Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (393)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxali spune:
Felicitari noilor mamici!
Prisi, Nana felicitari
Piciulik concediu placut!
Rox ce de-a emotii pe capul tau ...ai pus pozici cu sirena si vanatorul
?
Teo si eu m-am bagat la un saten, inca nu este ceea ce vroiam(blond nuca sau champanie cu un pic de reflex aramiu), dar incet-incet...blondul era prea de vampa
, nu mai avea reflex, se vedea ca e fals
Precum zicea Erina, tu ai tresaturile accentuate cred ca ti-ar sta bine cu orice
Roxali spune:
Azi am muncit pe branci la servici...daca e criza vor tot repede si bine
Sambata trecuta ne-am destrabalat un pic la terme cu copiloi...apa calda, masaje etc...normal nu a fost un relax maxim , dar i-am doborat![]()
Miercuri seara am avut sobita in pat...pitica cu febra mare, dar s-a mai repetat dupa pranz si a disparut fara uramari(tuse, diaree )
Erina cam peste tot sant copii multi...educatoarele sant invatate si stiu sai atraga in fel de fel de activitati
Eu sant stresata ca aici sant multi indieni, de fapt au prioritate peste tot
...jumatate din clasa e plina de indieni.
Alta problema mare e "olita"...nu vrea si pace...cred ca va cadea magareata pe seama educatoarelor![]()
Roxana_G spune:
Ali, pozici diseara, ca ieri am fost brambura la Aerosmith. Cu olita tre sa perseverezi, nu ceda usor. Sa vezi ca merge. La noi mai sunt accidente, dar oricum a mers neasteptat de usor.
Maria, ne auzim sigur.
am retinut orele.
Roxali spune:
Marunziko cred ca bag o cearta cu socrela![]()
Rox e fixata mandra nici schimbata nu vrea de frica sa nu o las fara
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxali Rox e fixata mandra nici schimbata nu vrea de frica sa nu o las fara ![]() |
Cunooooosc! Asa e la noi la kk, nu face fara pampers si sa da greu schimbat dupa.
Dar la noi au avut mare succes chilotii. Poate ii iei ceva cu printese, personaje de desene, sau ceva care sa o tenteze. Andrei e disperat dupa chiloti, cand am inceput sa stam fara pampers avea unii cu Fulger si Bucsa.
greyeras spune:
Seara buna fetelor!
Azi am tras o mare sperietura, pana acum nu am constientizat chestia cu insectele. Aseara cand am ajuns acasa am observat pe Adelina 3 pete mari, cu un punctisor mic negru in mijloc, in locuri diferite. De dimineata cand s-a trezit erau mai multe
, aparusera si pe picioare, niste pete mari, albe in mijloc si rosii pe margine si cand se scarpina se umfla locul si sunt horror. Am crezut prima data ca a prins ceva de prin parc de pe la copii, dar a vazut-o un cadru medical si ne-a asigurat ca e de la insecte. Ciudat este de ce inca mai apar? a mai patit cineva asa? Ii dau cu Fenistil gel si mixtura mentolata.
Si apropo de olita de azi e fetita mare face la wc.
I-am luat alt capac, cu niste veveritze, e inebunita dupa Chip &Dale si acum vrea sa foloseasca mereu ca sa stea pe el, cel pe care il avea inainte nici nu vroia sa il vada.
Prisi, Nana felicitari din tot sufletul. Sper din inima sa fie totul asa cum va doriti.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
greyeras spune:
Am vazut si poze frumoase. Cu Mihnutzul dragutul, cu Maria absolventa
.
Erina ai doi copii minunati, dar sa stii ca pozele cu David au ceva aparte, m-au impersionat foarte mult, parca ar fi o papusa, e deosebit.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
Erina spune:
Buna seara foarte rapidddd.
Am imbaiat copiii decum urmez eu la relaxare...
Maruntzika, ce frumoasa e Puppi!!
si noi simpatizam cu Italia. Forzaaaaaa!!!
Roxali, spor maxim. Ce bine ca v-ati relaxat la terme!!!
Vacanta frumoasa juniorului si bafta cu antrenamentul Soniei. Tie rabdare si numai bine!
Greyeras, nu stiu ce sa zic cu aparitia ulterioara a intepaturilor. Uite si la noi a zis sotul ca a vazut o ginganie pe la bucatrie ira Daria aea un semn rosu la subrat.
Numai bine Adelinei frumoase si sa fie OK cu gradinita.

