Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (393)
Raspunsuri - Pagina 20
cecilia L spune:
La multi ani Andreea, sa fi sanatoasa si sa ai parte de multe multe bucurii.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Eu sunt deja zombii, l-am adus pe Cristi acasa ieri dimineata, este marait peste masura, deh alintat ca nu are altceva....ieri am plecat cu bicicleta in parc IOR( pe care o tin in uscatorul de la bloc), si mi-am uitat cheile in usa de la uscator( chei de la casa.....), bineinteles ca nu le-am mai gasit, asa ca aseara am spart usaaaaaaa
ca sa intram in casa, iar azi astept sa vina tati cu iale si ce mai trebuie sa schimb tot, la usa
..deci un inceput perfect de saptamana....
Teo am reusit sa-mi gasesc vineri costum, nu am dat fff mult pe el, o sa dau o fuga si la miniprix sau TCM, multumesc mult....a mi-am luat joi o rochita alba, care se leaga dupa gat si acum caut un sutien care sa merga(nu-mi place fara)... am o solutie dar mai caut.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Gabriela77 spune:
La Multi Ani Andreea! Sa fii fericita si sanatoasa!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Eu sunt trista, azi dimineata s-a stins tatal vitreg al lui C, ieri a facut stop respirator, a inrat in coma si azi de dimineata nu mai e printre noi...Mi-a ramas in minte imaginea lui de la spital, cand l-am vazut la Tg Mures, era asa abatut si resemnat...Tare repede s-a dus! Dumnezeu sa-l aiba in grija, ca a fost un om bun
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
luy spune:
Gabriela, condoleante ! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
26+ cu
la purtator
SabinaY. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Eu sunt trista, azi dimineata s-a stins tatal vitreg al lui C, ieri a facut stop respirator, a inrat in coma si azi de dimineata nu mai e printre noi...Mi-a ramas in minte imaginea lui de la spital, cand l-am vazut la Tg Mures, era asa abatut si resemnat...Tare repede s-a dus! Dumnezeu sa-l aiba in grija, ca a fost un om bun ![]() Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele |
Condoleante!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
| citat din mesajul lui cecilia L l-am adus pe Cristi acasa ieri dimineata, este marait peste masura, deh alintat ca nu are altceva.... Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
Nu e alintat!
Nasoala faza cu cheile.

Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Yaia spune:
Condoleante, Gabriela! Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
SabinaY. spune:
| citat din mesajul lui papanash aseara, dupa ce l-am luat de la gradi am fost sa ducem ceva la un prieten de-al lui tati de Adi, care e medic la un spital. ca sa nu se sperie copilul i-am zis de vreo doua ori ca mergem la un prieten de-al lui tati, nu mergem la control. in sfarsit, am stat vreo jumatate de ora acolo, a hranit pestii din acvariu (moamaa, un acvariu pe lungime de 5 m...o frumusete de pesti, corali,etc), a desenat,a socializat. In drum spre casa, in masina, tragea concluziile: " deci Bogdan e prietenul lui tati....da....si prietenul tau cine e, mami ?" eu, putin incurcata a ramas ganditor vreun minut, asa, incurcat, apoi "eu credeam ca si eu sunt prietenul tau...." na, ce mi-a tras-o copilul ! am dres-o, ce sa fac,am ras mult de replica, dar mi-a ramas asa un gust...nu ma asteptam la asta. in fiecare zi scoate perle, e o varsta minunata, il iubesc de mor ! si intradevar, suntem foarte buni prieteni, ca stie (ii spun mereu) ca-l iubesc mult, chiar deca ma mai supara cateodata, imi trece repede. Si cum sa ma supere, ete na ! mai varsa apa pe jos, mai scuipa mancarea si zice ca nu-i buna, mai rupe cate-o carte,mai picteaza mobila (si pe noi ne picteaza cu acuarele e perseverent, incapatanat, extrem de curios, nerabdator, persuasiv, foarte tandru, saritor, cu spirit de initiativa mereu, suporta foarte usor schimbarile de orice fel....hai ca i-am facu un CV deja un cunoscut de-al meu, care are o varsta onorabila si e un om de o mare valoare, cu care ma intalnesc cam de 2 ori pe an , care a avut o viata grea si mai ales o copilarie foarte nefericita, dupa ce am nascut mi-a spus cu lacrimi in oki :' sa-l iubesti mult, sa-l iubesti si sa simta mereu ca-l iubesti,sa-l iubesti mai ales atunci cand greseste, mai ales atunci are nevoie de iubire..." va pup, ma bag la nani ca maine am programat smotru de 5 stele . ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
M-a dat gata replica lui Andrei!E tare scump si ii merge mintea :))
Vorbele d-nului cunoscut sunt vorbe de duh,cat adevar se ascunde in spatele lor!
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla
SabinaY. spune:
| citat din mesajul lui Erina Buna dimineata! SabinaY. nu stiu daca am scris. Am vazut filmuteul cu Erika modelind aluatul. E tare dulce si concentrata. Ai o minune de fetita! ------------------------------- Erina mamica Dariei si a lui David![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Multumim!

Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla

si a lui David