Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (393)
Raspunsuri - Pagina 8
prisi spune:
buna dimineata
si o duminica insorita, la ce furtuna a fost peste noapte poate ziua se anunta mai buna
multumesc tuturor pentru urari, eu sper ca o sa fie totul bine pana la urma ![]()
Nana
departe de mine gandul de a atrage atentia, asa s-a intamplat, sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos, pupici fluturasului
Marta si Miruna
9+
Roxana_G spune:
Vai ce vreme este astazi! O sa innebunim in casa. Le planificasem picnic la Mogosoaia si sunt tare dezmagiti ca nu mergem. O sa ne reprofilam pe Tandarica, cica ar mai fi ceva bilete. Si dupa amiaza Toy Story 3 (la care parca as lua o numai pe Alex). Apropos, a fost cineva la film cu papanasii? Andrei la teatru e ok, dar nu stiu la cinema ce ar face.
prisi spune:
Rox 'neata ce matinala esti doamna
noi ieri am fost la ziua nasului, a fost distractie maxima pentru copii,dar si pentru noi a fost relaxant, am ajuns acasa cu putin timp inaintea furtunii, desi tot drumul a fulgerat, parca eram radiografiati ![]()
Marta si Miruna
9+
Gabriela77 spune:
Ciao, fetele mele! Noi la Deva, concediu de vis! Fetele superfericite!
Am citit vestile. Sunt in al noulaea cer pt prietenele mele dragi, Nana si Marta! Sa dea Domnul sa aveti o sarcina usoara si bebelusi perfecti.
Cuscra, vacanta frumoasa!
Revin cand mai am timp, aici suntem numai pe afara! Sper sa vina din nou vremea buna.
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Roxali spune:
Si aici e o vreme
...
Rox dute cu fata ca sigur Andrei se plictiseste si parca te vad alergand dupa el![]()
daca ai sti ce colectie are de chilotei
, dar ii foloseste ptr papusi
pozicile???![]()
Erina eu ce sa mai zic cu 65
...mai sa u devina o obsesie la tine ca nu te vei mai bucura deloc de bunataturile lui bichi![]()
SabinaY daca e atenta cand citesti e ok...noi nu citim inantinte de culcare, la noi merge cand ne trezim![]()
Erina spune:
Buna! Noi am avut noroc de vreme OK.
Am foast in astrandul noastru care arata intr-un mare fel. Daria as-a dat pe role-adica a chinuit-o pe cumnatica, a jucat hokey pe iarba?aasfalt asi as-a dat cu tricicleta. David a adormit 12.5 ore la aer asi la reastaurant.
Rozxali, asatazi am mincata lasagne si din nou ciocolata iar de la bichi chiar nu pot reziasta.
Tu ai alta conformatie, easti frumoas proportionata. Daca tot 65 aveai cind ne-am vazut in Bucureasti asa astii ca nu ase vad.
Imi pare rau asa aud ca nu aveti vreme buna la Bucureasti
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
ASabina Y asi toate mamaicile. Noi am deascoperit www.litera.ro/carti-pentru-copii-81/ocolul-pamantului-in-80-de-povesti-553" target="_blank">Ocolul pamintului in 80 de poveasti.
Sunt povesatiri din multe tari ale lumii, legende despre cum a luat fiinta un lucru asau animal. Sunt ascurte si foarte intereasante.
Vreau asa ii iau Dariei si www.litera.ro/carti-pentru-copii-81/365-de-povesti-590" target="_blank">365 de poveasti
Erina mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
Gabriela, concediu frumos in continuare.
Erina mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
Iar imi taasteaza as cu a impreuna
.
O dupa-amiaza frumoaasa!@!@!@
Erina mamica Dariei
si a lui David
cecilia L spune:
Ce vesti minunate am citit,felicitari P)risi si Nana, asa aveti sarcini usoare si bb sanatosi.
Teo, am vazut pozele si bineinteles ca mi-am salvat si eupoza cu Cristi, noi nu aveam niciuna de la Tandarica...cretulinul tau este un frumos.
Ceva poze cu Luy nu ai?![]()
Eu am fost sa-mi vad baiatul .....nu pot spune decat ca peste o saptamana il iau acasa, mai devreme, l-am gasit plin de bubite( de la soare- transpiratie ...cred) si muscaturi de diverse insecte
. Imi venea sa
....dar nu aveam cu cine sa-l las saptamana asta, o sun pe tanti sa vad daca si-a gasit ceva si daca mai poate veni, daca nu il car dupa mine o saptamana...nu am alta varianta.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)