Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (393)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Valentina, ma ingrozesti !

am mai vazut si un reportaj de la cluj despre capuse , cat de mult s-au inmultit . brr
sanatate multa lui Andrei !!!

plec la somn
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

'Neata si o pt doritoare.

Urata vreme, nici caldura nu este buna dar atata ploaie

Aniast, nu mai dai nici un semn, cum a fost in vacanta si ce face burtica si Vladi?

nu puteam sa nu va arat ce facem noi la mamaie, cand nu ploua....poze pe mailul comun....pentru cine nu este pudic

O zi buna.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

gata!pozele promise...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/palma%20de%20mallorca%202010/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata! Mamici multumim pentru mesaje. Sper sa se rezolve cu ochisorul lui David.

La 11 merg sa vedem daca facem Infanrixul.

Ana ieri Daria a refuzat sa manince. Cica a fopst mofturoasa toata ziua. Sper ca nu o paste vreo raceala.

Noi in Barcelona vom sta la Avenida Palace. Am citit numai good reviews.

Gabitz, ce tunsulici frumosi!!! Eliza e tare dulce iar lui Stefan i sta bine cu ochelari.

Sa va fie de bine vacanta!

Ceamica chiar asa!!! Si tu trebuia sa fii in poza. Pe cind anuntul???

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Si pentru toate mamicile dragi:

www.youtube.com/watch?v=gBt7b90qxrM" target="_blank">Voltaj-Vara trecuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata, fete dragi!

Ana, asa e, prapad e in toata Transilvania, sper sa vina odata si vremea buna

Ceamica, sa stii ca am auzit si eu de capuse, ingrozitor si cat sunt de periculoase

Gabitz, ce poze frumoase, bine ati revenit!

Yaia, vreau sa o vad pe Alexia, hai nu fi zgarcita cu pozele

Erina, noi doar masaj facem, dar cu cat creste cu atat mai dificil e, dr a zis ca daca vor mai fi secretii sa revenim, nu au mai fost. Au aparut si la ea timid lacrimute, cand si cand. In schimb,o chinuie durerile de dintisori, saliveaza la greu si roade tot.
Ce idee buna cu Daria si scoala de varaEu nu mai zic nimic de mancatul SareiTot la 12-12,5 suntem

SabinaY, ca tine patesc si eu cu Sofi si suptul, se zbate si se zvarcoleste, laptele e tot mai putin, doar la primul supt de dupa noapte mai simt sanii incarcati, sper ca pana la 6 luni sa mai reusim, oricum avemm nevoie si de completare

Fata mea mica a crescut...mare. Vrea doar in fund, si are abia 5 luni, vrea companie, povesti. E asa delicioasa! Mai nou Sara spune ca Sofi e prietena ei cea mai buna, si o ia de manuta. Sunt asa dulci! Cred ca se vor juca minunat impreuna.Imi creste inima cand le vad impreuna! Cand ma gandesc ce generos a fost Dumnezeu cu noi...

Zi buna tuturor! La noi e vant si rece, dar macar nu mai ploua

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Haideti sa ma laud: cumnatelele mele sunt gravide. Una naste prin ianuarie, si azi am aflat ca cealalta prin februarie . Or sa fie bunicii plin de bebei, si-ntr-o parte, si-n cealalta.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Felicitari viitoare matusa Ramonaiani

Erina, mi-as dori sa spun despre o asa veste. Deocamdata este doar in faza de dorinta

Gabitz sa va fie de bine concediul. Cum a suportat Eliza zborul?
vreau sa te intreb de bakugan , poate Stef a fost fan sau inca este. Zi-mi si mie ce tb sa aiba un bakugan ca sa nu fie de editie veche? vreau sa-i cumpar unui baietel care va face 6 ani si in afara de cum arata nu stiu ce mai tb
Sau daca mai stie vreo alta mamica

Gabriela , cred ca te topesti e dragul lor!

Mergi la inceput

Buna din nou! Mi-am mai plins ofu pe la grupul lui David. Iar a insistat dr de familie ca trebuia sa ia mai mult in greutate...

Gabriela, tot dr de familie mi-a bagat ghimpele cu canalele lacrimale infundate. Plinsese inainte de a intra la ea si avea o lacrima in coltul ochiuluidrept. Ea a zis ca nu e bine ca le are ca trebuiau sa se duca in nas lacrimile si nu sa plinga. Eu de la Dria imi amintesc ca tot pe la virsta asta cind a plind odata mai mult i-au aparut lacrimile si slava Domului nu are nimic. II fac si eu masaj cind il alaptez dar nu ii place trea mult.

Gabriela cit avea Sofia la 3 luni?

Ceamica da search cu Bakutin, Bakulauncher si Bakuarena.

Ramonaiani sarcini usoare cumanatelelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

multam de aprecieri.eliza n-a avut probleme de zbor, s-a jucat, a dormit...
ema - noi nu mai suntem fani bakugani, ce pot sa-ti zic...acum exista bakugani evoluati, gasesti pe toate drumurile.nu sunt rotunzi ce ceilalti si din mai multi se face o bestie mai mare .
pupici dulci tuturor.ma cheama datoria.

Mergi la inceput