Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (393)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Sper sa aveti cu totii o vara frumoasa.

Si voi la fel! de la mic la mare!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Asemenea si voua, si vacanta placuta, pe oriunde v-or purta drumurile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

buna seara ,

Ana vacanta placuta si relaxare maxima (cat s-o putea)

Marta si Miruna
9+

Asta cu relaxarea la noi e exclusa, ca doar imi cunosti marfa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

buna dimineata,

ne-am intors si noi de la voina, am pus cateva poze
http://entertainment.webshots.com/album/577994845cktKrz?vhost=entertainment&start=0

vremea nu prea a tinut cu noi dar am vazut si soarele :))
in rest, Sebastian a avut un inceput de enterocolita(cred)luni spre marti, acum vad ca s-a reglat.
mi-e un somn, dar ma duc la muntele meu de rufe ca ma ia cu calduri numai cand ma uit la el
va pup

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

Ati sta cu Sebastian la cort? Cum s-a comportat? Taaare ma "mananca" si pe mine sa le arat plozilor ce inseamna excursie cu adevarat Frumoase poze...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Ana, ce de-a planuri aveti pt vara asta si felicitari lui Vlad, cat pot fi de dulci in perioada asta

Noi am revenit din Deva cam furtunos asa... Au inceput si acolo ploile si vijeliile, strada s-a umplut de apa si de acolo pana la a intra in casa a fost doar un pas...ingrozitor...au venit jandarmii ISU sa pompeze apa din casa, noroc ca ai mei aveau asigurare si pe casa si pe masini, dar tare nasol a fost...Casa alor mei e la poalele cetatii si mai e un parau in zona, ala a iesit din matca Si acelasi lucru s-a intamplat si la Cluj, toate garajele si beciurile au fost inundate, horror, n-am fost, mi-a povestit C. Ce vremuri traim...

Acum suntem acasa, ne-am imbaiat si fetele dorm. Sofi a crescut asa mult, e prezenta si guraliva, ne sriga, ne cheama, se joaca, vrea doar in fund, adorabila. Sara se joaca tot mai mult cu ea, si imi creste sufletul. Mai e asa putin pana se vor juca efectiv impreuna, vor face baita, vor dormi impreuna...Si Sara ne uimeste cu replicile si spiritul de observatie, e asa isteata si curioasasi mult mai cuminte si cooperanta.

Gata, am fugit sa bag la spalat. Paaaaaaaaa

Va pup, sper sa mai iasa si soarele

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Urata vreme peste tot... Am auzit ca la Cluj a fost jale ieri si azi. Si nasilor nostri li s-au inundat garajul si subsolul ( in Buna ziua) Si la noi a fost crunt astazi. Las' ca vine ea vremea buna

Mergi la inceput

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna tuturor.
ne-am intors si noi de pe meleaguri straine...
n-am apucat sa citesc, doar am vazut-o pe prisi cu burtica!felicitari si multi pupici.
despre noi...in vacanta a fost frumos, eliza a arat la propriu plaja, dar n-a vrut in apa.am bagat-o cu forta!cu urletele de rigoare,bineinteles.
in rest, nimic nou sub soare.
va pup si pun mai tarziu niste poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna seara,

terminat si aceasta munca inobilatoare pana la urma

Yaia , felicitari micutei crestine
te ajut cu placere , uite asa mi-am gasit de drum

Greyeras, am cam uitat cum e la cort , alta data bateam retezatul in lung si-n lat, ma plimbam cu pluta pe olt ,ehehe ce vremuri!!!
Noi (sebastian si cu mine ) n-am stat la cort decat o seara !a doua seara a plouat si mi-a fost teama .Am stat la gratar pana a obosit de tot si l-am dus la o pensiune de pe acolo sa doarma.
Pupici Adelinei . Cu piscaturile de insecte cred ca are si al meu pb, se fac uriase insa nu se inmultesc.

Mandarinutza, nu s-a facut mare lucru de atunci. Acum au mai reparat la Leresti (tigani) ca si acolo era ciobit rau. Anul trecut am fost in fiecare weekend la voina , drumul te leagana bine dupa ce se termina lacul si tot acolo pierzi complet semnalul la mobil, indiferent de retea. Dar si asa, este plin de masini de B . Au facut destule pensiuni pe acolo , sunt curate iar cazarea este undeva 100-150ron /camera/noapte
Si eu am copilarit la voina, tata este de prin zona (pe valea dambovitei ). Aerul insa ma ademeneste pt urmatoarea iesire

Carpatina,Teo, Gabriela

Erina

Energia , suporter infocat

Slippers concediu placut tuturor !I-a placut lui sebastian la cort. ,,vleau la colt, unde e sacu meu'' . Vazut copii frumosi , m-am dumirit unde erau pozele , ca eu asteptam para malaiata...se poarta scaunul verde in aer liber vad
multumim de pontul cu fenistilul, notat!

toma_lly sanatate multa , nu stiu decat pe sergiu stoica , nu este la arseni insa e bun. Stie sa vorbeasca si iti vine sa-ti incredintezi viata in mainile lui , chiar daca e tanar (si frumos)! Dr mea vorbeste numai de bine despre el

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui prisi
Yaia multumesc, felicitari pt micuta crestina, ma bucur ca a iesit totul cum trebuie si copii sunt fericiti si santosi, treba o sa tot faci tu , vreo poza doua?

Se pare ca pana la urma intalnirea aia din Herastrau a fost cu noroc. Toate trei cu Bebedoi deja venit sau pe drum...pana si Luy, care nu a mai ajuns la intalnire, tot are Bebedoi pe drum.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

io, io io n-am reusit sa va gasesc desi am fost pana acolo. Vrei sa-ti spun cum erau fulgerele

Mergi la inceput

Cecilia, mai alinam un pic dorul

Papanash tinem pumnii maine

Mergi la inceput

Gabitz, bine ai revenit !

Mergi la inceput