Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (393)
Raspunsuri - Pagina 18
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Yaia , felicitari micutei crestine ![]() te ajut cu placere , uite asa mi-am gasit de drum |
Saru-mana!
Si te astept, promit sa nu mai fac nimic!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ceamica
io, io io n-am reusit sa va gasesc desi am fost pana acolo. Vrei sa-ti spun cum erau fulgerele |
Ahaaaa...te inscrii pe lista cumva?
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani Haideti sa ma laud: cumnatelele mele sunt gravide. Una naste prin ianuarie, si azi am aflat ca cealalta prin februarie . Or sa fie bunicii plin de bebei, si-ntr-o parte, si-n cealalta. |
Felicitari, sa fie bebeii sanatosi!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Buna din nou! Mi-am mai plins ofu pe la grupul lui David. Iar a insistat dr de familie ca trebuia sa ia mai mult in greutate... Gabriela, tot dr de familie mi-a bagat ghimpele cu canalele lacrimale infundate. Plinsese inainte de a intra la ea si avea o lacrima in coltul ochiuluidrept. Ea a zis ca nu e bine ca le are ca trebuiau sa se duca in nas lacrimile si nu sa plinga. Eu de la Dria imi amintesc ca tot pe la virsta asta cind a plind odata mai mult i-au aparut lacrimile si slava Domului nu are nimic. II fac si eu masaj cind il alaptez dar nu ii place trea mult. |
Medicul meu mi-a spus ca de acum nu-i mai intereseaza greutatea, important e sa creasca in inaltime. si o mamica de aici imi povestea cum baietelul ei nu a luat in greutate 1 gram intre 3 si 5 ani! Eu cred ca te stresezi degeaba.
Alexia are lacrimi la ochiul drept din a doua zi de viata. Recent i-au aparut si la ochiul celalalt. Asistenta nu a zis nimic cand i-am vorbit despre asta.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Eu nu am apucat sa citesc mare lucru din urma, copiii sunt ambii bolnaviori, Adam pare virusat, Lisa tot asa sau cu entero, ca azi a dat afara de 2 ori. Sunt obosita si seara cad ca un bolovan unde apuc! Pt operatia lui Lisa am programare marti, sper sa fie totul bine pana atunci. Ieri a vazut-o chirurgul si a zis ca e ok pt operatie, dar si in ziua cu pricina ii fac un consult sa fie siguri ca totul e ok. Adam e biped cu ajutor de cateva saptamani deja. |
Sanatate multa copiilor, tinem pumnii si Lisei al operatie si felicitari lui Adam bipedul! Wow!
mandarinutza spune:
Buna si de la noi!
Yaia, felicitari pentru botez!
Gabitz, foarte frumoase pozele si protagonistii, cred ca Eliza si Stef s-au simtit foarte bine.
Ceamica, merci de informatii referitor la drum, poate o sa mergem si noi anul viitor. Parintii mei au niste prieteni la Campulung si in copilarie mi-am petrecut multe vacante in zona:Brusturet Cheile Damboviciorei, Voina, Valea lui Ivan, asa ca ador meleagurile argesene.Anul trecut am stat la o pensiune in Satic, inainte de Podu Dambovitei, pe drumul care duce spre barajul Pecineagu, este superba si zona aceea, si nu foarte umblata.
Cecilia, eu la costum iti recomand Triumph, dar trece de 150 ron costumul.
Adimerecedes, sanatate copiilor si succes pentru operatia Lisei. ma bucur ca Lisa s-a acomodat asa usor la gradi.
Slippers, concediu placut!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 35s+ 
Poze
mandarinutza spune:
Ce-o mai fi facand Annisia, ca nu a mai dat nici un semn de viata.
Sabina, felicitari pentru slabit!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 35s+ 
Poze
Yaia spune:
Fetelor, multumesc tuturor de urari si felicitari. Noi am facut botezul cum i l-am facut si lui Tudor, mers la biserica doar noi si nasii, botezat, venit acasa. A doua zi baita si masa, de data asta la restaurant, ca nu ma vedeam in stare sa fac de mancare acasa. A fost super! Si acum copii sunt crestinati si mi-am luat de-o grija.
Sa va mai spun ca ieri noapte Alexia a dormit de la 23:30 la 7:30 legat?
Sper sa lungim noptile ca si cea care a trecut!
O sa incerc sa pun si poze, nu promit nimic insa, timp nu am deloc!
Va pup pe toate fara exceptie!
ceamica spune:
| citat din mesajul lui Yaia O sa incerc sa pun si poze, nu promit nimic insa, =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
astept poze, fara teste da?
ceamica spune:
buna
Erina , Gabitz multumesc mult !
Mandarinuta
si mie imi plac ! frumoase amintiri
Cecilia , incearca si la accessorize , poate iti place ceva . ei se axeaza mai mult pe triunghiuri in partea de sus si gasesti destule pana la 100ron. Mai e si varianta sa-l imbunatatesti daca ai vreunul mai vechi care-ti place, adica sa cumperi niste margele sau paiete gen banutz de la mercerie si sa le cosi pe cupe si un pic pe slip . Sau gasesti pe la mag cu 10 sau 12lei pe produs si iei unul cu accesorii, le tai si le cosi pe al tau. Nu de alta , dar poate ti se lipesc ochii de vreunul pe la vecinii bulgari. Mai e si varianta cu miniprix .
Adimercedes sanatate puiutilor . tinem pumnii pt operatia Lisei
edit ca imi tot daduse Sebastian la enter de lungise pagina