incalzitoarele pt bibe si borcan si al meu are timp diferit pt ambele

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

annya, Petru a avut astfel de problema si la sfatul pediatrei i-am picurat lapte in ochisor de fiecare data cand alaptam. a fost suficient o zi si i-a trecut. vladi zicea la un moment dat de niste picaturi dar nu le-am retinut numele.

fetele cu cm, mi-e inca nu mi-a venit, nu stiu nimic despre cum influenteaza productia de lapte.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Merci mult de sfat Greenfrog, o sa incerc.

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

poze de PUI MIC
Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfantului Ioan Botezatorul!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

bordeancavio sigur ca stii ca, daca sinteti cu totii mai diplomati, va veti intelege mai bine... Dar de asemenea cred ca iti dai seama ca ai sanse relativ mici sa te concentrezi sa fii diplomata fix in perioada asta cind esti f obosita.
Asa ca, pina sa-ti cumperi casa, ce zici sa va mutati o vreme in chirie? 2 perechi de prieteni de-ai mei au facut asa ca sa nu mai locuiasca cu parintii pina isi cumpara ceva si toti sint extrem de multumiti acum! Think about it, ca au scazut mult chiriile :))

Din pacate, bona iti vine cam cind lucrurile sint deja mai usoare si scapati de colici :)) Asta a fost si greseala mea la primul copil, la al doilea m-am invatat minte si am avut bona din prima zi, a stat cu mine in maternitate... asa mai merge!!
Asa este, daca platesti o bona vei avea timp sa lucrezi si sa cistigi mai multi bani decit salariul bonei, ramai pe plus bine, ca s anu mai zic si de faptul ca o perioada in care sa faci si altceva decit sa stai dupa copil e benefica, mai respiri si tu un pic :)

dayanara am avut si eu biberon Dr. Brown la Vladimir, dar mi s-a parut tortura spalatul lui, asa ca m-am lasat repede de el. Plus ca fiind asa cu cotloane, intr-adevar trebuie sterilizat - alta bataie de cap. L-am aruncat si am folosit Chicco simplu, spalam cu buretelul cu deytergent sticla, tetina si capacul si asta era tot, viata a devenit mult mai uosra :))
Daca zici ca Silvana nu are colici, de ce nu incerci un biberon usor de spalat si sa sari si sterilizatul? Ai sanse f mari sa i se potriveasca f bine, la virsta ei nu mai inghite aer asa ca freiera, a mai invata si ea :)) Zic si eu, sa-ti faci viata si mai simpla...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladi, am ramas fixata pe modelul asta de bibe de la ivan si lui i le.am introdus dupa multe alte modele, pe la 6 luni deci nu pt colici
acum am vreo 7-8 biberoane si abia ce.am dat un car de bani pe sterilizator :))) asa ca nu le pot schimba, dar timp am slava domnului
lui ivan i.am sterilizat pana pe la 2 ani si ceva, asa ca merita investitia:))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salutare fetele, am si eu o mica problema si am nevoie de ajutorul vostru.
am masat-o pe IOANA pe tatisoare si am observat ca la stangul are ceva tare, un fel de nodul, nici nu stiu cum sa denumesc.
a mai patit cineva asa ceva?

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

A facut cineva pasaport pentru bebe pana acum? Noi vrem sa mergem la mare in Bulgaria si trebuie sa facem pasaport lui Radu, insa nu-si tine inca bine capsorul...aici am emotii, ca o sa ne chinuie pana iese o poza ca lumea...

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

poze de PUI MIC
Raducu

Mergi la inceput