Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (393)
Raspunsuri - Pagina 10
cecilia L spune:
Cam liniste pe aici, noroc cu Valentina ca a mai trecut pe la noi
, poat o face mai des.
Eu m-am apucat de curatenia generala, sper sa termin pana vineri cand merg dupa baiat........
Mandarinuta, asa am aflat si eu de la cineva care are copilul acolo, am rugat sa intrebe, am aflat ca in Tineretului s-a construit un bazin si primesc copilasi mai mici, este ceva mai scump, dar cred ca dupa concediu o sa-l inscriu.. cu antrenor personal 6 mil,nu stiu cate sedinte-parca 10, sau 2 sapt la grupa 3 mil....nu stiu cum este in alte parti...
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
mihailescu teodora spune:
Cecilia,este vorba despre Diamon Club,chiar vis-a-vis de Polivalenta!
http://www.daimonclub.ro/wellness-club/lectii-innot.html
Este foarte cochet,nu prea ieftin
,dar merita!
Si noi intentionam sa frecventam in vara aceasta!
Vale
!!!
Mandarinutza
,ce frumos trebuie sa fie acasica,impreuna cu Antonia!!!!
Isabelutza
,felicitari papanashului din dotare!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
Cumatra, cine frecventeaza inotul? MIhnea?
Greyeras, aia e sigur alergie. Eu personal patesc destul de frecvent chestia asta, mama si ce mananca. Mixtura ajuta, insa ar trebui si niste antihistaminice. De regula la mine apar de la ceva alimentar. Si dureaza. Sper sa scape mai repede Adelina. Aaa, sa nu te sperii daca apar in valuri. Poate sa fie o pauza de cateva zile, si apoi sa mai apara cate 2-3.
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Seara buna fetelor! Azi am tras o mare sperietura, pana acum nu am constientizat chestia cu insectele. Aseara cand am ajuns acasa am observat pe Adelina 3 pete mari, cu un punctisor mic negru in mijloc, in locuri diferite. De dimineata cand s-a trezit erau mai multe , aparusera si pe picioare, niste pete mari, albe in mijloc si rosii pe margine si cand se scarpina se umfla locul si sunt horror. Am crezut prima data ca a prins ceva de prin parc de pe la copii, dar a vazut-o un cadru medical si ne-a asigurat ca e de la insecte. Ciudat este de ce inca mai apar? a mai patit cineva asa? Ii dau cu Fenistil gel si mixtura mentolata.Si apropo de olita de azi e fetita mare face la wc. Prisi, Nana felicitari din tot sufletul. Sper din inima sa fie totul asa cum va doriti. ![]() ![]() Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) ![]() |
Greyeras, noi asa patim de la muscaturile de tantari. Si tot asa, par sa se inflameze in valuri. Nush' ce au tantarii anul asta, dar sunt de speriat! Si se umfla amandoi la fel! Si Vlad tot e alergic, dar Miruna nu avea asa reactii la tantari
. Foloseste Fenistil solutie, nu gel. Gelul naclaieste pielea si uneori se scarpina mai rau pe caldura asta. Ia Fenistil picaturi, ala de se ia pe gura (pont de la pediatra mea)si foloseste-l ca pe gel. Intra imediat in piele si isi face efectul foarte repede.
slippers76 spune:
Aaah... hai sa-mi laud si eu un pic puiul de cioara
. Creste vazand cu ochii! E mare!(toata lumea spune ca are cel putin 4 ani daca nu 5), e destept foc, uneori ne lasa masca cu replicile... Are un vocabular foaaarte elevat, mai ales la capitolul superlative
si folosit in cunostinta de cauza ("Mami, painica asta este deliciooos de buna!"). Am scapat de bibe (asta era restanta noastra). La olita facem de mai bine de juma'de an (mai nou face singur la WC: se inchide in baie, se dezbraca la cucul gol si se urca pe tron. Si face!-asta dupa ce mi-a stat vreo luna jumate constipat vai steaua lui. Si apoi striga: "Mami, am facut opt cacatzoi!")E din ce in ce mai pasionat de desen si de plastilina, in continuare nu are rabdare la citit povesti, inventeaza el povestile dupa primele doua-trei propozitii. Azi a dormit singur-singurel la pranz, n-a vrut pe nimeni in camera. A zis ca el e baiat mare si "doaime singui". Si asa a fost... Sunt curioasa cat il tine.
Cu gradinita, eu nu va insotesc pe bancuta. Chiar n-am nici o emotie cu Vlad la gradi. Mai multe am cu Miruna la scoala...
La noi incepe vacanta. Sambata plecam la mare, copiii vor sta aproape trei saptamani, apoi la bunici, apoi la munte, si iaca le trece vacanta si incepe scoala... Noi o sa prestam mini-vacante de 3-4 zile in doi (avem in plan Paris, Viena, Barcelona si Istambul), program de santier intre deplasari (incercam sa ne extindem "palatul") si in rest munca.
Sper sa aveti cu totii o vara frumoasa.
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Cecilia,este vorba despre Diamon Club,chiar vis-a-vis de Polivalenta! http://www.daimonclub.ro/wellness-club/lectii-innot.html Este foarte cochet,nu prea ieftin Si noi intentionam sa frecventam in vara aceasta! Vale ![]() !!!Mandarinutza ,ce frumos trebuie sa fie acasica,impreuna cu Antonia!!!!Isabelutza ,felicitari papanashului din dotare!!!!Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |

Cecilia si
papanash spune:
dragele mele, va salut !
eu ocupata rau, ca de obicei, un pic mai mult acum ca am si inchidere de trimestru.
sunt invidioasa pe voi ca ati rezolvat cu pampersii
, am recurs la solutia extrema, fara pampers ziua, numai la somn mai pun. sunt si rezultate bune, dar si rateuri
daar insist, chiar daca mi-e mila de chilotii cu spider man ...
Slippers, concediu placut, am numai amintiri placute din orasele pe care o sa le colinzi, mai putin din Istanbul, unde n-am fost. daca ai inca intrebari in privinta cazarii, iti recomand hotelurile unde am stat noi, la Paris, Barcelona si Viena.
Multumesc mult inca o data, stii tu pentru ce 
Cecilia, ai inteles ceva din ce ti-am trimispe mail ? daca nu, revim maine cu telefon, azi am vorbit mai toata ziua si nu mai rezistam ![]()
Rox, Adi a fost o data la film cu tac-su, a rezistat vreun sfert de ora, apoi si-a luat la revedere in gura mare de la toti din sala, cand s-a hotarat taica-su ca-i cazul sa-l scoata afara, ca, comenta in gura mare tot ce vedea pe ecran
.mi-aplacut ce-ai povestit despre serbari
Teo, ai primit pozele de la mine ?
cretulunul si pe mama lui satena.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui papanash dragele mele, va salut ! eu ocupata rau, ca de obicei, un pic mai mult acum ca am si inchidere de trimestru. sunt invidioasa pe voi ca ati rezolvat cu pampersii Slippers, concediu placut, am numai amintiri placute din orasele pe care o sa le colinzi, mai putin din Istanbul, unde n-am fost. daca ai inca intrebari in privinta cazarii, iti recomand hotelurile unde am stat noi, la Paris, Barcelona si Viena. Multumesc mult inca o data, stii tu pentru ce ![]() Cecilia, ai inteles ceva din ce ti-am trimispe mail ? daca nu, revim maine cu telefon, azi am vorbit mai toata ziua si nu mai rezistam Rox, Adi a fost o data la film cu tac-su, a rezistat vreun sfert de ora, apoi si-a luat la revedere in gura mare de la toti din sala, cand s-a hotarat taica-su ca-i cazul sa-l scoata afara, ca, comenta in gura mare tot ce vedea pe ecran Teo, ai primit pozele de la mine ? cretulunul si pe mama lui satena............................................................. Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
da, multumesc mult.
Ramane sa ne hotaram si vorbim.
Cecilia si
carpatina spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Sper sa aveti cu totii o vara frumoasa. |
Si voi la fel!
de la mic la mare!=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

La multi ani miaunici!