Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 4
bordeancavio spune:
miria, ce apa torni peste lapticul praf si faci repede? apa plata? sau fiarta si racita dinnainte? eu ma chinui sa il fac cum scrie pe cutie, si dureaza mult si bebe plange de foame. adica fierb apa, o las sa se raceasca cat de cat, torn peste lapte, agit bine si racesc biberonul in apa rece. dar e greu.... as face cu apa rece, merge???
si daca fac un biberon acum, il tin la frigider si i-l dau la masa de peste 3-4 ore, e ok? are ceva daca sta asa pregatit laptele praf la frigi cateva ore? mai ales pt masa de noapte as vrea.
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bordeancavio miria, ce apa torni peste lapticul praf si faci repede? apa plata? sau fiarta si racita dinnainte? eu ma chinui sa il fac cum scrie pe cutie, si dureaza mult si bebe plange de foame. adica fierb apa, o las sa se raceasca cat de cat, torn peste lapte, agit bine si racesc biberonul in apa rece. dar e greu.... as face cu apa rece, merge??? si daca fac un biberon acum, il tin la frigider si i-l dau la masa de peste 3-4 ore, e ok? are ceva daca sta asa pregatit laptele praf la frigi cateva ore? mai ales pt masa de noapte as vrea. |
Te complici rau.
In primul rand, nu e nevoie sa fierbi apa, daca faci cu microbiologic pura (Dorna, de ex). Deci nu va mai fi nevoie sa stai atat sa se raceasca. Nu folosi nici cu apa rece, sa fie macar putin calduta, as zice eu.
Nu e ok sa tii laptele deja preparat in frigider si sa-l folosesti dupa atatea ore. Si daca e vorba de masa de noapte, tot trebuie sa te trezesti si sa stai sa-l incalzesti.
De ce nu-ti iei un incalzitor de biberoane? Rezolvi toate problemele. Iti tine apa calda, cand i se face foame pui doar laptele praf, si gata.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
dayanara spune:
vio eu am incalzitor dar mi.e mai usor la microunde si nu.mi ia mai mult de 3 minute noaptea, mi se pare f f usor
pun in biberon apa plata, o bag jumate de minut la microunde, pun lp si amestec daca e prea calda tin biberonul un pic sub jet rece la chiuveta
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
andira spune:
Si eu tot microundele le foloseam , dar am zis sa nu incep cu varianta "nociva", ca poate imi iau niste rosii .
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
honeybaby spune:
In cat timp incalzeste un incalzitor de bibe cu apa ??
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Ioanact spune:
citat din mesajul lui miria_cristina Nu, ALINA, ies cam 130ml. Eu nu pot lua masura din aia dozatoare pentru ca deobicei pe unde plec stau mult. Imi pun in geanta vreo 3-4 biberoane ori sa cumpar atatea doze doar pentru plecari ocazionale e aiurea. Inainte, pana sa-mi calmez fricile vis-a-vis de bebe puneam apa in biberoane si imi luam laptele praf cu mine intr-o cutie mai mica. Asa am si observat ca tot timpul urca pana in jur de 130ml si am inversat procedeul ca mi-e mai usor la transportat. Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
In fine 130 ml..ideia e ca nu e tot 120 ml adaugand laptele praf.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
citat din mesajul lui dayanara vio eu am incalzitor dar mi.e mai usor la microunde si nu.mi ia mai mult de 3 minute noaptea, mi se pare f f usor pun in biberon apa plata, o bag jumate de minut la microunde, pun lp si amestec daca e prea calda tin biberonul un pic sub jet rece la chiuveta roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...2kg |
Incalzesti apa in biberon la microunde?
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
citat din mesajul lui honeybaby In cat timp incalzeste un incalzitor de bibe cu apa ?? Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
si aici ca si in cazul sterilizatorului electric depinde de marca, al meu nu e cine stie ce si incalzeste in 8 minute biberonul si in vreo 10-15 borcanul de mancare, apoi le mentine calde, dar le incalzeste si mentine foarte calde, asa ca tot tre sa stau sa races dupa aia si imi ia mai mult, la microunde las pana intr.,un minut si nu e nevoie de racire mereu
POZE
AMr...2kg
dayanara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Incalzesti apa in biberon la microunde? POZE RECENTE ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
da
POZE
AMr...2kg
annya9 spune:
Va complicati cu apa, zau asa. Vio, Miria, eu am un termos pe care-l umplu cu apa calda si-l am cu mine in camera la bebe sau cand plec undeva. Am si incalzitor, dar mai usor e cu termosul.
Noi avem probleme cu un ochisor care lacrimeaza si face o urdoare desul de des. A inceput sa lacrimeze sambata...i-am tot pus ser viziologic, dar inca mai face urdoare galbuie. Stiti si alta metoda?
Am pus poze noi la semnatura.
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze de PUI MIC
Raducu