Multumiri pentru cuvitele frumoase. Eu am tot zis ca e adorabil

. Bine ca orice ...isi lauda puii...
Roxana cum a fost concertul? Abia asteptam poze. Si restantele alea.
Ceamica vacanta frumoasa!!! Naspa cu ginganiile astea...si eu am teama.
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
mihailescu teodora spune:
Buna seara si de la noi!!!
Multumim din suflet pentru complimente ![]()
si puii vostri sunt cel putin la fel de draguti si adorabili!!!!!

Ah,uitasem de pozele Erinei
,nu am cuvinte sa-mi exprim incantarea!!!!!Si mami draga,daca te mai aud ca vii cu blamari si lamentari la adresa proprie-ti persoane iti dau o maaaree bataita!!!!Pai tu te-ai vazut in poza aia cu fusta scurta de blug?Cine-ar zice ca ai un bb de 3 luni si o fetita de aproape 3 ani?Huh?Pai te asigur ca multi si-ar frange gatul uitandu-se dupa tine!Parol!Deeeci?Incredere maxima!!!!
Roxali
-am mamica,fetita si juniorul!!!!Sunteti tareee draguti toti 3!!!!

Greyeras
,si noi am fost miercuri seara la sedinta,dar la grupa noastra!Inafara de rechizite nu n e-au mai pomenit de alte cotizatii
,si la Mihnea in grupa ne-au anuntat ca sunt 18 copii(el e la program scurt).
Eu am fost cam dezamagita de educatoare
.Are in jur de 35 ani,e titulara,dar mi s-a parut tare agramata
.Expresii de genul:,,serox(xerox),cealanta(cealalta),complectam(completam).....si inca altele care te zgariau pe timpan.Vom vedea ce va fi!Momentan nu ma stresez de nimic,pe parcurs o sa-mi dau seama!
Ceamica
,apreciez foarte tare ce gandesti despre mine!!!Nu sunt chiar de nota 10,dar nici corijenta
.In general incerc sa evadez din monotonie prin tinute,machiaj,accesorii si cel mai mult:iubesc culorile
,nu pot trai intr-o lume alb-negru!Si asta se reflecta in tot ce ma inconjoara!!!Concediu placut!
Piciulika
ce mamica faina si mova!
Si Alex e copia fidela a tatalui tau!Bunicul Petroni in miniatura!E adorabil Michael bandu-si lapticul de seara!
Cumatra
forumesti?
Baga poze pe webshoot sa vada si ochiul nostru!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Noi am petrecut o seara foarte placuta in compania familiei Ochioasei frumoase,Maria 

Luye o super
,cu o burtika mama-mama
,rasfatata mica(mare
) e asa de dulce si vorbitoare
,iar pe tati il asteapta vremuri grele cu asa fete in posesie!!!

La locul de joaca,absolut intamplator,ne-am intalnit si cu Tomitza(Toma_lly)
cu frumoasa,mignona si gingasa Natalia
.
Luiza a remarcat-o pe Natalia(ce ochi de soim are) si am reperat-o si pe mami frumoasa!
Alina,sanatate muuuuuulta si tin pumnii si ma rog sa rezolvi totul cu bine!M-am gandit mult la tine,te port in ganduri si rugaciuni!!!
Sa-l laud si eu pe cioroiul meu:nu mai facem deloc in pampers/chioloti,nici macar la somn!Ne-am facut baiat mare si facem doar la olita/wc(cu reductor),eventual la tulpina unui pom.A invatat sa se tina,daca nu ne permite logistica sa facem pe ici,pe colo!4 zile a durat la noi marea dezpampersare ![]()
Dimineata e uscat-uscat si primul lucru e sa spuna ca face pipi!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii