Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (393)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mah, dar voi chiar va faceti de cap! pe unde umblati?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am am corecrt, fuuuug, tineti pumnii:)

(si 57.6, iar o iau in jos:P)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Ziua buna, fete dragi!
V-am citit...stiu tot-tot!

Felicitari, Nana si Prisi! Sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi! Nana, m-am prins de cand am vazut noul nick. Eu asteptam doar data, stiam ca vine curand! Si pe Prisi o asteptam pe lista. Am mai pus un loc deoparte pentru Sim... Tare ma bucur pentru voi, mai ales ca in noiembrie o sa fiu si eu matusa din partea sotului, pentru pima data din acea directie!

Am vazut toate pozele, le mai am pe cele de pe contul comun. Mi-a placut tot ce am vazut, frumosi copii mai avem!

Eu nu am mai intrat de mult din cauza de computer stricat si apoi musafiri. Foarte frumos cu musafirii, dar si foarte obositor. Numai plecati am fost, iar Alexia a fost foarte cuminte si cooperanta si ne-a lasat sa ne facem de cap. O hraneam inainte de plecarea de acasa si dormea cate 4 ore afara, super cumintica a fost. Vineri am botezat-o si acum e crestina! Am scapat si de stresul ala. In rest, Tudor s-a tinut scai dupa nepot si acum tot intreaba de el, zilele cu musafiri a sarit peste somnul de pranz ca sa putem sa plimbam oaspetii. Oricum, seara a ajuns sa adoarma foarte tarziu din cauza luminii (aici avem noaptea doar acteva ore de intuneric, nici ala ca lumea, mai mult un amurg...E tare greu pentru el, zice ca nu face nani ca nu e noapte...si are dreptate, bietul de el.

In rest, copii sanatosi, voiosi, casa vraiste, dar fericita nevoie mare sunt ca am tot ce mi-am dorit, 2 copii sanatosi si voiosi.
As vrea sa va raspund la fiecare in parte, dar mi-e sa nu uit pe cineva...si tocmai s-a trezit Alexia, asa ca va pup si sper sa vin zilnic pe la voi cu raportul!
tuturor!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara ,

Miaunici sa fii sanaroasa si iubita

Ana vacanta placuta si relaxare maxima (cat s-o putea)

Yaia multumesc, felicitari pt micuta crestina, ma bucur ca a iesit totul cum trebuie si copii sunt fericiti si santosi, treba o sa tot faci tu , vreo poza doua?

Cecilia spor la treaba

Marta si Miruna
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata si pt toata lumea
aseara am disaparut subit ca a fost furtuna si a picat netul, asa ca am dormit de la 10 cu Miru , ca suntem doar noi fetele acasa

noi suntem bine, eu incep sa ma simt mai bine ca mi-au dat de furca niste ameteli, Miru e atenta cu burtica , o pupa si zice ca o sa se joace cu bebe, am reusit sa o dezvat de luat in brate sper sa o tina

in rest picteaza toata ziua, mestereste prin curte de seara treb sa o las in cada la inmuiat ca sa ii scot mainile curate, e vorbareata tare

Marta si Miruna
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Prisi multumesc de cafeluta. Mirunica harnicuta si vorbareata, sunt sigura ca o sa fie o surioara mai mare foarte cuminte si iubitoare.

Eu azi chiulesc, asa ca o sa-mi termin curatenia, desi vremea nu tine cu mine... asa ca va doresc o zi minunata.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Yaia felicitari pt micuta crestina!

O zi linistita si insorita va dorim!

Puppi Energia
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna dimineata,

ne-am intors si noi de la voina, am pus cateva poze
http://entertainment.webshots.com/album/577994845cktKrz?vhost=entertainment&start=0

vremea nu prea a tinut cu noi dar am vazut si soarele :))
in rest, Sebastian a avut un inceput de enterocolita(cred)luni spre marti, acum vad ca s-a reglat.
mi-e un somn, dar ma duc la muntele meu de rufe ca ma ia cu calduri numai cand ma uit la el
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare fetelor!

Multumesc pentru raspunsurile voastre. Intr-adevar se pare ca a fost o reactie alergica la o intepatura, dupa doua zile i-au disparut, oricum e infricosator, anul asta toata lumea se plange de intepaturile insectelor.

Yaia sa-ti traiasca micuta crestina, imi place tonusul si optimismul tau.

Ema am vazut pozele, peisaj de vis. Aveti curaj sa mergeti cu cortul, noi suntem mai comozi nu cred ca am rezista.

Am uitat sa va zic, luni am tuns-o pe Adelina, un bob-french mai scurt pt ca transpira foarte tare la ceafa. Faza a fost ca stia de tuns si de cand s-a trezit plangea intr-una ca sa o tina tati in brate la frizerie. Culmea cand a intrat acolo a cerut sa o punem pe calut (ea la botezat Sabrina), i-a dat tanti aia vreo 3 oje in mana si a stat fata mea fara sa cracneasca. Si ne era teama ca o sa jeleasca la greu.
Si ei ii plac cartile cu povesti, incerc sa mai diversific, dar trebuie sa fie ceva mai scurt ca se plictiseste. Acum m-a zapacit cu desene, i se pune pata pe cate unul si se tot uita la el, acum suntem la faza "The princess and the frog", e innebunita dupa el. Cel putin am scapat te Pisicile aristocrate, pt moment.

Duminica am fost la Ferma animalelor, am ramas un pic dezamagiti de faptul ca este micuta rau locatia, putine animale, preturi exagerate. Pt un copil care are bunici la tara nu este prea atractiv, cel putin pt adelina nu a fost nimic surprinzator.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

buna fetelor,

navalesc si eu pe aici dupa multa vreme si cu o rugaminte pe deasupra:
cunoasteti cumva, ati auzit, despre un doctor neurochirurg foarte bun de la Bagdasar-Arseni ?
ce am mai citit eu pe net ar fi Dr. Iliescu Adrian....dr. Vasile Ciubotaru...
din nefericire, va trebui sa fac o interventie de genul asta si nu stiu incotro s-o iau...respectiv catre ce neurochirurg...

Natalia-Ioana
Poze

Mergi la inceput