Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (393)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Cumatra,la Ciorani e intr-adevar foarte frumos.Anul asta au reconfigurat parintii mei toata curtea,i-au amenajat lui Mihnea un super loc de joaca cu tot felul de leagane/topogan....samd.
Cu maaareeeee placere mergem acolo!Cat despre invitatie,consider-o ca si facuta!!!Oricand cu toata disponibilitatea!Sunt 75 de km fata de Bucuresti!Cand ma gandesc ca eu fac 55 km zilnic dus-intors servici....Abia astept sa se fugareasca pe acolo nazdravanii!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Ma duc si eu la nani!
Somn usor si pufos cu vise colorate!!!!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.
Felicitari bipedului de ramonaiani

Multam . Crezi ca voi mai aveti mult?

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Buna seara si de la noi!!!
Multumim din suflet pentru complimente si puii vostri sunt cel putin la fel de draguti si adorabili!!!!!

Ah,uitasem de pozele Erinei,nu am cuvinte sa-mi exprim incantarea!!!!!Si mami draga,daca te mai aud ca vii cu blamari si lamentari la adresa proprie-ti persoane iti dau o maaaree bataita!!!!Pai tu te-ai vazut in poza aia cu fusta scurta de blug?Cine-ar zice ca ai un bb de 3 luni si o fetita de aproape 3 ani?Huh?Pai te asigur ca multi si-ar frange gatul uitandu-se dupa tine!Parol!Deeeci?Incredere maxima!!!!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Teodora iubita, kilogramele tot 60 sunt asa ca increderea e jos de totttt!!!

Ma uitam la asta si mi-e dor de voi!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Nana, mi-am amintit sa iti raspund despre Euroclinic.

Eu am mers sa nasc acolo pentru ca am vrut un dr despre care se spune ca e un bun profesionist-dr. Herghelegiu. Mi-a dat el asa incredere din perioada in care mi-a urmarit sarcina si am siguranta ca a facut totul impecabil pe acolo.
Am auzit cuvinte de lauda si despre dr. cu care a nascut Betty. Daca iti este mai confortabil sa nasti cu o femeie e algerea perfecta.

Rezerva e OK, personalul undeva la nota 8.
Pe mine ma omora bunul simt si nu le stresam cu soneria. M-am enervat teribil pe o neonato ca era cam taioasa dar la momentul acela eram si hormonala plus ca sunt si o fire sensibila (bebelusii plingeau si eram pe punctul de a-l lua pe David cu mine in camera peste noapte dar mi-au cerut semnatura si m-am gindit ca mai bine sa fie sub supravegherea lor noaptea cit timp eu luam calmante).

Despre costuri: sunt mari-eu nu am stiut sau la perioada aceea nu era reducerea aceea prin CAS despre care se vorbeste la topic dar totul e steril, consumabilele sunt de cea mai buna calitate iar rezervele sunt curatate in fiecare dimineata.

Andreea mami de Vladi va naste tot acolo, poate iti va spune ea mai multe.

Inca o nota maxima eu acord dr. anestezist Steriade. Tot asa ma interesasem in prealabil si am fost fricita sa aflu ca face echipa cu dr. Herghelegiu.

Mergi la inceput

Am vazut-o pe Piciulika la cursul de gimnastica!!! Ce slaba esti!!! Felicitari mami!!! Alex e foarte frumos si intradevar seamna cu bunicul care e un barbat foarte chipes!!! Super faza cu: e o papusa obviously

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.
Felicitari bipedului de ramonaiani

Multam . Crezi ca voi mai aveti mult?

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

cam o luna ii dau

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Erina esti frumoasa.Nu ai decat 3 luni de la nastere,ai sa slabesti cu siguranta si kg care le ai in plus.

Unde-s poze cu Picia sa caut pe mail?

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Ieri am avut la gradi ora deschisa(jumatate de ora mai precis) timp in care ne-am jucat cu Erika.
Noi,eu si Y. am descoperit o alta Erika,foarte serioasa si preocupata de ceea ce face.O Erika ce nu prea vorbeste si nu ne baga in seama,ce isi vede de treaba ei,concentrandu-se.Am intrebat una din educatoare daca asa e mereu.Mi-a spus ca la joaca,e in forma,alearga,tipa,are foarte multa energie,dar cand au activitati in clasa e foarte linistita si atenta.
Inutil sa spun,acasa alearga,tipa,canta,sare,se joaca...dar nu e niciodata serioasa
Am tras video,nu am program de edit,cine e curios sa vada il avertizez/o avertizez ca e posibil sa aibe dureri de gat apoi.
Erika in actiune la gradi!

Apoi a avut loc sedinta cu parintii in care directorul ne-a vorbit de importanta afectiunii,a laudei si alte cateva idei ce mi-au placut.
Si a atins o parte sensibila,ne-a spus sa le citim copiilor macar 5 minute pe zi,pentru ca are o importanta mare si ei,copiii,se schimba foarte mult.
Iar eu,cu rusine marturisesc,ca nu prea i-am citit.Toate cartiile pe care le are sunt in japoneza,si chiar daca sunt usoare,pentru mine este un efort,sa ma concentrez seara,inainte de culcare,sa ii citesc.(atunci e singurul timp posibil,in care pot sa ii citesc in liniste)Asa ca,cartile in japoneza i le-am lasat lui tati,si am hotarat sa cumpar o colectie de carti in lb romana(cu ocazia asta perseveram cu invatatul limbii romane)pentru copii.Cum sunt pe dinafara,am cautat putin pe net si am gasit multe carti,dar care se prezinta drept carti de colorat.De ex Colectia Povestile bunicii,sunt doar carti de colorat,sau sunt si povesti de citit?
Ma intereseaza mai mult citit,decat colorat si habar n-am ce sa aleg.Piata ofera o groaza de carti fooooarte colorate si nu stiu ce sa aleg.Vreau sa o atraga firul narator,sa nu se plictiseasca imediat.
Imi puteti recomanda ceva?Caut mai mult povestile depe care ni le citeau noua parintii:Punguta cu doi bani,Pupaza din tei,Fata babei si fata mosului,Prazlea cel voinic,Motanul incaltat...si tot asa.

Dupa sedinta cu parintii,a avut loc sedinta comitetului de parinti,am vorbit putin cu celelalte mamici.Pe 3 iulie are loc Festivalul de vara si cei din comitetul de parinti trebuie sa ajute la pregatiri.

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

SabinaY, ce scumpa este Erika, si ce harnicuta. Nu prea stiu ce povesti sa recomand, la varsta lor se plictisesc rapid. Ai mei amandoi prefera varianta scurta a povestilor. Alex abia dupa 5 ani a inceput sa asculte cap coada povestile intregi. La varsta lui Andrei prefera genul de sumar, foarte bine ilustrat.

Mergi la inceput