Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (393)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

PS Si un singur minut la tz si e ok :)

Erina, pediatrul asta al vostru ma enerveaza pe zi ce trece.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Sabina, e dr. de familie. Vreau sa o schimb de mult timp pentru ca in loc sa fie respectuoasa si supportive este un monument de blazare si nesim...

Nu ma las contiunui!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nici eu nu ma las, ca aseara ma dureau sanii, si m-am muls, manual, ca nu prea reusesc cu pompa, mi s-a parut ca era mult lapte. Asa ca in niciun caz nu ne lasam.

Si pe mine ma cam descurajeaza doctorita, dar eu imi urmez instinctul

Adi, sanatate copiilor!

Sabina, felicitari!

Erina, foarte bine e David, sa nu uitam ca Sofia s-a nascut cu 3,600, iar David mai putin. Eu si pe Sofia o vad extrem de bine, e inaltuta si f rotunjioara

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Gabitz, bine ati revenit ! Tare frumoase pozele cu zambaretii tai, ma bucur ca v-ati simtit bine !

Erina, iti inteleg pe de o parte ingrijorarea, care este alimentata de medicul de familie . E mare lucru sa ai un medic bun, care pe langa competenta sa stie sa si comunice cu tine, sa te incurajeze si sa te linisteasca... Cred ca ar trebui sa te interesezi cum il poti schimba - cauta recomandari de la alte mamici din PN...
Stii doar ca-s de aceeasi parte a baricadei cu Sabina : persevereaza, tu simti cel mai bine daca David este ok.

Adi, ce precoce e Adam ! Cred ca este de asteptat ca al doilea copil sa se dezvolte un pic mai rapid decat primul, ca are un stimul in plus - fratele/sora mai mare ...

Sabina, bag de seama ca vrei sa-i faci concurenta Roxanei ( am vazut in pozele de la Teo ce slabatura a ajuns - pfiii, o bate vantul ). Dar sper ca scaderea ta in greutate e in totalitate un lucru bun, nu are in spate vreun motiv de problema de sanatate, se datoreaza numai regimului, da ? delicatii tai pui

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 26+ cu la purtator

Mergi la inceput

Luy, Gh a mers mai tarziu ca Sofia;)
e adevarat ca la 11 luni a facut primii pasi singur, dar a cazut si s-a speriat, si pana la un an si 2 luni a preferat 4 labe

In rest, da, motric a fost mai precoce.

De la regim slabesc, ma simt bine, analizele bune, am fost ieri si la naturist, mi-a pus ace :) si am facut presopunctura, mi-a mai dat o plantuta, coacaz negru, se pare ca are actiune cortzion like.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

mi-a mai dat o plantuta, coacaz negru, se pare ca are actiune cortzion like.

Cum mi-am alaptat copiii

Vezi ca-i foarte cortizon like. Respecta dozajul recomandat. (Extract?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Adi, sanatate copiilor

Mergi la inceput

da, de la plantextract. Ei imi dau de obicei cam 100 de picaturi pe zi. Acum am insa gemoderivat de la hofigal, care nu-i chiar asa ok.
Tu ce stii de coacazu asta?

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ana, Si Vlad mi se pare foarte precoce ( ca tot vorbeam de al doilea copil... ) si cred ca are talent la desn, mi se pare ca stie sa coloreze foarte frumos, cum nu depaseste el conturul desenelor... Ce sa mai vorbesc si de Miruna, cu expozitiile ei... Copiii tai au suflete de artisti, clar !

Sabina, bravo atunci. Sa fii sanatoasa, da ? Poate ne vedem in august pe la munte, noi vrem sa mergem o saptamana undeva dar nu stim unde, ne-ar placea sa 'ne cuplam' cu vreo familie cu un copilas de varsta Mariei. Vreo amatoare ?

Gabriela, asa imi place cum povestesti tu de fetele tale, ce frumos au inceput sa se joace impreuna
Sunt minunate, le-am tot admirat in poze si cred ca uneori iti simti inima cum explodeaza de fericire cu doi copii asa sanatosi, frumosi si reusiti !

Maria deja a gasit nume de alint pentru surioara din burtica : 'Suri'

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 26+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Yaiabrava pentru botez, si pentru vestile din familie, si pentru toate. Eu una te inteleg, stiu cum e sa traga doi ptici de tine in toate partile si sa nu ai timp nici sa respiri. Dar e sublim!

Mare drepatate ai! Ziua nu pot gusta, ca nu am timp sa respir, cum bine zici, dar seara, dupa ce-i dobor, imi vin in minte zambetele lor si chiar merita efortul...sa adormi in gand cu zambetele lor sincere si adevarate...sublim!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput