Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (393)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Matinala inseamna la 8 juma? Pai eram de la 7 juma in picioare si in forma. Acum deh, ma cam resimt, am o migrena crunta. Am fost la Tandarica pana la urma, la Mica Sirena. S-au distrat copiii, Alex a zis ca e cel mai frumos spectacol de pana acum. La afarsit au dus flori printesei, mama ce mandri au fost.

La film am fost doar cu Alex, versiunea dublata si 3D. A fost chiar frumos. Iar ea a stat tare cumintica.

Cam asta.

PS Cumatra, am bagat Ciorani in program, da? Ieri seara am fost sa schimbam pantofii fetei si ne-am tot lalait (Ti-am povestit cred de ei, nu stiu nene ce fac astia cu calapoadele), de aia ne am dat la fund. Abia acum am citit din urma succesul vostru cu pampersul, sa mor de invidie si alta nu. Hai ca bagam maine dimi un bluetooth, ca dupa aia imi vin niste inspectoare noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna seara!
In sfarsit am gasit timp liber...am intrat sa vad ce mai faceti si ce citesc aici: gravi muulte, bebi care merg deja si bebi care erau mai ieri in burtik. Ufff ce mult timp a trecut!

Felicitari pentru sarcina {red] Nana si Prisi[/red]. Sa aveti 9 luni usoare si pline de sanatate.
Un medic care sa-ti urmareasca sarcina din doi in doi mai greu, dar vei gasi, Nana!

Luy, Mandarinutza sunteti spre final deja!!!

Cat despre misiunea "scutece" de o luna facem la olita si cu scutec doar noaptea. Avem o problema ce chestia "heavy", dar suntem pe calea cea buna. Avem 2 tentative ambele facute pe ascuns si am ajuns la concluzia ca e mai rusinos...asa ca nu insist si nu-l urmaresc cand vine, ia olita si fuge cu ea in alta camera.
Aaah, cat despre tentatii: chilotei cu Bob constructorul, olita "cantatoare" si are promisa o chitara daca invata sa faca de toate la oli sau pe reductor.

In rest despre noi: manaca bine, e cuminte (prea cuminte), nu e expansiv cu copii la joaca, merge la gradi din toamna, spune poezii, se deghizeaza in lup si ne spune povestea celor 3 purcelusi, are 2 magazine si un depozit din care ne vinde fel de fel(...toate imaginare).
Cu sanatatea suntem ok doar ca am facut rubeola acum o luna, desi suntem vaccinati!

Despre carti: eu i-am cumparat inclusiv de colorat pentru ca era singura carte cu povesti romanesti (Ursul pacalit de vulpe). Ii plac pozele, urmareste povestea dupa ele, iar apoi cere sa-i spunem din nou si incearca sa faca el pe povestitorul. Seara nu citim. Mami ii spune o poveste pe lumina difuza si adoarme! Acum am ramas blocati la Piscile aristrocate de vreo 3 luni!

Momentan cam atat! Incerc sa nu mai fac pauze asa lungi la scris si citit. Imi sunteti dragi si am amintiri frumoase cu voi!!!
Pupici multi de la noi si sanatate!

PS Am trimis cateva poze pe mailul comun! Am gasit foarte greu 3 poze normale. Nu vrea sa mai stea deloc la foto!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata! ce-i linistea asta p-aici:)

Familia mea a plecat la mare....eu am maine un concert si pe 30 iunie vernisaj. Urma sa stau la busteni....dar pana la urma pe 1 ma duc si eu, cu o conditie, sa nu stau absolut deloc la plaja. Am sa inot seara la 7 si e deajuns.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna si de la noi!

Felicitari pentru sarcina Prisi si Nana, ma bucur tare mult pentru voi, sa aveti sarcini usoare!

Teo, am admirat si eu pozele cu Mihnutzu la Ciorani, cred ca ii place tare muolt acolo, are o gradina tare frumoasa, iar el e un scump si finut.

Eu am intrat de joi in concediu de maternitate, si ma simt ok, merg cu Antonia si dimineata si dupa-amiaza in parc, la pranz ne odihnim. In rest, sambata am fost pana la Cheia la picnin, nu am putut ramane peste noapte caci trebuia sotul sa plece duminica in Bulgaria cu serviciul.

