Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (393)
Raspunsuri - Pagina 13
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Happiness_4_us VA multumesc din suflet pentru urari! Sunteti minunate! |
Te asteptam sa ne povesteti de greturi, varsaturi si alte placeri ale sarcinii!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, felicitari micutei crestine si hai mai des ![]() |
Multumim! Incerc, sa vad daca ma si lasa piticii!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Erina spune:
Buna seara, am citit din urma asa ca postez rapid si citeva mesaje.
Ana, minunat Vlad, la inatime seamna cu tati care e foarte inalt iar la istetime cred ca cu amindoi!!! Felicitari! Vacanta minunata va doresc!
Tomaly, multa sanatate draga mea

Yaia si eu astept cu multa nerabdare pozele de la borez. Si David doarme foarte bine afara. Pupici frumoase dulci de la modelul meu (o zic cu amaraciune pentru ca ia 200 de g doar la 10 zile).
Ceamica, am vazut poze, am transmis complimentele deja.
Prisi burtica voiasa, Luiza la fel! Are dreptate Yaia despre bebelusul doi la toate patru!!!
Salut pe Roxana, Mandarinuta, Teodora si restul mamicilor care au scris!
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Daria merge in continuare la gradinita de vara. Vad ca ii invata diverse lucruri pentru ca le repata mai apoi. Nu prea maninca acolo iar ieri a venit cu un semn in barba. In rest e foarte bine ca merge la joaca pe o vreme ca aceasta.
David e cumintel, ii place compania si sa ii vorbesc.
Am adus cintarul de la verisoara mea asa ca zilel astea am treaba cu cintaritul...
Sabina, salutari si tie si felicitari pentru coborirea acului la cintar.
Gabriela
bine ati revenit! Frumos ai povestit despre fetite!!!
Are si David lacrimi la ochiul sting. Am inceput sa ii fac masaj. Voi puneti si picaturi sau unguent?
Neplacut cu inundatiile si la noi la tara a crescut debitul riului pe care il traversam spre casa asa ca nu s-a putut trece zilele astea. Speram sa nu fi fost rupere de nori mai sus pe piuriaul de linga curte sa nu fi inundat si acolo.
Zile cu soare va dorim!
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
greyeras spune:
[quote]citat din mesajul lui Erina
Are si David lacrimi la ochiul sting. Am inceput sa ii fac masaj. Voi puneti si picaturi sau unguent?
Erina sa stii ca si noi am avut problema asta cand era Adelina mica, la noi nu a functionat nici o picatura, doar masajul, oricum a trecut acum e bine. Noi ne-am cam speriat atunci, dar am fost de mai multe ori la oftalmolog si in final s-a rezolvat. Speram sa se rezolve si la voi.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
papanash spune:
Sabina, m-am gandit la tine mult aseara, asa-i ca a iesit super ?
va salutez, m-am inundat la baie, sunt emotionata, maine am o actiune foarte importanta si am multe emotii !!! sa-mi tineti pumnii, please ! si un wodoo ceva, sa nu ploua !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
cecilia L spune:
Tomaly, multa sanatate.
Ceamica, ce frumos baiat am vazut... si peisajul superb.
Erina, si eu am fost puti speriata cand era Cristi mititel, nici el nu avea lacrimi...dar s-a rezolvat doar cu putin masaj....daca imi aduc aminte dr mi-a spus ca ei nu prea au lacrimi asa mici.
Eu am terminat curatenia...daca nu ploua mai aveam cateva in plan, dar le aman pt toamna....
Cristi mi-a spus azi la telefon sa inchid scoala sa merg la el
Papansh, iti tin pumnii pt maine cu mare placere, sper sa tina si vremea cu tine.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui papanash Sabina, m-am gandit la tine mult aseara, asa-i ca a iesit super ? va salutez, m-am inundat la baie, sunt emotionata, maine am o actiune foarte importanta si am multe emotii !!! sa-mi tineti pumnii, please ! si un wodoo ceva, sa nu ploua ! ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Maine facem incantatii
Bafta multa sa tina vremea cu voi si sa fie totul ok
Si io ma simt colega de suferinta cu tine, ca mi s-a stricat masina de spalat si mi-am inundat si eu baia de jos
slippers76 spune:
Tomitza sanatate multa si sa fie totul in regula cu operatia
Yaiabrava pentru botez, si pentru vestile din familie, si pentru toate. Eu una te inteleg, stiu cum e sa traga doi ptici de tine in toate partile si sa nu ai timp nici sa respiri. Dar e sublim!
Erina
, eu una cred ca ii prinde bine Dariei gradinita de vara. Si o sa vezi ca si cu mancarea o sa se dea pe brazda. Si e un antrenament bun pentru toamna, daca intentionati sa o dati la gradi ( se imunizeaza putin, isi face idee "cu ce se mananca", si pe masura ce David creste, e din ce in ce mai prezent si te solicita din ce in ce mai mult, poate sa refuleze la gradi frustrarile inevitabile pentru un frate mai mare)
slippers76 spune:
Papanash, pentru Barselona chiar as avea nevoie de un guide-line legat de cazare. Restul destinatiilor sunt deja antamate (si ras-batute, da' deh'... ne plac caile batatorite
, la Istambul de exemplu stam a 9-a oara la acelasi hotel
)