Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (393)
Raspunsuri - Pagina 19
mihailescu teodora spune:
Cecilia,zice bine dragalasa noastra Ceamica
!!!
Si Miniprix-ul e o idee mai mult decat binevenita!
Ati uitat ce achizitii am facut eu anul trecut?
Si n-am dat mai mult de 6 RON pe costum
http://entertainment.webshots.com/album/574479461rkgVPQ
http://good-times.webshots.com/album/574479863OpokFj
Ioiiii,ce vreme naspa e afara!Imi vine sa fug in lume!
Mi se adanceste depresia!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
papanash spune:
hello !!!
al meu sot e la sonisphere festival
si eu imi fac de cap ci Adi.
Teo, ce depresie fato, baga
, ca vremea asta se termina rpd si iar vin caldurile...
Sabina, n-ai zis nica de concert, hai, baga impresii si lauda-te la noi aicisha, sa ne bucuram si noi...
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
aseara, dupa ce l-am luat de la gradi am fost sa ducem ceva la un prieten de-al lui tati de Adi, care e medic la un spital. ca sa nu se sperie copilul i-am zis de vreo doua ori ca mergem la un prieten de-al lui tati, nu mergem la control. in sfarsit, am stat vreo jumatate de ora acolo, a hranit pestii din acvariu (moamaa, un acvariu pe lungime de 5 m...o frumusete de pesti, corali,etc), a desenat,a socializat. In drum spre casa, in masina, tragea concluziile: " deci Bogdan e prietenul lui tati....da....si prietenul tau cine e, mami ?"
eu, putin incurcata
si obosita, zic 'tati e prietenul meu".
a ramas ganditor vreun minut, asa, incurcat, apoi "eu credeam ca si eu sunt prietenul tau...."
na, ce mi-a tras-o copilul !
am dres-o, ce sa fac,am ras mult de replica, dar mi-a ramas asa un gust...nu ma asteptam la asta.
in fiecare zi scoate perle, e o varsta minunata, il iubesc de mor ! si intradevar, suntem foarte buni prieteni, ca stie (ii spun mereu) ca-l iubesc mult, chiar deca ma mai supara cateodata, imi trece repede. Si cum sa ma supere, ete na ! mai varsa apa pe jos, mai scuipa mancarea si zice ca nu-i buna, mai rupe cate-o carte,mai picteaza mobila (si pe noi ne picteaza cu acuarele
), mai scapa pisu in chilotei...de-astea. ma recunoasc in tot ce face, mi-aduc aminte din copilarie, apoi regasesc si multe din trasaturile de caracter al lui taica-su.
e perseverent, incapatanat, extrem de curios, nerabdator, persuasiv, foarte tandru, saritor, cu spirit de initiativa mereu, suporta foarte usor schimbarile de orice fel....hai ca i-am facu un CV deja ![]()
un cunoscut de-al meu, care are o varsta onorabila si e un om de o mare valoare, cu care ma intalnesc cam de 2 ori pe an , care a avut o viata grea si mai ales o copilarie foarte nefericita, dupa ce am nascut mi-a spus cu lacrimi in oki :' sa-l iubesti mult, sa-l iubesti si sa simta mereu ca-l iubesti,sa-l iubesti mai ales atunci cand greseste, mai ales atunci are nevoie de iubire..."
va pup, ma bag la nani ca maine am programat smotru de 5 stele .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
luy spune:
La multi ani, Andreea ! 
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai, sa te rasfete si sa te bucuri de fiecare zi !
Multe, multe 

, pupici si imbratisari pentru o prietena draga ! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
26+ cu
la purtator
Erina spune:
La multi ani Andreea!
Sa fii sanatoasa si fericita!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Buna dimineata!
Se pare ca ati avut week-end plin. Si noi la fel, nu mai detaliez. copii sunt bine.
Vacanta placuta celor care o au deja sau o saptamina usoara la job!!!
Pupiciei papanasilor si dulcetelelor.
Papanash, super Andrei!
SabinaY. nu stiu daca am scris. Am vazut filmuteul cu Erika modelind aluatul. E tare dulce si concentrata. Ai o minune de fetita!
Erina mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Cecilia,zice bine dragalasa noastra Ceamica !!!Si Miniprix-ul e o idee mai mult decat binevenita! Ati uitat ce achizitii am facut eu anul trecut? ![]() Si n-am dat mai mult de 6 RON pe costum ![]() http://entertainment.webshots.com/album/574479461rkgVPQ http://good-times.webshots.com/album/574479863OpokFj Ioiiii,ce vreme naspa e afara!Imi vine sa fug in lume! Mi se adanceste depresia! ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Iar te-am gelozit pentru costumele super. Ieri am fost in Iasi si miam cumparat unul intreg marimea 42C

Acum ce sanse am sa slabesc intr-o saptamina jumatate???

Erina mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
Cu vremea, ieri am plecat de la 15 grade iar la Iasi erau 30. Toti 4 imbracati absolut nepotrivit.
Asteptam caldura!!!!
Erina mamica Dariei
si a lui David
carpatina spune:
La multi ani Andreea ! 
Sa fii sanatoasa, iubita, fericita!
Calde imbratisari si multi pupici! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
La multi ani, Andreea din Ploiesti! Toti fericiti si sanatosi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)