Cecilia,parca tu vroiai sa stii de inscrieri la inot la Lia Manoliu, se fac pentru copii de la 5 ani in sus si costa 150 ron 8 sedinte. O sa mai incerc sa mai trec pe acolo sa vorbesc cu un prof de inot sa intreb daca nu au totusi si grupe mai mici, ca altfel am mai auzit de gradinite care duc copiii acolo.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 35s+

Poze

Mergi la inceput

Isabeluta, ma bucur ca ai mai scris, vad ca sunteti foarte bine, bravo si pentru reusita cu scutecelele.

Poze

Mergi la inceput

Erina, tot de la editura Litera, noi avem cartea aceasta, este superba:
http://www.litera.ro/carti-pentru-copii-81/povesti-col_92/vine-craciunul-593 Vine Craciunul

Poze

Mergi la inceput

si am mai cumparat cele 2 volume de la Jurnalul National 50 de povesti de adormit copii, au niste povesti foarte frumoase, Antoniei ii plac tare mult.
http://www.jurnalul.ro/stire-special/povesti-de-adormit-copiii-544841.html

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Seara buna fetelor!

Azi am tras o mare sperietura, pana acum nu am constientizat chestia cu insectele. Aseara cand am ajuns acasa am observat pe Adelina 3 pete mari, cu un punctisor mic negru in mijloc, in locuri diferite. De dimineata cand s-a trezit erau mai multe, aparusera si pe picioare, niste pete mari, albe in mijloc si rosii pe margine si cand se scarpina se umfla locul si sunt horror. Am crezut prima data ca a prins ceva de prin parc de pe la copii, dar a vazut-o un cadru medical si ne-a asigurat ca e de la insecte. Ciudat este de ce inca mai apar? a mai patit cineva asa? Ii dau cu Fenistil gel si mixtura mentolata.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Din pacate daca are un fond alergic sa te tot astepti la asa ceva. La Adrei este de-ajuns doar o intepatura , ca imediat apar pe tot corpul, in special pe membre si trunchi. Chiar zilele trecute am ajuns iar la Colentina si l-au bagat imediat pe Dexa. Luni l-a ciupit ceva prin parc , marti a fost binisor cu toate ca bubitele se inmultimsera, iar miercuri avea gamba stanga fff umflata, rosie, cu ulceratii , idem si pentru glezna dreapta.
Urmareste fata si daca Doamne fereste apar umflaturi sau locul este tare si usor cald, ori observi mici pete rosiatice ca o spuzeala pe tot corpul mergi de urgenta la un medic, macar pentru linistea ta.
Fenistil gel si mixtura sunt de mare ajutor si pentru un plus de siguranta seara la culcare dupa baita, tamponeaza bubitele cu betadina, usuca f bine si dezinfecteaza.
Eu una sunt disperata, nu exista nimic care sa previna alergia asta a micutului si mi-e si frica sa ma gandesc daca Doamne fereste il inteapa vreo albina. Deja mi-am luat dexa acasa si in caz de extrema urgenta nu mai astept sa fug la spital ii fac eu injectia salvatoare. Am ajuns sa am fobie la aminalele de companie ,pentru ca ar putea ascunde vreun purice, la nisip sau la iarba care ne inconjoara,tot din acelas motiv, sa nu-l intepe ceva. Sunt constienta ca nu-l pot creste intr-un glob de sticla, dar si gandul ca orice intepatura i-ar putea declansa o criza ma omoara.
Na ca mi-am varsat oful si amarul la voi...

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Mii de felicitari proaspetelor gravidute, Prisi si Nana. Sa aveti o sarcina cat mai usoara si cei mai perfecti copilasi din lume.
Mariana, felicitari si lui Dani pentru exploarea noului univers.
Felicitari si lui Alex de mami Piciu pentru cei mai frumosi iepurasi!

Eu am o stare de nestare, fara chef de nimic. Am culcat nazdravanii si cred ca am sa ma lungesc si eu in pat.
Sa aveti o zi cat mai racoroasa si plina de voie buna!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Luy, Carpatina

poze
Marta si Miruna si 9+

Prisi, felicitari!Ma bucur mult pentru tine!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput