Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (393)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui toma_lly

buna fetelor,

navalesc si eu pe aici dupa multa vreme si cu o rugaminte pe deasupra:
cunoasteti cumva, ati auzit, despre un doctor neurochirurg foarte bun de la Bagdasar-Arseni ?
ce am mai citit eu pe net ar fi Dr. Iliescu Adrian....dr. Vasile Ciubotaru...
din nefericire, va trebui sa fac o interventie de genul asta si nu stiu incotro s-o iau...respectiv catre ce neurochirurg...

Natalia-Ioana
Poze

Off, tare rau imi pare sa aud ca ai probleme de sanatate, de acest gen.
Multa sanatate si putere!

Uite aici http://www.bagdasar-arseni.ro/sectii.php?sectia=16 lista medicilor neurochirurgi de la Bagtasar Arseni.
Personal nu cunosc un neurochirurg, doar neurolog la Bagdasar Arseni, ca a fost tatal meu internat, medicul se numeste Mihai Alaicescu, nu stiu daca mai este la ei acum, insa un om de nota 100.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

VA multumesc din suflet pentru urari!
Sunteti minunate!

Prisi, nu asta am vrut sa spun.
Eu ziceam ca ma furisasem si eu si stateam cuminte sa mai treaca timpul, in speranta ca nu voi fi descoperita, pentru ca nu mai aparuse demult o burtica noua la orizont.
Te si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

toma_lly, iti trimit PM

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 25+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Ceamica, foarte frumoase pozele de la Voina, cum mai e drumul pana acolo?, ultima data am fost acum 5 ani si era foarte prost. Este una din zonele mele preferate din tara in care mi-am petrecut vacantele de micuta, si apoi am fost si in tabara la cabana Voina.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 35s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ceamica, ce poze frumoase si ce frumosi sunteti de la mic la mare

Mandarinuta, ce bien ca ai intrat in concediu

Yaia, felicitari micutei crestine si hai mai des

Ana, ce de-a planuri aveti pt vara asta si felicitari lui Vlad, cat pot fi de dulci in perioada asta

Noi am revenit din Deva cam furtunos asa... Au inceput si acolo ploile si vijeliile, strada s-a umplut de apa si de acolo pana la a intra in casa a fost doar un pas...ingrozitor...au venit jandarmii ISU sa pompeze apa din casa, noroc ca ai mei aveau asigurare si pe casa si pe masini, dar tare nasol a fost...Casa alor mei e la poalele cetatii si mai e un parau in zona, ala a iesit din matca Si acelasi lucru s-a intamplat si la Cluj, toate garajele si beciurile au fost inundate, horror, n-am fost, mi-a povestit C. Ce vremuri traim...

Acum suntem acasa, ne-am imbaiat si fetele dorm. Sofi a crescut asa mult, e prezenta si guraliva, ne sriga, ne cheama, se joaca, vrea doar in fund, adorabila. Sara se joaca tot mai mult cu ea, si imi creste sufletul. Mai e asa putin pana se vor juca efectiv impreuna, vor face baita, vor dormi impreuna...Si Sara ne uimeste cu replicile si spiritul de observatie, e asa isteata si curioasasi mult mai cuminte si cooperanta.

Gata, am fugit sa bag la spalat. Paaaaaaaaa

Va pup, sper sa mai iasa si soarele

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi
Yaia multumesc, felicitari pt micuta crestina, ma bucur ca a iesit totul cum trebuie si copii sunt fericiti si santosi, treba o sa tot faci tu , vreo poza doua?

Se pare ca pana la urma intalnirea aia din Herastrau a fost cu noroc. Toate trei cu Bebedoi deja venit sau pe drum...pana si Luy, care nu a mai ajuns la intalnire, tot are Bebedoi pe drum.
Mersi, poze o sa pun cand imi fac ceva timp...greu cu timpul, dar o sa ma straduiesc sa o fac pana saptamana viitore, cand vine tura a doua de oaspeti...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Yaia felicitari pt micuta crestina!

Multumim, Energiilor! Toate bune la voi? Pana la urma care e planul de vacanta pe vara asta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

buna dimineata,

ne-am intors si noi de la voina, am pus cateva poze
http://entertainment.webshots.com/album/577994845cktKrz?vhost=entertainment&start=0

vremea nu prea a tinut cu noi dar am vazut si soarele :))
in rest, Sebastian a avut un inceput de enterocolita(cred)luni spre marti, acum vad ca s-a reglat.
mi-e un somn, dar ma duc la muntele meu de rufe ca ma ia cu calduri numai cand ma uit la el
va pup

Vazut, placut...
Sanatate lui Seb!
Si cand termini, te astept la muntele meu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greyeras
Multumesc pentru raspunsurile voastre. Intr-adevar se pare ca a fost o reactie alergica la o intepatura, dupa doua zile i-au disparut, oricum e infricosator, anul asta toata lumea se plange de intepaturile insectelor.

Yaia sa-ti traiasca micuta crestina, imi place tonusul si optimismul tau.

Sanatate Adelinei si sa avti grija de acum, mai bine da-o cu spray contra insectelor decat sa riscati iar alergie la intepaturi.

Multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui toma_lly

buna fetelor,

navalesc si eu pe aici dupa multa vreme si cu o rugaminte pe deasupra:
cunoasteti cumva, ati auzit, despre un doctor neurochirurg foarte bun de la Bagdasar-Arseni ?
ce am mai citit eu pe net ar fi Dr. Iliescu Adrian....dr. Vasile Ciubotaru...
din nefericire, va trebui sa fac o interventie de genul asta si nu stiu incotro s-o iau...respectiv catre ce neurochirurg...

Nu te pot ajuta cu sfaturi, dar iti urez multa sanatate si ma rog sa fie totul bine pentru tine!

Mergi la inceput